torstai 3. maaliskuuta 2016

Teen Nanoliftiä jo unissakin

Minusta on välillä ihan hauskaa analysoida mikä uni johtuu mistäkin asiasta, tai tapahtumasta. Missään tapauksessa en usko enneuniin enkä lue unikirjoja. Olen sen verran jalat maassa etten usko mitään ellen sitä itse näe. Harvoin näen unia jotka jää muistiin, niin että niistä voi kertoa. Onneksi tosi harvoin näen painajaisia, mutta olen kyllä kokenut sen tunteen, kun herää paniikissa ja tunne vaivaa koko päivän.Nyt näin hauskan unen teistä asiakkaista ja tuosta Nanolift hoidosta. Toivottavasti se ei ollut enneuni, mutta kerron nyt kuitenkin jotta osaatte olla varovaisia.

Nanolift hoitoon tuli eräs vakioasiakkaani, joka on jo viisikymppiä ylittänyt. Hän oli hyvin vilkas ja energinen ja kertoi saaneensa kaksoset edellisellä viikolla. Ihmettelin miten se on mahdollista siinä iässä. Hän kehui Nanolift hoitoa niin mahtavaksi, että se auttaa mihin vaan ja ihminen nuortuu parikymppiseksi. Hän kertoi olleensa niin hyvässä kunnossa, että meni polkupyörällä synnyttämäänkin ja jaksoi hyvin polkea sairaalan mäen ylös. Olin ihan kauhuissani ja yritin toppuutella ettei Nanolift kuulu tähän asiaan mitenkään. Sitten hoitolaan lappasi useita vakioasiakkaita jotka olivat yli viisikymppisiä ja kaikki oli raskaana. Kauhistelin Marin kanssa millainen väärin käsitys oli tullut ja pelkäsin syytettä tekemisistäni. Lähdimme Marin kanssa hakemaan gynekologia avuksi ja häntä etsittiin kapeista tunneleista ja kellarikäytävistä joissa ei saanut henkeä. Sitten heräsinkin ihan sydän kurkussa enkä meinannut saada enää uudestaan unta.

Luulen tuo unen taustan olevan aika selvä. Tein viime viikolla esitettä ja asiakaskirjettä hoitolastamme ja paneuduin markkinointiin oikein syvällisemmin. Vakioasiakkaiden kanssa juttelin Nanolift hoidon aikana tuosta Vietnamin matkastani ja kerroin monelle järkytykseni näistä kehitysvammaisista lapsista mitä siellä edelleen syntyy jenkkien myrkytysten takia. Pohdimme monen asiakkaan kanssa, että jos neuvolapalvelut olisi samalla tasolla, kun Suomessa voitaisiin jo ajoissa tietää miten vammautunut sikiö on. Niistä jutuista varmaan alitajuntani yhdisti Nanoliftin raskauteen. Samoin puhuin noista vietnamilaisten tunneleista joissa sotilaat elivät maan alla pitkiä aikoja. Kävin yhdessä tunnelissa ja olisikin ihme ellei se aiheuttaisi pahoja unia.

En usko, että teidän pitää erityisesti huomioida tämä Nanoliftin vaikutus hedelmällisyyteen. Saisin kyllä Nobelin palkinnon, jos olisi sellaisen hoidon kehittänyt:)


P.S tässä samassa talossa missä kauneushoitolani sijaitsee oli keskiviikkoiltana noin klo 19 asuntopalo. Se ei koskenut meitä mitenkään, vaikka se oli ihan vastapäinen huoneisto. Kerron tämän siksi, että se varmaan uutisoidaan lehdissä ja kenenkään ei pidä miettiä miten samassa osoitteessa muille kävi. En tuntenut edes savun hajua. Tein juuri kasvohierontaa ja havahduin asiaan vasta, kun näin, että ikkunan edusta oli täynnä hälytysajoneuvoja. Toivon vaan ettei ihmisille sattunut mitään. Toiminta oli ainakin palokunnalta nopeaa, kun lähdin työstä käytävässä ei juurikaan ollut jälkiä tapahtuneesta. 

3 kommenttia:

 1. Onneksi saan myös myönteistä palautetta, kun tuossa eilisessä jutussa kommentoitiin niin moittivasti. Sain tänään sähköpostin Ilta-Sanomien toimittajalla, jonka kysymyksiin olen ennenkin vastannut. Hän kirjoitti olevansa äimän käkenä osaamisestani ja ammattitaidostani. Tällaiset viestit pelastaa aina päivän.


  Inkeri

  VastaaPoista
 2. Kaikkihan me ollaan äimän käkenä sinun osaamisestasi. Olet Hämeenlinnan paras ihoterapeutti

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos!
  Tästä tuli iloinen olo pitkäksi aikaa. Sehän on muuten ihan mukavaa, että meillä on asiakkaina äimän käkijä. En olekaan ikinä niitä livenä nähnyt:)

  Inkeri

  VastaaPoista