torstai 4. elokuuta 2016

Esimerkkejä puhdistustuotteiden valintaan

Tähtitarjous puhdistusaineista on voimassa vielä 14.8-16 saakka. Tein tähän muutaman esimerkin siitä miten tuotteita voi yhdistää, että puhdistusvaiheesta saadaan kaikki hoidollisuus irti.

1. Parikymppinen pintakuiva sekaiho. Precleanse 41€ (55€), Ultra Calming Cleanser 500ml 57€ (74€) ja Special Cleansing Gel 500 ml 47€ (60€). Aamuisin iho pestään Special Cleansing Gelillä. Iltapuhdistus aloitetaan aina Precleansella ja nyt vielä helleaikaan toinen puhdistus tehdään Special Cleansing Gelillä. Silloin, kun iho tuntuu kuivemmalta, tai sisälämmityskausi alkaa toinen puhdistus tehdään useammin Ultra Calming Cleanserilla. Ultra Calming Cleanseria ja Special Cleansing Geliä vuorotellaan sen mukaan miten kuivalta iho tuntuu.

2. Parikymppinen rasvoittuva acneiho. Precleanse 41€ (55€), Dermal Clay 500 ml 47€ (60€), Clearing Skin Wash 500ml 57€ (69€). Aamupesuun käytetään virkistävää ja raikastavaa Dermal Clayta. Iltaisin puhdistetaan ensin Precleansella ja toinen puhdistuskerta vuorotellaan Dermal Claylla ja Clearing Skin Washilla.

3. 35-vuotias pintakuiva sekaiho johon tulee helposti stressistä finnejä. Precleanse 41€ (55€), Ultra Calming Cleanser 57€ (74€), Skin Resurfacing Cleanser 47€ (62€), Dermal Clay 47€ (60€). Aamuisin käytetään vuorotellen Ultra Calming Cleanseria ja Skin Resurfacing Cleanseria ihon tilanteesta riippuen. Iltaisin  käytetään myös niitä vuorotellen, mutta ensin puhdistetaan iho Precleansella. Finnireaktion tullessa vaihdetaan Ultra Calming Cleanser Dermal Clayhin.

4. Nelikymppinen atooppinen iho. Precleanse 41€ (55€), Ultra Calming Cleanser 57€ (74€) ja Essential Cleansing Solution 47€ (60€). Aamuisin iho puhdistetaan Ultra Calming Cleanserilla jonka voi talviaikaan pyyhkiä pois pelkällä kasvopaperilla ja välttää näin vettä. Iltapesu aloitetaan Precleansella ja toinen puhdistuskerta tehdään Essetial Cleansing Solutionilla.

5. Nelikymppinen suurihuokoinen iho, teini-iässä acneiho. Precleanse 41€ (55€), Special Cleansing Gel 47€ (60€), Dermal Clay 47€ (60€) ja Skin Resurfacing Cleanser 47€ (62€). Aamuisin iho pestään Skin Resurfacing Cleanserilla, tai jos näkyviä finnejä tulee käytetään välillä Dermal Clayta. Iltapesu tehdään Precleansella ja Special Cleansin Gelillä ja vuorotelle Dermal Claylla.

6. Yli viisikymppinen kuiva iho. Precleanse 41€ (55€), Essential Cleansing Solution 47€ (60€) ja Skin Resurfacing Cleanser 47€ (62€). Aamuisin iho pestään vuorotellen Skin Resurfacing Cleanserilla ja Essential Cleansing Solutionilla. Sisälämmityskautena Skin Resurfacing Cleanseria käytetään pari kertaa viikossa. Iltapesu tehdään Precleansella ja Essential Cleansing Solutionilla.

7. Yli viisikymppinen sekaiho. Precleanse 41€ (55€), Skin Resurfacer Cleanser 47€ (62€), Ultra Calming Cleanser 57€ (74€) ja Special Cleansing Gel 47€ (60€). Aamuisin käytetään Skin Resurfacing Cleanseria ja Special Cleansing Geliä vuorotellen. Iltaisin pestään Precleansella ja Ultra Calming Cleanserilla ja Special Cleansing Gelillä vuoronperään.

Mitenkään kalliimmaksi ihonhoito ei tule, vaikka olisikin useampia puhdistusaineita, koska ne riittävät sitten pidempään. Yleensä yksi Precleanse riittää yhtä kauan, kun yksi puolenlitran pullo ihotyypin mukaista puhdistusainetta. Kannattaa siis ostaa Precleansea useampi, koska siinä on n. 25% alennusta. Talvea kohti mennessä Precleanse tulee koko ajan tärkeämmäksi hoitavaksi tuotteeksi kuivuutta vastaan. 

8 kommenttia:

 1. Kysymykseni koskee näiden luufinnien poistoa. Yritin jo ennen juhannusta puristaa kolmesta kohtaa poskipäältä luufinnejä pois. Ne eivät lähteneet. Sen sijaan poskessa on nyt kolme luufinniä ja niiden ympästössä n. 1 cm halkaisijaltaan ruskea läntti.

  Onko se nyt tätä pigmenttiä mistä olet kertonut? Lähteekö se koskaan pois? Auttaako nuo Powerbright aineet sellaiseen?

  Kyselee Viivi

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne kuulostaa ihan pigmenttiläiskiltä. Yleensä iho rikkoutuu juuri tuolla kertomallasi tavalla ja pigmenttisolut takertuvat yhteen kasaan ja tumma läiskä on valmis. Kyllä ne haalenevat hiljakseen, kun auringon määrä vähenee. PowerBright tuotteiden C-12 Serum nopeuttaa niiden haalistumista ja tasoittaa muutenkin ihon väriä näin loppukesästä.
  Suosittelen, että kävisit kasvohoidossa poistattamassa nuo miliumit.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Vieläkö on saatavilla Tri-active cleansea? Sehän kuului tähän maksaläiskiä poistavaan systeemiin. Voiko tuolla uudella Resurfacing cleanserilla korvata sen? Pidin tuosta tri-active cleansesta tosi paljon ja se ihan oikeesti vaalensi maksaläiskiä.

  VastaaPoista
 4. Tri-Active Cleansea ei ole enää, kun ChromaWhite linja uudistettiin ja tilalle tuli PowerBright. Tuo Skin Resurfacing Cleanser on hyvin saman tyyppinen. Siinä on. 6% kuorivaa maitohappoa, kun Tri-Active Cleansessa oli 4%. Myös tuo Skin Resurfacing Cleanser nopeuttaa pigmenttiläiskien vaalenemista. Maitohappo on erinomainen raaka-aine, koska sen kuoriva vaikutus kestää vain kymmenisen minuuttia ja sen jälkeen se muuttuu kosteuttavaksi aineeksi.

  Vielä jatkan tuota viime viikon verkkokauppakeskustelua hiukan. Yksi asiakas kertoi nähneensä brittiläisessä verkkokaupassa tätä Tri-Active Cleansea. Hän luuli, että sitä saa vielä muualta, mutta Suomessa sitä ei myytäisi. Tri-Active Cleanse on lopetettu tuote ja sitä ei ole ollut enää pariin vuoteen myynnissä missään päin maailmaa. Suomessa myydään aivan kaikkia tuotteita Dermalogicasta mitä muuallakin. Jos näitä vanhoja ChromaWhiten tuotteita on jossain myynnissä ei niitä kannata ostaa, koska ne ovat vanhentuneita.
  Jossain kommentissa myös kerrottiin, että joku suomalainen verkkokauppa myisi kuluttajille Dermalogican ammattituotteita. Tarkistin asian maahantuojalta ja se ei todellakaan pidä paikkaansa. Verkkosivut voi olla suomeksi, mutta firma on ulkomaalainen ja heidän varastot ovat Suomen ulkopuolella. Mitään rehellistä reittiä pitkin ei Dermalogican ammattituotteet tule verkkokauppoihin. Sitä en epäile etteikö suomalaisetkin osaa tehdä epärehellistä kauppaa, mutta ainakin toistaiseksi mitään ongelmia ei ole ollut.

  Inkeri

  VastaaPoista
 5. Itsekin olen bongannut edelleen noita ChromaWhiten tuotteita ulkolaisissa verkkokaupoissa. Edelleen "ketuttaa" että Dermalogica meni lopettamaan Tri Active Cleansen, kun se oli niin hyvä... Olet ihan oikeassa että tämä "hämäräbusinessverkkokauppa", joka myy mm. ammattikokoja on ilmeisesti ulkolainen putinki suomenkielisillä sivuilla. Jos itse omistaisin kosmetiikkafirman niin olisin ihan näreissäni kun tuotteitani kopioitaisiin ja varastettaisiin ja sitten myytäisiin kaikenmaailman verkkokaupoissa.
  Taitaa tämä EU:n lainsäädäntö mahdollistaa tälläisen rikollisen toiminnan. Ihmettelen miksei kosmetiikkafirmat lähde käräjille näitä huijareita vastaan.

  VastaaPoista
 6. Olet aivan oikeassa, että se "ketuttaa" kun rikollisilla keinoilla kilpaillaan pienyrityksiä vastaan. Nämä kopiotuotteet on käsittääkseni niin iso bisnes, että siihen puuttuminen on lähes mahdotonta. Kiinassa nämä kopiotehtaat ovat valtion suojeluksessa ja niin varmaan muuallakin Aasiassa. Ilmeisesti niihin ei pääse käsiksi, koska varakkaat lääkefirmatkaan ei niille mitään voi.
  Suomen markkinoillehan salakuljetetaan kopiotua botoxia ja hyaluronihappoampulleja, yleensä Restylanea eli näitä täyteaineita joita piikitetään ihoon. Niitä on jäänyt tulliin suuria eriä, mutta käyttöönkin asti pääsee paljon. Valvira ei tällekään voi muuta, kun lähettää meille kirjeitä millä koodinumeroilla varustetut ampullit ovat kopioita. Mehän emme mitään piikittele ja vielä suurempi vastenmielisyys tulee piikityksiä kohtaan, kun tietää osan olevan ihan moskaa.
  Kannattaa joskus käydä tullin sivuilla katsomassa listoja mitä on takavarikoitu. Se on aivan valtava määrä tavaraa mitä Suomen tulli pysäyttää, mutta suurin osa pääsee kuitenkin läpi. Suomihan on läpikulkumaa Venäjälle vietävälle tavaralle.

  Inkeri

  VastaaPoista
 7. Hei! Kiitos mielenkiintoisesta ja asiantuntevasta blogista. Tätä on mukava lukea. Onko puhdistustuotteista essential cleansing solution enemmän tarkoitettu ikääntyneelle iholle vai sopiiko se myös kolmekymppiselle pintakuivalle sekaiholle?

  Laura

  VastaaPoista
 8. Kiitos. Kiva, että koet juttuni tarpeellisiksi. Tuo Essential Cleansing Solution sopii aivan kaiken ikäisille. Talvella myös pintakuivalle sekaiholle, vaikka Special Cleansing Gelin rinnalle.
  Ainoa puhdistustuote jota ei suositella kaiken ikäisille on Skin Resurfacing Cleanser ja sitäkin voi käyttää yli 25-vuotiaat pari kertaa viikossa.

  Inkeri

  VastaaPoista