sunnuntai 14. elokuuta 2016

Puhdistus on ihonhoidon perusta

Huomioittehan, että tänään on puhdistustuotteiden tarjous viimeistä päivää voimassa klo 24.00 asti. Tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää, koska puhdistusaineita kuluu joka päivä ja näin edullista tarjousta ei ihan äkkiä tule uudestaan.

Yritän aina saada Tähtitarjoukseen tuotteita joista asiakkaillamme olisi eniten hyötyä. Dermalogicasta ei yleensä ole kosmetologeilla tarjouksia, mutta me Marin kanssa päätimme muutama vuosi sitten muuttaa tilanteen. Olemme Suomen suurin Dermalogican jälleen myyjä ja olemme siitä hyvin ylpeitä. Hienointa on se ettei kaikki tapahdu aina pääkaupunkiseudulla, vaan täällä muuallakin Suomessa on elämää. Tämä kertoo myös meidän ahkeruudesta. Jos tekisimme vain pari hoitoa päivässä ei asiakas piiri olisi näin suuri.

Tarjoustuotteista en päätä yksin, vaan Dermalogican maahantuoja vaikuttaa siihen paljon. Siksi en voi toteuttaa mitään toivomuksia enkä myöskään tiedä kovinkaan pitkälle mitä on tulossa tarjoukseen. Pääsääntöisesti päätämme tuotteet edellisenä perjantaina, kun tarjous alkaa maanantaina. Yleensä teen viikonlopun aikana blogijutut ja nettiapulaisemme Katja Soikkeli joutuu myös viikonloppu töihin. Pyrin myös aina neuvottelemaan nuo kaupanpäälistuotteet sellaisiksi, että ne tukee tuon varsinaisen Tähtitarjoustuotteen vaikutuksia.

Ihonhoidon perusta on kunnollinen puhdistus ja Dermalogica panostaa hyvin paljon laadukaisiin puhdistustuotteisiin. Niissä on aina myös hoidollinen vaikutus. Kotona kannattaa olla useampi puhdistustuote. Vanhempi kuivaihoinen voi käyttää esimerkiksi Dermal Clay 500ml NYT 47€ (60€) savipohjaista tehopuhdistusta silloin, kun jostain syystä ihoon ilmestyy näppyjä. Myös rasvainen iho voi käyttää Essential Cleansing Solutionia pari kertaa viikossa talven kuivempaan aikaan. Suosittelen lämpimästi ostamaan tästä tarjouksesta koko talven puhdistustuotteet. Niissä oleva alennus on reilusti yli 20% ja lahjaksi tulevat tuotteet ovat myös tarpeellisia. Precleanse NYT 41€ (55€) riittää n. 3-4 kuukautta, joten niitä kannattaa ostaa pari, kolme pulloa. Nuo puolenlitran puhdistusainepullot riittää 4-6 kk ja niitäkin kannattaa ostaa ainakin kahta eri laatua. Skin Resurfacing Cleanserista NYT 47€ (62€) hyötyy kaikki ihotyypit ja sitä suositellaan käytettäväksi parin kolmen päivän välein läpi talven.  Ostamalla puhdistusaineet tästä tarjouksesta säästää kerralla yhden Nanolift (118€) hoidon hinnan.

2 kommenttia:

 1. Viisikymppiä on jo ylitetty ja ihoni on varsinkin talvisin erittäin kuiva. Harmikseni saan kuitenkin näppylöitä juustosta ja suklaasta. Epäilen myös, että alkoholi aiheuttaa niitä, mutta sen käyttö on tosi vähäistä.
  Kysynkin, että suositteletko dermal clayta minulle? Näitä finnejä tulee korkeintaan pari kertaa kuussa ja 2-3 kerralla.

  VastaaPoista
 2. Dermal Clay ei ole paras valinta. Ei kannata pestä koko kasvoja rasvoittuvan ihon puhdistusaineella, jos näppyjä on vaan muutama. Varsinkin talven tullen Dermal Clay voi lisätä pintakuivuutta, jos sitä on jo muutenkin talvisin. Ja valitettavasti ei mene montaa viikkoa, kun on taas pakko laittaa sisälämmitys päälle.
  Suosittelen noihin muutamaan näppyyn Breakout Control (75€) paikallishoitoainetta jota laitetaan pumpulipuikolla suoraan finnin päälle. Se nopeuttaa finnin paranemista ja pitää sen pienempänä.

  Inkeri

  VastaaPoista