maanantai 8. elokuuta 2016

Hyvällä hoidolla voidaan hidastaa ihon vanhenemista näkyvästi

Näen nykyisin jatkuvasti todisteita siitä miten paljon hyvä ihonhoito hidastaa ihon vanhenemista. Kyse ei ole mistään markkinointikikasta, vaan silmin nähtävästä tosiasiasta. Sen näkee asiakas itse ja hänen läheisensä. Tietysti se on minulle ja Marille erittäin motivoivaa. Mielestäni kosmetiikan täysin överi mainonta puhuu itseään vastaan ja vie uskottavuutta kosmetiikan käytöltä. Mitään yhtä äkkisiä rypyn poistoja ei kosmetiikka saa aikaan, mutta sen ihon vanhenemista hidastava vaikutus on kiistaton. Jokainen yli seitsemänkymppinen vakioasiakkaani näyttää vähintään kymmenen vuotta nuoremmalta, kuin hoitamaton saman ikäinen.

Nuorempana sitä ajatteli, että vanhuus on niin kaukana ettei ole mitään väliä miltä seitsemänkymppisenä näyttää. Voin vakuuttaa, että sillä on väliä. Ulkonäkö merkitsee ihmiselle paljon ihan niin kauan, kun henki pihisee. Vanhuus tulee myös ihmeen nopeasti ja uskoisin, että niin käy kaikille. Minun on vaikea pitää itseäni yli viisikymppisenä, kun juurihan täytin kolmekymmentä. Se nainen joka peilistä katsoo ei oikein vastaa omaa mielikuvaa itsestäni. Peilikuva muistuttaa myös siitä, että elämää on edessä enää vähemmän, kuin takana. Tiedän, että lähes kaikkien ikäisteni ajatukset kulkee tätä samaa rataa. Vanheneminen tulee vastaan hyvinkin äkkiä. Yritän näillä pohdinnoillani sanoa sitä, että älkää laiminlyökö nyt ihonhoitoa ajatellen ettei viisikymppisenä ja sen jälkeen ole väliä miltä näyttää.

Alle kolmekymppisille tärkeintä on suojata iho uv-säteilyltä, koska se on pahin tuho iholle. Koskaan ei kuitenkaan ole myöhäistä aloittaa säännöllistä ihonhoitoa. Hyvin moni vakioasiakkaani on aloittanut säännöllisen hoidon kuusikymppisenä ja ihon ulkonäköä on pystytty muuttamaan paljon. Jo pelkästään se, että iholta kuoritaan säännöllisesti pois kaikki kuollut solukko kirkastaa ja kaunistaa ihoa huomattavasti. Ihonhoidon säännöllisyys ei vaadi kovin kummoista panostamista. Ellei ihoa ole kunnolla hoidettu vuosiin vie yleensä puolisen vuotta, että vahingot on korjattu ja iho saatu hyvään peruskuntoon. Yleensä noin 3-6 Nanolift hoidon ja suunnitelmallisen kotihoidon jälkeen iho on niin hyvässä kunnossa, että tilannetta vaan ylläpidetään. Ylläpitohoitoon tarvitaan kasvohoitoja 4-12 viikon välein vuoden ajasta ja iho tyypistä riippuen. Kotihoitoon ei yleensä tule muuta muutosta, kuin se, että hoitoaineet vaihdetaan oikeisiin. Kyllähän lähes jokainen pesee kasvot aamuin illoin ja laittaa jonkun kosteusvoiteen. Jo se, että nuo perustuotteet vaihdetaan tehokkaampiin auttaa paljon ihon ulkonäköön.

Suomalaisista naisista noin kymmenen prosenttia hoitaa ihoaan kunnolla. Yleensä syy hoitamattomuuteen on tietämättömyys, tai ennakkoluulot. Vanhat käsitykset siitä ettei kosmetiikka mitään auta on poikkeuksellisen tiukasti iskostunut mieliin. Ihminen on keksinyt valloittaa avaruuden ja kehittänyt loistavat tietoverkot, niin miksi kosmetiikka ei olisi yhtä kehittynyttä? Iho ja ulkonäkö on ihmisen tärkeimpiä asioita joten hoitotuotteiden kehittämiseen satsataan suuria summia. Olisi aika outoa, että kaikki muu kehitys onnistuisi, mutta ihonhoito vaan polkisi paikallaan ja mitään uutta ei opittaisi.

6 kommenttia:

 1. Saakohan jo paljastaa että uutuustuote on Phyto Replenish oil:)

  VastaaPoista
 2. Kyllähän sen saa paljastaa ja minäkin sain tiedon sinun kauttasi :). Kiitos!
  Itse en ehtinyt päivän mittaan nettiin ja Mari oli katsonut sivut puolenpäivän aikoihin, mutta aikaeron takia ne eivät olleet vielä auki. Voi tuntua hassulta, että me Dermalogican kosmetologit emme saa näitä tietoja suoraan Dermalogicalta, mutta Eurooppaa ei juuri hetkauta mitä USA:ssa tapahtuu.
  Nämä lanseeraukset ovat iso juttu joka maan sisällä ja vasta siinä vaiheessa meille tulee tietoa, kun lanseerauspäivä on Suomessa päätetty. Tällä hetkellä Suomessa odotetaan ihan muuta lanseerausta, joka on syyskuun lopulla ja se ei liity tähän uuteen tuotteseen. Tietysti olisi kava saada uutuustuote heti meillekin, mutta niin kuin aiemminkin kirjoitin epäilen sen menevän ensi vuoden puolelle.
  Odotan kuitenkin tuota uutuutta Phyto Replenish Oilia kovasti, koska tiedän sen tuovan ihan uudenlaisen vaikutuksen ihonhoitoon. Tuote on öljymäinen ja ilmeisesti päiväkäyttöön tarkoitettu tehotippa. Overnight Repair Serum tuli myyntiin pari vuotta sitten ja se mullisti täysin käsitykset öljyistä. Nimenomaan Suomen ilmastossa tuo nyt jo myynnissä oleva öljy Overnight Repair Serum on ollut erittäin tärkeä hoitotuote ja oletettavasti tämä uutuus mullistaa käsitykset päivällä käytetyistä tehotuotteista.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Olen todella tyytyväinen omaan ihooni ja siihen muutokseen mitä säännöllinen Nanolift saa aikaan. Ihoni on näkyvästi muuttunut parempaan suuntaan ja niin kuin itse olet sanonut nuortunut kymmenisen vuotta.

  Pelkäsin, että olisi liian myöhäistä enää tehdä muuta kuin kipaista kirurgille. Sain ensimmäisen hoidon 60-vuotislahjaksi tyttäreltäni ja se oli viime marraskuussa. Nyt hoitoja on tehty 6-7 kertaa ja olen tunnollisesti tehnyt kotihoitoa.

  Kotiaineet vaikutti ensin monimutkaisilta, mutta viikossa niistä tuli rutiini. Nyt en ilman kait osaisi edes olla. Iholle tulee niin virkeän puhdas olo kunnon iltapesulla eikä naama kinnaa ja kiristä. Jopa vanhat aknearvet ovat haaltuneet. Toivoisin muidenkin ymmärtävän mikä ilo on asettua hoidettavaksi ja nollata kaikki muu.

  VastaaPoista
 4. Olen kohta viisikymppinen, mutta sain kunnon märkäpääaknen sytostaattihoidon jälkeen. Mitään suunkautta otettavaa droppia en voi käyttää, mutta nyt näyttää siltä että apua tulee teidän hoitoaineista. Tuo overnight clearing gel ja breakout control ovat selvästi auttaneet. Nyt pohdin tuota puhdistusainetarjoustanne. Kuivattaako tuo Clearing Skin Wash liikaa?

  Käytän meikkiä ja sillä peitän nykyiset motit ja punoituksen. Meikki on siis kohtuullisen paksu ja peittävä. Olet puhunut paljon tään Precleansen puolesta, mutta hiukan arveluttaa laittaa jotain öljyä naamalle, kun rasvaa tippuu muutenkin. Pitäisikö kuitenkin uskaltautua kokeilemaan?

  VastaaPoista
 5. Suosittelen ilman muuta Precleansen käyttöä esipuhdistusaineena. Se on vesiliukoinen öljy joka sulattaa myös rasvaisen ihon itse erittämää öljyä. Sillä saa kaikista parhaiten vahvan meikin pois, koska jos sitä meikkiä ei kunnolla poista se vaan pahentaa tulehdusta. Skin Clearing Wash ei kuivata tähän vuoden aikaan eikä yhdessä Precleansen kanssa käytettynä. Talvella se voi yksinään olla hiukan kuivattava.

  Inkeri

  VastaaPoista
 6. Kaikki jotka Precleansea käyttää kertovat ettei ilman sitä voi elää ja se on täysin totta. Meikit,aurinkosuojat,tali,pöly ja saasteet sulavat iholta pois hetkessä.
  Lisäksi Dermalogican erittäin hoitavat putsarit pääsevät puhdistamaan ihoa perusteellisemmin kun päällimmäinen likakerros on pesty pois.
  Luulin aluksi että täällä verkkokaupassa on hinnoissa virhe kun näin edullisesti putsareita nyt myydään.
  Pakko kehua tuota Overnight Retinol Repair seerumivoidetta, jota ole nyt kolme kuukautta käyttänyt. Iho sieti hoitoa hyvin ja tuntuu että kasvoista lähtenyt kymmenen vuotta pois, peilistä katsoo ihan eri nainen. Eli ehdottomasti 148€ ei ole liikaa tuotteesta. Saman summan olen helposti käyttänyt Sokkarin kempparin voiteisiin, joista ei lopulta ollutkaan mitään hyötyä, kuten yleensä näiden tavaratalorasvojen kanssa onkin.

  T: Linda

  VastaaPoista