tiistai 23. elokuuta 2016

Redness Relief Primer sk 20 auttaa couperosaihoon

Kesä ja aurinko helposti lisäävät couperosaa ja joillekin ihon palaminen laittaa couperosa alulle. Couperosalla tarkoitetaan laajentuneita pintaverisuonia jotka näkyy yleensä nenässä ja poskipäillä. Suurin syy couperosaan on lämmönvaihtelut ja väärä ihonhoito, tai hoitamattomuus. Couperosa on yleistä Suomessa, koska meidän talviaika on iholle hyvin rasittava. Yleisinä couperosa on talviurheilun harrastajille ja ulkotyöläisille.

Hyvällä ihonhoidolla couperosaa pystyy hoitamaan näkyvästi niin, ettei iho punoita ja kuumota. Joillakin couperosa tulehduttaa koko poskipäiden alueen ja iho hehkuu ja kuumottaa milloin mistäkin. Hyvin yleistä on couperosa ihon ohentuminen ja poskipäiltä saattaa puuttua päällimmäinen ihokerros. Tätä ihon ohentumista voidaan korjata kasvohoidolla ja hyvällä kotihoidolla. Tehokkain tuote on Redness Relief Primer sk 20 (74€) joka rauhoittaa punoitusta ja vahvistaa ihoa. Redness Relief sisältää mineraaleja jotka tekee voiteesta vihreän. Tämä värisävy neutralisoi punoitusta ja vähentää couperosan näkymistä. Redness Relief vahvistaa pintaverisuonten seinämiä ja siten ennalta ehkäisee couperosan lisääntymisen.

Kokonaan ei couperosaa pysty hoitotuotteilla poistamaan, mutta vahvalla iholla ja normaaleilla ihokerroksilla couperosa ei näy niin pahasti. Tuo Redness Relief Primer sk 20 levitetään joko suoraan iholle, tai hoitovoiteen joukkoon. Meidän kuivassa ilmastossa Redness Relief ei riitä yksinään käytettynä, vaan sen päälle pitää laittaa hoitovoide. Miehet pitävät Redness Reliefistä hyvin paljon ja se onkin meidän miesasiakkaiden suosituin tuote. Miehille on mieleistä se, että Redness Relief neutralisoi punoitusta ja vähentää couperosan näkymistä olematta kuitenkaan mikään meikkiaine.


2 kommenttia:

  1. Millanes tuote tuo map 15 on? Jauhemainen tehotippa?

    VastaaPoista
  2. Map 15 on monen yli kuusikymppisen suosikki, koska se on helppo laittaa paikallisesti esimerkiksi ylähuulen ryppyihin, tai silmäkulmien juonteisiin. Tuote on koostumukseltaan hyvin mielenkiintoinen. Se näyttää jauheelta, mutta tuntuu nesteeltä. Jauhe on todella ohutta ja sen kun levittää esimerkiksi ylähuuleen se sulaa täysin ja imeytyy hetkessä. Itse käytän sitä sekoittamalla sen Intensive Moisture Balancen joukkoon. Map 15 jauhetta voi lisätä minkä tahansa Dermalogican voiteen joukkoon tehdä siitä entistä elvyttävän. Map 15 kosteuttaa ihoa, stimuloi kollageeni tuotantoa ja kirkastaa ihon väriä. Se on myös älyttömän riittoisa. Jotkut sanoo sitä taikapulloksi, kun se riittää kuukausikaupalla.

    Inkeri

    VastaaPoista