tiistai 30. elokuuta 2016

Pimeän Kaupan ilta pe 30.9

Kerron jo etukäteen, että supersuosittu Pimeän Kaupan ilta on Hämeenlinnassa syyskuun viimeisenä perjantaina 30.9-16 ja meillä tapahtuma on kello 15-21. Laittakaa tämä jo itsellenne ylös ja lähtekää sankoin joukoin Hämeenlinnaan shoppailemaan. Tapahtuma on saannut uskomattoman suosion. Kaupungilla ei ole niin paljon väkeä edes joulun alla. Lähes kaikki yritykset osallistuu tapahtumaan ja tarjouksia ja etuja on joka kaupassa. Yleensä ilta huipentuu ilotulitukseen kello 22, mutta sitä en vielä tiedä onko sellainen nyt tulossa.

Tämä on ennakkoilmoitus, että tapahtuma järjestetään ja me osallistumme siihen. Järjestin kesälomanikin aikaisemmaksi, että olen varmasti hyvissä ajoin takaisin töissä tekemässä järjestelyjä. Olen siis kesälomalla 5.9-22.9-16 ja Mari on sen välin yksin työssä.
Vielä en pysty yhtään sanomaan millaisia tarjouksia voimme antaa. Jätän toiveeni Dermalogicalle ja Youngbloodille lomalle lähtiessäni ja kun tulen töihin alan kinuamaan alennuksia. Maahantuojat varmaan jo pelkäävät, että koska se Inkku alkaa taas pommittamaan tarjouspyynnöillään. Yleensä neuvottelen melkein joka tuotteelle oman hinnan suhteutettuna ostomäärääni. Joku voisi pitää sitä hirveänä työnä, mutta minä rakastan laskemista ja pystyn nopeasti arvioimaan millä hinnalla pystyn mitäkin ostamaan. Tiedän, että jotkut yritykset ei osallistu Pimeän Kaupan tapahtumaan, koska se teettää niin paljon työtä yrittäjälle. Minusta se on outo ajatus eihän mitään saa, jos ei tee työtä. Meistä on Marin kanssa myös kiva antaa hyviä etuja asiakkaillemme. On myös kivaa tehdä erilainen työpäivä pari kertaa vuodessa. Päivä on kiireinen, mutta on tosi kiva jutella tuttujen ihmisten kanssa ilman kiirettä jatkamaan hoitoa.

Sen voin luvata, että yli sadan euron ostoksesta saa lahjapakkauksen, mutta mikä pakkaus on sitä en tiedä. Se ei ole pelkästään kiinni minun neuvottelutaidoista, vaan siitä millaisia tuotepakkauksia on edes sillä hetkellä olemassa. Seuratkaa blogia, facebookia ja mainoksia lehdissä. Olen jo varannut Kaupunkiuutisiin ja Hämeen Sanomiin mainostilan, joten sieltä viimeistään löytyy tarjoustuotteet.Samat tarjoukset ovat sitten taas voimassa verkkokaupassa koko sen viikonlopun ja ellette pääse sinä iltana käymään voitte tehdä tilauksen sähköpostilla ja hakea tuotteet, koska teille sopii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti