maanantai 15. elokuuta 2016

Tähtitarjous kirkastaa ihon!

C-12 PURE BRIGHT SERUM NYT 115€ (norm. 155) ihon väriä tasoittava, kosteuttava ja pigmenttiläiskiä hajoittava tehotippa kaikille ihotyypeille yöksi ja päiväksi. PURE NIGHT 95€ (norm. 127€) ihon väriä tasoittava, kosteuttava ja kiinteyttävä yövoide kaikille ihotyypeille. Ostaessasi yhden tuotteen saat kaupan päälle sifonkipussukkaan pakatut Multivitamin Thermofoliant kuorinnan, Daily Microfoliant kuorinnan ja Defence Solar Booster sk 50 kosteusvoiteen matkakoot joiden arvo on 46€. Jos ostat kummatkin tuotteet saat lisäksi vielä vetoketjulliseen meikkipussiin pakatut matkakoot Dermalogican shampoosta ja hoitoaineesta. Arvo 28€.

Nämä kaksi PowerBright hoitolinjan tuotetta ovat parhaat mahdolliset tuotteet tähän vuodenaikaan aivan kaikille ihotyypeille. Huolimatta siitä onko sinulla pigmenttiläiskiä vai ei ihon väri tasoittuu ja kirkastuu näillä tuotteilla. C-12 Pure Bright Serum on Dermalogican uusimman tuotekehittelyn tulos ja patentoitu oligopeptidiyhdiste vaikuttaa tehokkaasti ihon melanosyyttisolujen toimintaan eli näiden solujen jotka tuottavat ruskean pigmentin ihon pintaan. Tätä tehotippaa käytetään aamuin illoin kasvoille ja silmienympärille. Noin kaksi painallusta tästä pumppupullosta riittää koko kasvoille. Erinomainen asia on se, että tehoseerumi on tarpeeksi ohut käytettäväksi myös silmien ympärillä. Juuri ohimot ja silmäluomet ovat kohtia joihin pigmenttiläiskät kasautuu. Tehoseerumin päälle laitetaan silmänympärysvoide luomille ja koko kasvoille aamulla aurinkosuojallinen päivävoide ja yöksi Pure Night yövoide. C-12 Pure Bright Serum sopii myös nuorille joilla on auringon aiheuttamaa kirjavuutta kasvoilla.

Pure Night on meidän suosituin yövoide jota moni kuivaihoinen käyttää myös päivävoiteena. Pure Night on tarkoitettu yli kolmekymppisille, koska siinä C-vitamiinia joka stimuloi ihon kollageenisynteesiä. Lähes kaikilla on kesän jälkeen auringon aiheuttamaa kirjavuutta, joka helposti tekee ihosta väsyneen ja likaisen näköisen. PowerBright linjan tuotteet hajoittavat kasautunutta pigmenttisolukkoa ja ihon väri tasoittuu ja kirkastuu. Joskus tuntuu ettei asiakas itse havaitse ihon kirjavuutta, vaan kokee läiskikkään ihon värin rusketukseksi. Hyvin harvoin yli nelikymppisellä rusketuksesta tulee täysin tasainen, koska estrogeenin muutokset aiheuttavat yhdessä auringon kanssa pigmenttisolujen kasaantumisen. PowerBright tuotteet ovat erinomaisia siinäkin tapauksessa, jos ihon tasaisen ruskettunut, koska ne kirkastavat ihon väriä ja estävät kuolleen solukon tuoman likaisen harmaan ihon värin. C-12 Pure Bright Serumin ja Pure Night yövoiteen tulokset näkyvät yleensä kolmen viikon käytön jälkeen.

Kaupan päälle tulevat kuorintatuotteet Multivitamin Thermofoliant ja Daily Microfoliant lisäävät oleellisesti PowerBright tuotteiden vaikutusta. Multivitamin Thermofoliant kuorintaa käytetään 1-3 kertaa viikossa ja Daily Microfoliantia joka päivä, tai joka toinen päivä ihotyypistä riippuen. Defence Solar Booster sk 50 voidaan sekoittaa esimerkiksi Pure Night voiteen joukkoon ja tehdä siitä aurinkosuojallisen päivävoiteen. Tarjous on voimassa 28.8 klo 24.00 saakka. 

7 kommenttia:

 1. Hei Inkeri!
  Kirjoitit pari päivää sitten, että itse tehty kasvohieronta on hyödytöntä. En yhtään epäile perusteluitasi, mutta hämmästyin kun näin Dermalogican virallisella Youtube-kanavalla videon tästä uudesta hoitoöljystä ja videossa kehotettiin painelemaan ja hieromaan öljy ihoon parhaan tuloksen saavuttamiseksi? Onko tällaisesta painelusta ja taputtelusta sitten jotain hyötyä?

  Sitten toinen asia johon kiinnitin huomiota, enkä nyt millään tavalla halua provosoida. Minua hieman ärsytti kirjoituksesi Hillary Clintonista. Minusta kirjoitukset joissa pelkästään ruoditaan (nais)poliitikkojen ulkonäköä ylläpitävät valtarakenteita jotka vuorostaan ylläpitävät epätasa-arvoa. Ymmärrän, ettet halua sekoittaa politiikkaa blogisi sisältöön. Olisin kuitenkin mieluummin lukenut sinulta esimerkiksi sellaisen tekstin jossa historiantuntemuksesi kautta pohdit kuinka merkittävää olisi, jos Yhdysvallat valitsevat itselleen naispresidentin. On ihan totta, että myöskin Donald Trumpinkin ulkomuotua halveksutaan paljon mediassa, eivätkä nekään kirjoittelut paranna tilannetta yhtään.

  Olen siis itse toimittaja ja opiskellut hieman poliittista viestintää. Eräässä tutkielmassani pohdin juurikin tätä miksi poliitikoista usein käytetään erilaista kieltä heidän sukupuolesta riippuen.

  Joka tapauksessa, kiitos tästä blogista ja ennen kaikkea siitä, että jaksat niin tiheään kirjoitella tänne! Oikein hyvää loppukesää ja alkusyksyä sinulle ja Marille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos hyvästä kommentistasi!
  Yksi perustelu hieronnalle ja painelulle on tuotteen imeyttäminen hieroen. Yleensä nykyiset tuotteet ovat niin hyvin ja nopeasti imeytyviä ettei niitä tarvitse senkään takia hieroa. Voihan olla, että tuossa Dermalogican uudessa tuotteessa on todettu hieronnan parantavan sen imeytyvyyttä. Tämän enempää en voi ottaa asiaan kantaa, kun en yhtään tunne tuotetta enkä ole nähnyt tuota Youtubevideota.

  Olen todella ilahtunut, kun nostat tämän naisnäkökulman esiin. Mietin pitkään voinko lähteä itse kirjoittamaan tästä ulkonäköasiasta jota vastaan olen taistellut monissa naisjärjestöissä. Päätin antaa sen itselleni anteeksi, kun kuitenkin tiedostan tämän toisenkin puolen asiasta ja tilanne on erinomainen käydä läpi ikääntyvän naisen ulkonäköä. En vaan ymmärtänyt ettei lukija tiedä minun mietteitäni. Minun olisi pitänyt se mainita kirjoituksen alussa. Ehkä ajattelin ammattini oikeuttavan ulkonäön arvioimiseen ilman asenteellisuutta. Halusin myös tuoda esiin miten ilahduttavaa on ettei Clinton ole lähtenyt plastiikkakirurgian linjoille, vaan on tarpeeksi rohkea ja vahva olemaan ikäisensä näköinen.

  Olen monesti ajatellut onko kaikki käyttämäni energia ja aika tasa-arvon hyväksi mennyt ihan hukkaan. Joskus tuntuu ettei asenteet ole paljon 80-luvusta muuttuneet. Tämä sinun kommenttisi osoitti ettei ne ole menneet hukkaan, vaan on olemassa nuorempi sukupolvi joka ottaa myös kantaa naisnäkökulmasta. Juuri tämän tyyppinen keskustelu ja kommentointi olisi minulle tässä blogissa hyvin mieleistä.

  Inkeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että naiskysymykset kiinnostavat monia, mutta on myös monia, jotka kokevat, että tasa-arvo on saavutettu ja ettei sen eteen tarvitse enää tehdä mitään. Nyt tänä kesänähän on julkaistu jopa kolme kotimaista teosta tasa-arvosta ja feminismistä. Saara Särmän ja Rosa Meriläisen "Anna mennä", Eveliina Talvitien "Miten helvetissä minusta tuli feministi" ja Jeanette Öhmanin "Livet och patriarkatet".

   Minua aina ilostuttaa lukea kuinka aktiivinen olet ollut (ja olet edelleen) naistenjärjestöissä ja omalla alalla ajanut reilua palkkaa ja muita tärkeitä kysymyksiä.   Poista
  2. Vihdoinkin joku älyää miten blogin kirjoittaja esiintyy joka alan asiantuntijana eikä tiedä asioista kuitenkaan mitään. Suurin osa historia ja ajankohtaisjutuista kopsataan jostain uutissivuilta. Ei kukaan työtä tekevä yrittäjä pysty suoltamaan blogijuttuja joka päivä ja vuositolkulla.

   Poista
 3. Itse olen sitä mieltä, että tasa-arvo on mennyt huonompaan suuntaan. Jäin ensimmäisen kerran kuuden vuoden hallituskauden jälkeen pois Yrittäjänaisten Keskusliitosta (nyk.Suomen Yrittäjänaiset) 1990-luvun lopulla ja silloin luulin, että tasa-arvo on saavutettu ja sen on ja pysyy. Toisen kauteni lopetin n.2010 ja silloin oli aivan selvä, että työelämässä syrjitään naisia. Äitiyskuluja ei suostuta jakamaan ja se syrjäyttää nuoret naiset työelämästä. Vahemmat naiset kokevat ikäsyrjintää.

  Tästä keskustelusta tuli mieleeni, että ihan blogini alkuvaiheessa nostin tuohtuneena esille miten pääministeriksi nousseen Mari Kiviniemen sääriä kehuttiin ensimmäiset kaksi viikkoa. Kukaan ei ollut koskaan nostanut keskusteluun Matti Vanhasen sääriä.

  Inkeri

  VastaaPoista
 4. Kyllä syrjintää ehdottomasti esiintyy, se ei vain välttämättä ole sellaista näkyvää ja selkeää vähättelyä tai sortoa. Monet yhteiskuntamme rakenteet ovat sellaiset, että ne estävät tai hidastavat naisia etenemästä urallaan tai saavuttamasta samoja meriittejä.

  Myöskin jos nyt vaikka katselee tämän hallituksen poliittisia päätöksiä on siellä monia leikkauksia ja kiristyksiä jotka suoraan tai epäsuoraan osuvat juurikin naisiin.

  Varmaankin ainoa kerta kun Matti Vanhasen sääret on mainittu mediassa on se kerta kun hänelle tuli veritulppa jalkaan pitkän lennon aikana...

  VastaaPoista
 5. Olet aivan oikeassa, että näitä syrjiviä päätöksiä piilotetaan monella tavalla. Niin kauan, kun Suomessa äidin työnantaja maksaa äitiyden kulut naiset eivät ole tasa-arvoisia työelämässä. Voin sanoa ihan suoraan etten ikinä enää ottaisi lapsentekoiässä olevaa työntekijää, jos työntekijää tarvitsisin. Äitiysloma tulee pienyritykselle niin kalliiksi, että siinä voi kaatua koko firma.

  Toisaalta meidän hyvinvointivaltion naisilta pitäisi riittää voimavaroja auttaa esimerkiksi Turkin naisia joiden asema heikkenee koko ajan. Itse poikotoin täysin Turkkia enkä missään tapauksessa matkustaisi sinne ihan näiden ihmisoikeusloukkausten vuoksi.
  Nämä ovat tietysti kaksi ihan eri asiaa. Suomalainen nainen taistelee piilosyrjintää vastaan, mutta monessa muslimimaassa naisten henkeä uhataan. Eivätkä he ikinä pysty edes pieniin parannuksiin ilman meidän parempiosaisten apua.

  Inkeri

  VastaaPoista