maanantai 1. elokuuta 2016

Tähtitarjouksena puhdistusaineet!

Nyt Tähtitarjous on aivan ohittamaton ja siihen kannattaa tarttua heti.
PRECLEANSE NYT 41€ (55€) alkupuhdistusaine
ULTRA CALMING CLEANSER 500ml NYT 56€ (74€) kosteuttava ja rauhoittava puhdistusmaito kaikille ihotyypeille
SPECIAL CLEANSING GEL 500ml NYT 47€ (60€) puhdistusgeeli kaikille ihotyypeille
ESSENTIAL CLEANSING SOLUTION 500ml NYT  47€ (60€) kuivan ihon puhdistusmaito
DERMAL CLAY CLEANSER 500 ml NYT 47€ (60€) rasvoittuvan ja sekaihon puhdistusmaito
CLEARING SKIN WASH 500 ml NYT 57€ (69€) rasvoittuvan ihon puhdistusgeeli
SKIN RESURFACING CLEANSER 150 ml NYT 47€ (62€) kaikkien ihotyyppien kuoriva puhdistusmaito

Ostaessasi yhden tuotteen saat siihen sopivan hoitosuihkeen kaupanpäälle, jos ostat kaksi tuotetta saat vielä lisäksi Dermalogican kesäkassin ja kolmen tuotteen ostajalle lisäksi Condition Body Wash (75ml) suihkugeeli vartalolle.
Näin hyvää tarjousta en ihan äkkiä pysty uusimaan, koska alennus tuotteissa on lähes 25%. Nyt kannattaa ostaa puhdistustuotteet koko talveksi. Huomioikaa myös, että peruspuhdistusmaidot ovat  puolenlitran (500ml) pulloja ja ne riittävät käytössä n.3-4 kk. Kannattaa miettiä ostos sillä tavoin, että siitä on apua lokakuussakin, kun sisälämmitys alkaa. Toivoisin kovasti, että kaikilla olisi käytössä Precleanse ja sen lisäksi ihotyypin mukainen puhdistusmaito. Skin Resurfacing Cleanser täydentää kaikkien ihotyyppien puhdistusta. Herkempi iho voi käyttää Skin Resurfacing Cleanseria harvemmin, vaikka kerran viikossa. Kuiva, mutta ei herkkä iho voi käyttää sitä, vaikka joka ilta, niin kuin itse käytän näin kesällä.

Jos minulla olisi pintakuiva sekaiho ja ikää päälle kolmekymppiä ostaisin seuraavat putsarit. Precleanse, Ultra Calming Cleanser ja Skin Resurfacing Cleanser. Rasvoittumiseen taipuvainen yli kolmekymppinen hyötyy eniten Precleansesta, Special Cleansing Gelistä ja Dermal Claysta. Jos iho on rasvoittuva ja ikää alle kolmekymppiä hanki Precleanse, Special Cleansing Gel ja Clearing Skin Wash. Kuiva ihoinen viisikymppinen voisi ostaa Precleansen, Essentiel Solutionin ja Skin Resurfacing Cleanserin.
Tuotteita saa ostaa niin monta, kuin haluaa ja ainakin Precleansea kannattaisi ostaa kaksi. Näin syyskesästä voi vartalonkin iho alkaa rasvoittumaan. Yleensä selkä ja rintakehä saa näppylöitä ja miehille tulee reisiin ja pakaroihin finnejä ja helposti myös karvatupen tulehduksia. Clearing Skin Wash on hyvä pesuaine suihkuun se ei kuivata, mutta tappaa tulehduksia aiheuttavia bakteereja.

4 kommenttia:

 1. Ikävää kun tämä bloggari arvostelee toisia verkkokauppoja ja suomalaista kuluttajaa tyhmäksi. Tällä tavoin karkoitat viimeisetkin asiakkaat.
  T: Tiina-Maria

  VastaaPoista
 2. Olisiko vähemmän ikävää, jos en kertoisi ollenkaan minkälaisia vaaroja voi verkkokaupoissa kohdata. Hykertelisin itsekseni, kun asiakas tulee pettyneenä näyttämään ettei tuote olekaan sama mitä hän luuli ostavansa. Antaisin kaikkien vaan oppia kantapään kautta ettei kaikkeen ole aina luottamista. Se olisi minusta ikävää.
  En arvostele rehellisiä ja oikeita yrityksiä. Se on kaupankäynnin laki, että kuluttaja voi itse valita mistä ostaa. En kuitenkaan kerro mistään ihan uudesta asiasta, vaan mediassa on tuoto julki jo vuosikausia ettei kaikkiin verkkokauppoihin voi luottaa. Enkä ole maininnut mitään kauppaa nimeltä, vaan olen antanut neuvoja mistä voi tunnistaa epärehellisen kaupan.
  Tyhmä ja naivi eivät mielestäni ole synonyymejä toisilleen. Tarkoitan sitä, että me suomalaiset olemme aika hyväuskoisia emmekä osaa aina varoa. Olen itse kaupankäynnin ammattilaisena oppinut epäilemään kaikkia ja kaikkea. Kuluttajilla ei ole tätä oppia ja siksi toivoisinkin etteivät he uskoisi sinisilmäisesti kaikkea. Suurin osa ihmisistä joiden kanssa asioista keskustelen kertoo, että verkkokaupassa luki sen olevan Dermalogican virallinen verkkokauppa. Pitää ymmärtää, että niissä voi lukea aivan mitä tahansa eikä sen tarvitse olla totta.
  En ole mennettänyt yhtään asiakasta sen takia, että annan neuvoja siitä miten välttyy huojatuksi tulemiselta. Vakioasiakkaani tuntevat minut hyvin ja he tietävät minun ajattelevan asiakkaan parasta. Sellainen yritystoiminta missä yksisilmäisesti ajetaan vaan omaa etua olisi loppunut jo kymmeniä vuosia sitten. Ainoastaan rehellisellä asiakaspalvelulla yritys on kestävällä pohjalla.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Mitäs arvostelua toi on kun totuuden kertoo? Kosmetiikkaa en kyl uskaltais tilata mistään. Oon ukkoni kautta seurannu autojen varaosien verkkokauppaa. Myytävänä on jos mitä epäkurannia tavaraa. Jarrupalat voidaan tehdä aineesta joka ei kestä käyttöä ollenkaan. Siinä voi henki lähteä huonolla tuurilla. Kiinalaiset kopio aivan kaiken.

  VastaaPoista
 4. Kysymys tästä varsinaisesta asiasta. Näistä puhdistuksista siis. Kumpikin tyttäreni 14v ja 17v ovat hyvin atooppisia. Näin kesällä ihot ovat ok, mut jouluun mennessä kasvojenkin iho on jo rikki. Kumpikaan ei käytä juurikaan meikkiä, mut pohdin tätä Precleansea heille. Kannattaisikohan heidän pestä naamansa sillä, kun olet kehunut sitä atoopikkojen puhdistukseen? T.nina

  VastaaPoista