perjantai 19. elokuuta 2016

Multivitamin Thermofoliant kuuluu jokaisen kotihoitoon

Kotikuorinta on asia mihin toivoisin kuluttajien panostavan paljon enemmän. Vakioasiakkaamme sen tekevätkin ja näen ihan hämmästyttäviä tuloksia heidän ihoissaan. Alle nelikymppisillä kaikki näpyt ja finnit jää pois ja vanhemmilla iho pysyy sileämpänä ja kuulaampana. Hyvään kotikuorintaan tarvitaan useampia eri tuotteitta jotka kuorivat eri ihon kerroksia.

Daily Microfoliant (72€) ja Multivitamin Thermofoliant (82€) ovat aivan erilaiset aineet ja niitä kumpaakin tarvitaan hyvään kotihoitoon. Ihossa on 4-5 kerrosta jotka uudistuvat jatkuvasti ja ihosta irtoaa miljoonia kuolleita soluja vuorokaudessa. Vartalolla tämän irtoamisen tuntee hyvin saunassa, kun ihosta rullaantuu pois paksu kerros. Kasvojen iholta kuollut solukko ei lähde niin helposti, koska tuuli, aurinko ja kuiva sisäilma painavat irtosoluja tiiviisti ihoon kiinni. Iho jossa on paksu kerros kuollutta, hilseilevää ja harmaata solukkoa ei näytä hyvältä. Daily Microfoliant irroittaa ihon pinnalla olevan täysin kuolleen solukon. Ihossa on kuitenkin syvemmällä ja huokosissa kuolleita ja puolikuolleita soluja.

Multivitamin Thermofoliant on ainutlaatuinen patentoitu kuorinta-aine jota ei vieläkään ole muut kosmetiikkasarjat pystyneet kopioimaan. Siinä käytetään ensimmäistä kertaa myös fysikaalista vaikutusta, joka myös nopeuttaa kuorinnan vaikutusta. Multivitamin Thermofoliant levitetään puhtaalle iholle ja annetaan olla 1-2 minuuttia. Sen jälkeen sormet kastetaan veteen ja hierotaan pikkuhetki ihoa. Vesi saa aikaan lämpöreaktion joka nopeuttaa kuorinnan vaikutusta. Multivitamin Thermofoliantia pitää käyttää kolmen päivän välein ja sen käyttö on hyvin helppoa ja nopeaa. Kuorivana rakeena Multivitamin Thermofoliantissa on magnesiumoksidi ja maitohappo, sitruunahappo ja salisyylihappo sulattavat hellävaraisesti kaikkea ylimääräistä ihon pinnalta pois. Retinoli eli A-vitamiinihappo uudistaa ihoa ja stimuloi kollageenin tuotantoa.

Säännöllisesti tehty kuorinta auttaa myös muiden hoitotuotteiden imeytymistä. Kuorinta ei missään tapauksessa rasita, tai kuivata ihoa jos on valittu oikeat kotihoitotuotteet. 

2 kommenttia:

 1. Pakko kehua tuota Skin Resurfacer puhdistusmaitoa, jota kokeilin tänään ensimmäistä kertaa.
  Puhdisti ja kuori todella hyvin, ja iho jäi todella puhtaaksi. Sopi siis hyvin rasvaiselle iholle.

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että pidit siitä. Itse olen tosi innostunut sen vaikutuksista. Iho tuntuu huomattavasti sileämmältä Skin Resurfacer Cleaserin jälkeen. Oma ihonihan on rutikuiva, mutta en yhtään koe tuon puhdistusaineen kuivattavan. Hoitoaineet imeytyy paljon tehokkaammin, kun puhdistusvaihe poistaa kuollutta solukkoa. Talven pakkasilla se voi tuntua kuivattavalta kuivalla iholla ellei kosteuttavia tuotteita ole tarpeeksi käytössä. Itse käytin Skin Resurfaceria viime talvenakin joka toinen päivä ja lievä kiristys häipyi heti, kun laitoin tehotipat.
  Skin Resurfacer Cleanserhan kuuluu Age Smart hoitolinjaan eli se on tarkoitettu vanhenevalle iholle. Kokeilkaapa muutkin.

  Inkeri

  VastaaPoista