perjantai 12. elokuuta 2016

Jäikö ihonhoito kesällä kesannolle?

Kesän ihonhoitointo jakaa asiakaskunnan selkeästi kahtia. Toinen puoli aktivoituu ihonhoidossa kesäisin ja kesälomilla ja puolet taas lyö ihonhoidon kokonaan laimin. Aika harva jatkaa täysin läpi kesän samaa rataa, kuin talvella. Yleensä kesäloman muuttuneet aikataulut on syynä kummankin tapauksen lähtökohtaan.

Mututuntumalla voin sanoa, että suurin ammattikunta asiakkaistamme ovat opettajat. Eläkeikäisistä asiakkaistamme yli puolet ovat olleet aikanaan opettajia. Heillä on pitkät kesälomat ja moni haluaa olla aivan rentona lomallaan. Se tarkoittaa sitä ettei juurikaan meikata ja panostetaan paljon liikuntaan, puutarhaan ja mökkielämään. Päivittäiset puhdistukset unohtuu ja kosteuttaminen ei ole säännöllistä. Sitten onkin totuuden hetki, kun työt alkaa ja joutuu taas päivittäin meikkaamaan ja laittautumaan. Helpoin tie työkuntoon kulkee kasvohoidon kautta. Syksyn ihonhoitoon kannattaa panostaa muutenkin, koska sisälämmitys alkaa viimeistään lokakuussa ja iho kuivahtaa hetkessä.

Kotihoitoa pitää tehostaa huomattavasti, jos ei pääse kasvohoitoon, mutta laiminlyönnit pitää korjata. On aloitettava hoitokuuri ja sen perusta on kuorinta ja kosteutus. Multivitamin Thermofoliant (82€) kuorinta joka kolmas päivä, Daily Microfoliant (72€) joka ilta paitsi ei silloin, kun käytetään Multivitamin Thermofoliantia. Aamuisin käytetään Daily Resurfacer (35 kpl 113€) ja se on tarpeellinen tehohoitoaine aivan kaikille kesän jälkeen. Ihotyypin mukainen tehotippa hoitovoiteiden lisäksi on välttämätön, että iho kuntoutuisi kestämään syksyn säätilamuutokset. Skin Hydrating Booster (94€) käy aivan kaikille ja sehän sopii myös silmien ympärille. Toinen hyvä vaihtoehto on C-12 Serum (155€) joka sopii myös kaikille ihotyypeille. Se hajoittaa pigmenttiä ja tasoittaa ihon väriä ja sen kanssa yöhoitoon sopii Pure Night (127€), joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Tuo C-12 Serum  sopii aivan kaikille, vaikka varsinaista pigmenttiläiskää ei olisikaan. Lähes kaikilla yli nelikymppisillä on aika kirjava iho kesän jäljiltä. Myös nuoremmat saavat voimistuneen uv-säteilyn myötä helposti epätasaisen rusketuksen. Tätä epätasaista ihon väriä pystyy tasoittamaan näillä PowerBright tuotteilla.

Muistattehan, että olen lomalla 5.9-23.9 joten varatkaa hoitoajat mahdollisimman pian. Minulla syksyn aikataulu on jo aika täynnä, kun tuo kesäloma on vielä edessä päin.

2 kommenttia:

 1. Voiko tuon hoitotassun päälle laittaa C-12 Serumin vai tuleeko jo liikaa? Olen käyttänyt parisen viikkoa tuota pigmenttiseruumia ja maksaläiskät ovat tasoittuneet hämmästyttävän paljon. Oikeastaan kyse ei kai ole ihan maksaläiskistä vaan sellaisesta epätasaisuudesta mistä olet kirjoittanutkin. Joka tapauksessa olen tyytyväinen tuohon C-12 Serumiin, vaikka ainahan Dermalogican aineet ovat olleet hyviä:)
  Ullis

  VastaaPoista
 2. Anteeksi, että jouduit odottamaan vastaustani. En huomannut tätä kysymystä, mutta onneksi eräs vakioasiakas vinkkasi ettet ole saanut vastausta.
  Voit laittaa ihan hyvin Daily Resurfacer hoitotassun päälle C-12 Serumin. Tuo hoitotassu kuorii ihoa ja C-12 Serumin pigmenttiä hajoittavat vaikutukset imeytyvät paremmin. Ellei iho tunnu kiristävältä niiden päälle ei ole enää tarve laittaa mitään muuta voidetta. Tähän vuoden aikaan ne riittävät, mutta sisälämmityksen alettua tarvitaan päälle vielä voidekin.
  Tuosta C-12 Serumista on tullut paljon hyvää palautetta. Ilmeisesti sinun ihollasi vaikutus näkyy harvinaisen nopeasti. Yleensä noin kolmen viikon käytön jälkeen voi odottaa tuloksia.

  Inkeri

  VastaaPoista