torstai 25. elokuuta 2016

Ihonpuhdistus ja mustapäät

Melkeinpä kaikki uudet asiakkaat varaavat hoitoaikaa ihonpuhdistukseen, tai nykyisin aika moni jo tietää Nanoliftin. Minulle ja Marille ihonpuhdistus tarkoittaa mustapäiden ja finnien mekaanista puhdistamista eli puristamista. Vuosien saatossa olen oppinut, että asiakkaat tarkoittavat ihonpuhdistamisella sitä kokonaisvaltaista kirkastumista puhtautta mikä kasvohoidosta seuraa.

Viime vuosisadan kosmetologit ovat iskostaneet asiakkaille päähän tuon mustapäiden metsästyksen. Moni on saanut myös ikuisen kammon kosmetologin käsittelystä tuolla kivuliaalla puristelulla. En yhtään ymmärrä mitä puristeltavaa on yli nelikymppisen ihossa, joka kaipaa kosteutta ja kuorintaa. Tuo mustapäiden puristelu on vaan oireen poistoa ja sama jatkuu hoitokerrasta toiseen. Hoitoaineet muuttuivat täysin 1990-luvun lopulla ja nykyisin pystytään ennalta ehkäisemään mustapäät ja talitukkeumat. Vakioasiakkailtani otan todella harvoin mustapäätä pois, koska niitä ei tule enää. Ihonhoidolla pitää pyrkiä tasapainottamaan ihon tilanne ja ennalta ehkäistä ongelmat. Yleensä uudella asiakkaalla iho on niin rutikuiva, että se vinkuu ja he haluavat kuitenkin mustapäiden poistoa.

Hyvin usein yli nelikymppisenä ne mustapäät mitä asiakas näkee eivät ole oikeita mustapäitä. Tuo tumma pää talikeräytymään tulee siitä, kun tali joutuu hapen kanssa tekemisiin. Happi ja kaikki hengitysilman lika ja pöly värjää ihotalia mustaksi, tai tummaksi. Usein käy niin, että ihotalia erittyy hyvin vähäinen määrä joka takertuu ihohuokosen seinämiin. Sitä on turha yrittää puristaa, koska varsinaista talia ei ole, vaan ainoastaan tummuutta huokosessa. Tämä tummuus hoidetaan pois kuorinnalla sekä hoitolassa ja myös kotona. Yleensä jo yhden Nanolift hoidon jälkeen tätä tummuutta ei enää tule. Kotihoidossa Daily Microfoliant (72€) on erinomainen puhdistamaan huokosia.  Silloin, kun ihossa on oikeita mustapäitä otan ne mekaanisesti pois kaikkien kasvohoitojen yhteydessä. Tehokas entsyymikuorinta kasvohoidon aluksi yleensä sulattaa pois suurimman osan. Kun kasvohoidon jälkeen siirrytään Dermalogican hoitotuotteisiin jotka on omalle ihotyypille valittu mustapäitä ei enää tule.

Kasvohoitojen tarkoitus ei ole, että joka hoidossa aloitetaan aina alusta ja tehdään tuo mekaaninen puhdistus. Jotain pysyvää edistystä pitää tapahtua, tai hoitomenetelmä ei ole oikea. Pahasti tukkeutunut ja epäpuhdas iho yleensä rauhoittuu 3-4 kasvohoidon jälkeen eli noin puolessa vuodessa. Hyvin nuorille me teemme Teinipuhdistusta 66€ ja silloin kyseessä on mekaaninen puhdistus. Nuorella iholla alle 25-vuotiailla ihossa on niin voimakas talin eritys, että puhdistettavaa tulee jatkuvasti. Sekin saadaan tasoittumaan yleensä 3-4 kasvohoito kerralla. Ellemme itse pysty kunnolla ihoa hoitamaan kerron sen aina ja neuvon ihotautilääkärille. Meillä ei ole mitään tarvetta juoksuttaa ihmistä hoidoissa, jos näimme tulehduksen ja rasvaisuuden tarvitsevan lääkärin hoitoa.
Me myös otamme jokaisessa hoidossa mustapäät yms.pois mekaanisesti, jos niitä on. Vakioasiakkailla niitä ei vaan enää tule.

P.S Muistakaa, että tämän hetken Tähtitarjous C-12 Serum ja Pure Night ovat voimassa vielä sunnuntaihin 28.8 klo 24 asti. Jokainen tarvitsee kesän jälkeen näitä tuotteita, koska ne korjaavat uv-säteilyn rappeuttavaa vaikutusta. 

3 kommenttia:

 1. Olin innokas mustapäiden metsästäjä, ennen kuin löysin Inkerin blogin ja dermalocigan. Aina oli leuka näpyillä..
  Nyt en ole nähnyt näppyjä puoleen vuoteen.
  Hain vasta eilen pakettini ja vaikka tilaukseni oli pieni..olitte laittaneet niin paljon näytteitä. Että ilahduin ihan valtavasti! Kiitos paljon! Tämä oli kyllä enemmän kuin hyvää asiakaspalvelua. T. Mari

  VastaaPoista
 2. Kiitos palautteestasi. Tosi kiva, että asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluumme. Minulle ja Marille on äärettömän tärkeää, etä osaamme tehdä asiakkaamme tyytyväiseksi. Meille asiakas ei ole vaan joku jossain kaukana, vaan jokainen on tuttu ihminen. Verkkokaupassakin tunnistamme heti, kun joku tekee toisen kerran tilausta ja se tuntuu kivalta koska ilmeisesti ensimmäinen kokemus on ollut hyvä. Sen jälkeen nimet ja paikkakunnat jää hyvinkin mieleen ja aika moni verkkokauppa-asiakas on poikennut hoitolassakin ostoksilla, tai tullut Nanoliftiin kauempaakin.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Onneksi Inkeri ei revi ja rääkkää asiakkaitaan ihomatoraudalla. Kävin vielä parivuotta sitten säännöllisesti kosmetologilla joka puristeli ja kaivoi ihoani niin, että olin viikon veran ruvilla ja mustelmilla. Rentoutuminen oli siinä hoidossa kaukana ja kosmetologi päivitteli aina suureen ääneen miten kamalan huono iho minulla oli.


  Näin jälkikäteen ihmettelen itseäni ja yleensä muitakin asiakkaita, että miksi ihmeessä kävin sillä kosmetologilla. Maksoin siitä, että iho oli ruvella ja itsetunto nollissa. Sisareni houkutteli minut ensimmäistä kertaa Inkerin käsittelyyn ja myönnän olleeni koko hoidon ajan epäluuloinen, kun mikään ei sattunut ja melkein nukahdin hoidossa. Ajattelin, että tämä ei ihoon mitään auta, mutta mukavaahan tässä on makoilla. Kunnes toisen hoitokerran jälkeen tajusin ettei huokoset enää ammottaneet aukinaisina eikä naama ollut täynnä näppylöitä.


  Nyt en ikinä enää sietäisi tuollaista rääkkäyshoitoa ja harmittelen niiden puolesta jotka eivät ole muunlaista kosmetologia löytäneet. En olisi aikaisemmin voinut kuvitellakaan, että menisin kasvohoidon jälkeen ihmisten ilmoille. Hyvä, kun kehtasin seuraavana aamuna töihin mennä. Nanoliftin jälkeen iho on niin sileä, että sitä pitää yhtenään kokeilla ja katsoa peilistä. Nanolift on todellakin kaunistava kasvohoito.

  M.T

  VastaaPoista