keskiviikko 17. elokuuta 2016

Pigmenttiläiskät pois kotihoidolla

Pigmenttiläiskät ovat aina vaan yleistyvä ongelma. Vielä 80-luvulla pigmenttiläiskät liitettiin raskausaikaan ja vaihdevuosiin, mutta nyt niitä on ihan kenellä tahansa. Hormoonikierukka ja muut hormoonivalmisteet ilmeisesti edesauttavat pigmenttiläiskien syntymistä. Pigmenttiläiskät voivat olla tarkkarajaisia läiskiä esimerkiksi leukaperissä tai silmien ympärillä, mutta kyse voi olla myös ihon kirjavuudesta.

Kasvohoidoilla ei pysty pigmenttiläiskiä poistamaan ilman tehokasta kotihoitoa. Jokapäiväinen hoito ja suojaaminen on välttämätöntä, jos haluaa ihon väriä tasoittaa. Nyt nuo PowerBright linjan tuotteet ovat tarjouksessa ja niitä tarvitaan kotihoitoon jos haluaa pigmenttiläiskistä eroon. C-12 Pure Bright Serum NYT 115€ (155€) ja Pure Night NYT 95€ (127€) ja ostaessasi yhden tuotteen saat lahjaksi sifonkipussiin pakatut matkakokoiset Multivitamin Thermofoliant kuorinnan, Daily Microfoliant kuorinnan ja Defence Solar Booster sk 50 päivävoiteen. Kahden tuotteen ostaja saa vielä lisäksi Dermalogican matkakokoiset shampoon ja hoitoaineen. Tehokkaaseen kotihoitoon tarvitaan tehotippa, yövoide ja kaupan päälle tulevat kuorinta-aineet.

Pigmenttiläiskien hoito kannattaa aloittaa Nanolift kasvohoidolla 118€ jonka jälkeen kotihoitotuotteet vaikuttavat parhaiten. Pigmenttiläiskien vaaleneminen vie aikaa 4-6 viikkoa, mutta tuloksia alkaa näkymään parin viikon kotihoidon jälkeen. Se on muistettava ettei ole mitään järkeä yrittää poistaa pigmenttiläiskää, jos iho saa koko ajan aurinkoa ja läiskät vaan lisääntyy. Aamuisin hoito aloitetaan Daily Microfoliant kuorinnalla (72€) ja sitä voi käyttää joka aamu ellei iho ole hyvin herkkä. Kuorinnan jälkeen laitetaan C-12 Pure Bright Serum koko kasvoille ja myös silmien ympärille. Silmänympärysvoiteeksi laitetaan Total Eye Care sk 15 (62€) ja päivävoiteeksi, vaikka tuo Defence Solar Booster sk 50, tai Power Bright linjan oma päivävoide Pure Light sk 50 (107€). Iltaisin puhdistukseen suosittelen muutaman kerran viikossa Skin Resurfacing Cleanserin (62€) ja joka kolmas päivä käytetään Multivitamin Thermofoliant kuorinta. Kuorinnan jälkeen C-12 Serum tehotipaksi, silmien ympärille Age Reversal Eye Care ja yövoiteeksi Pure Night.

Nuo kuorinta-aineet ovat oleellinen osa pigmentti-ihon hoitoa, koska uv-säteily tuottaa paljon kuollutta solukkoa ja hyvin kuoritulle iholle hoitotuotteet imeytyvät parhaiten. Nämä PowerBright hoitolinjan tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Tämä hoitosysteemi on erinomainen aivan kaikille, vaikka pigmenttiläiskiä ei olisikaan. PowerBright tuotteilla iho saadaan heleytymään ja tasoittumaan aurinkokauden jälkeen. Sellaista yli kolmekymppistä ei olekaan, joka ei hyötyisi tästä hoitosysteemistä. Tuo C-12 Pure Bright Serum sopii myös nuorille, mutta Pure Night voidetta suosittelen yli 25-vuotiaille, tai hyvin kuivaihoisille nuoremmillekin. Pigmenttiläiskiä voi olla, vaikka parikymppisillä voimistuneen uv-säteilyn takia.

6 kommenttia:

 1. Jatkoa tasa-arvokeskusteluun...

  Olen seurannut tätä blogia n. vuodesta 2011-2012 lähtien ja olen kyllä ehdottomasti saanut sellaisen käsityksen, että Inkeri aktiivisesti ajaa naisten asioita ja nostaa esiin naisiin kohdistuvia epäkohtia. Jokainenhan voi vapaasti selailla vanhempia blogipostauksia.

  Ainakin yksi ongelma naisasian edistämisessä on se, että naisten asioita ajavat useimmiten vain naiset. Jotta saataisiin aikaan tasa-arvoisempi yhteiskunta tulisi myös miesten ajaa aidosti tasa-arvoisempaa politiikkaa. Tuskin monikaan mies lähtökohtaisesti vastustaa tasa-arvoa, mutta aika harva valta-asemassa oleva mies näyttää olevan valmis osoittamaan mieltä ja ottaa asiakseen edistää reilumpaa järjestelmää esim. vanhempainvapaiden suhteen. Ja tasa-arvohan ei missään nimessä tarkoita naisten ylivaltaa, tai huonompia oloja miehille.

  Odottelen suurella mielenkiinnolla Feministipuolueen puolueohjelman julkistusta. Onnistuuko puolue aidosti ajamaan feminististä politiikkaa, vai tuleeko puolueesta vain uudelleenbrändätty versio vihervasemmistosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tärkeää muistaa ettei tasa-arvo tarkoita miesten sortamista. Olen samaa mieltä, että tuskin kukaan ajatuksena vastustaa tasa-arvoa, mutta jos sen eteen pitää tehdä jotain, tai jopa maksaa siitä asia unohdetaan täysin.
   Näissä vanhemmuuden kulujen jakamisessa Suomen Yrittäjänaisten ehdotus on, että käyttäisimme samaa systeemiä, kuin työttömyyskorvauksessa. Nythän jokainen työnantaja maksaa määrätyn prosentin josta kerätään valtion kassaan työttömyysturva maksut. Tasa-arvoista olisi, että jokainen työnantaja maksaisi vanhemmuudenkin kuluja samalla systeemillä, kuin työttömyysturvan eikä vaan äidin työnantaja. Yleensä nainen työllistää naisia ja vanhemmuuden kulut kaatuvat pienten palvelualojen yritysten niskaan. Suomen vienti on teollisuuden varassa ja isot teollisuuden alat metalli-ja puuteollisuus ovat lähes täysin miesvaltaisia eli he eivät juurikaan kärsi äitiyslomista, vaikka isyyslomat jonkin verran jakaa noita kuluja isänkin työnantajalle. Näin ollen en usko, että ihan äkkiä tätä tasan maksamista tulee. Miksi he ajaisivat tasa-arvoa joka tuo heille vaan kuluja.
   Toivottavasti meillä tuo Feministipuolue onnistuu luomaan itsestään vakavasti otettavan puolueen. Ruotsissahan he hiukan epäonnistuivat ainakin alkuun. Nyt en ole seurannut mikä heidän kannatus Ruotsissa tällä hetkellä on.

   Inkeri

   Poista
  2. En tiedä kuinka usein Fi:n kannatusta mitatsan kun eivät ole edustettuina ruotsin parlamentissa. Mutta kunnallisella tasolla puolue on edustettuna muutamissa valtuustoissa. Ruotsalainen ystäväni teki gradunsa aiheesta. Luulen, että osasyy ruotsin emopuolueen laimeahkoon menestykseen on se, että useampikin iso puolue on ruotsissa profiloitunut feministiseksi ja kirjannut tasa-arvon edistämisen puoluephjelmaansa. Ruotsalaisissa medioissa feministipuoluetta on kritisoitu siitä, ettei sen politiikka huomioi kaikkia naisia. Että sen edustama feminismi on hieman yksipuolista.

   Poista
  3. Olen ihan satunnaisesti seurannut Ruotsin Feministipuoluetta ja ne haastattelut mitä tv:ssä näin ei vakuuttanut. Vaikka asia olisi kuinka hyvä se voi vesittyä väärällä viestinnällä. Kahdessa näkemässäni uutispätkässä oli kiukkuisen oloinen puolustusasemissa oleva nainen. Ajattelin heti etten minä ainakaan halua tuon puolustavan oikeuksiani.
   Meillä on vielä paljon tekemistä Suomenkin tasa-arvon kanssa, mutta nyt kauhistelen Turkin tilannetta. Siellä kärsii nyt kaikkien ihmisoikeudet, mutta naisten asema heikkenee tosi paljon. Naisilla oli jo jonkinlainen jalansija työmarkkinoilla ja akateemisessa maailmassa, mutta kohta he suljetaan kotiin. Erdoganhan sanoi naistenpäivän puheessaan keväällä, että kunnon nainen hankkii 4-6 lasta ja naisen elämän tehtävä on äitiys. Itse olen päättänyt boikotoida Turkkia kaikin tavoin ja en ainakaan matkusta sinne, jos se nyt mitään auttaa. Ainakin ilmaisen kantani mitä mieltä Turkin tilanteesta olen.

   Inkeri

   Poista
 2. Kommenttini koskee tuota eilistä juttuasi uv-säteilyn vaaroista.

  Meillä on viiden ja kuuden ikäiset tytöt ja olen suojannut heidän ihonsa hyvin joka kesä. Suojaan myös omaa ihoani Dermalogican aineilla. Nyt olen närkästynyt sisareni välinpitämättömyydestä. Hän oli meidän lasten ja oman ekaluokkalaisensa kanssa Turkissa heinäkuussa kaksi viikkoa. Laitoin tytöille mukaan Sport 50 Dermalogican suojavoidetta ja annoin selvät ohjeet sen käytöstä.

  Loman jälkeen selvisi ettei rasvaa käytetty juuri ollenkaan ja tyttöjen iho oli olkapäiltä ja selästä palannut useampana päivänä. Sisareni mielestä vauhkoilen turhaa, vaikka omalta äidiltämme on jo kaksi kertaa hoidettu ihosyöpää kasvoilta. Osaatko sanoa miten vaarallista tuo palaminen tytöille oli? Koskaan aikaisemmin heidän ihonsa ei ole edes punoittanut. Pahoitin mieleni kovasti, kun ohjeitani ei noudatettu.

  VastaaPoista
 3. En usko, että mitään suurta vahinkoa tapahtui lapsiesi ihoille. Ihon dna kerää muistiin kaiken sen uv-säteilyn mitä se ihmisen elinaikana saa. Yksi palamiskerta on todella vähäinen määrä, kun olet noin hyvin suojannut heidät aiemmin. Harvoin pienet lapset edes ehtivät palaa pahemmin, kun he ovat liikkeessä koko ajan. Pahin ikäryhmä ovat teini-ikäiset 13-20-vuotiaat, jotka makaavat auringossa ruskettumassa. Uskoisin ettei tällä yhdellä lomareissulla on oikeastaan mitään merkitystä.
  Liian suurta ongelmaa ei uv-säteilystä kannata tehdä, vaan pitää pysyä kohtuuden rajoissa. Täydellistä suojautumista ei kannata yrittää eikä se ole edes tarpeellista. Kannattaa myös muistaa, että on ihmisiä jotka eivät ole kiinnostuneet ihonhoidosta eikä he pidä aurinkoa pahana asiana. Oletettavasti sisaresi ei edes tiennyt miten vakava asia se sinulle on. Tuskin hän tarkoitti mitään pahaa, koska ei ehkä ole perehtynyt uv-säteilyn haittoihin.

  Inkeri

  VastaaPoista