lauantai 27. elokuuta 2016

Omakohtaisia hoitokokemuksia

Mari ehti pitkästä aikaa tehdä minulle Nanolift hoidon ja tunne oli aivan ihana. Teimme toisillemme hoidot viimeksi kesäkuun lopulla ennen kuin Mari lähti kesälomalle ja tauko oli harmittavan pitkä. Tunne Nanolift hoidon jälkeen on niin hyvä, että sitä ei oikein pysty kuvailemaan.

Olen kokeillut todella monia kasvohoitoja sekä ulkomailla, että kotimaassa. Ulkomailla kaikki kokemukset ovat vähän niin ja näin ja sen tietää jo varatessaan, koska missään muualla ei ole niin perusteellista kosmetologikoulutusta, kuin Suomessa. Aina kun on mahdollisuus haluan kuitenkin kokeilla, jos oppisin ja keksisin jotain uutta. En edes mene muualla kasvohoitoihin sillä ajatuksella, että odottaisin jotain hyvää iholleni vaan teen sen kokemuksen takia. Mikään kasvohoito ei ole päässyt lähellekään Nanolift hoidon tuloksia. Se miltä iho näyttää ja tuntuu hoidon jälkeen on aivan omaa luokkaansa. Mari myös tekee hoidot niin huolellisesti, niin kuin minäkin, että joka kohta käydään läpi perusteellisesti.

Silloin, kun lähdimme kehittämään Nanolift hoitoa en edes osannut havitella tällaisia tuloksia. Suuri vaikutus on myös Dermalogican tehokkailla tuotteilla. Emme ole juurikaan muuttaneet mitään siitä Nanolift hoidon versiosta minkä teimme ensimmäistä kertaa noin 6-7 vuotta sitten. Hoitovaiheet osui kerralla kuntoon eikä muutos tarvetta ole ollut. Suurin ongelma taisi olla epäillys voiko suomalainen pikkukaupungin kosmetologi osata tehdä aivan uudenlaisen kasvohoidon. Tähän asti kasvohoitojen takana ovat olleet maailman merkit Elisabet Arden yms. Tosin näin jälkikäteen ajatellen on hassua etten ole tehnyt sitä jo aikaisemmin. Joka asiaa on vaikea tehdä ensimmäistä kertaa ja ehkei työkokemukseni olisi riittänyt tähän yhtään aikaisemmin.

Nanolift on niin monipuolinen kasvohoito, että vaikutus on näkyvä. Turvotuksen poistuminen ja aineenvaihdunnan parantuminen on näkyvää ja tuntuvaa. Tunnetta on vaikea selittää sellaisella joka ei ole sitä itse kokenut. Tuntuu, kuin kasvoilta oli monta kiloa pois jotenkin huomattavasti kevyempi olo. Silmäpussit häipyy ja iho on aivan erilainen meikata koska velttous on poissa. Kasvoille tulee ryhtiä ja napakkuutta ja se säilyy useamman viikon. Suuri merkitys vaikutuksen säilymisessä on oikeat kotihoitotuotteet. Kotihoitoaineista saa myös hoidon jälkeen paljon enemmän irti, koska ne imeytyvät entistä paremmin. Nanolift hoidon vaikutusta ei kannattaisi vähentää käyttämällä jotain muita kotihoitotuotteita. Ymmärrän tietenkin ettei ensimmäisellä kertaa voi hankkia kaikkia uusia kotihoitoaineita, mutta tehotippa ja voide olisi hyvä aloitus. Nanolift hoito on niin suuri ilo, että toivoisin tämän kokemuksen kaikille.
1 kommentti:

  1. Täysin samaa mieltä Nanoliftin vaikutuksista. Kasvot tuntuvat hyvin kiinteiltä ja napakoilta. Ilme on virkistynyt.

    Leena

    VastaaPoista