perjantai 26. elokuuta 2016

Miksi käytetään tehotippaa ja voidetta yhtäaikaa?

Monille uusille asiakkaille on ihmettelyn aihe miksi suosittelen käytettäväksi tehotippaa ja voidetta päällekäin iholle. Ensimmäisellä hoitokerralla selitän niin paljon uusia asioita ettei niistä mitenkään jää kaikki mieleen. Varsinkin ihmisille jotka eivät ole aikaisemmin käyttäneet hoitotuotteita juuri ollenkaan.

Pidän erittäin tärkeänä, että jokaisella olisi tehotippa ja hoitovoide joita käytetään vähintään iltaisin toistensa päälle. Yhteen hoitoaineeseen ei voi laittaa kovinkaan monia raaka-aineita, tai tuotteesta tulee paksu ja huonosti imeytyvä. On lähes mahdotonta tehdä voidetta joka sisältäisi kaikki ne tehoaineet mitä iho kerralla tarvitsee. Siksi on järkevää tehdä yksi tuote aina yhtä tarvetta varten. Ihossa on myös 4-5 eri kerrosta joissa tapahtuu erilaisia toimintoja. Myös hoitoaineissa tarvitaan eri kerroksiin imeytyviä raaka-aineita. Tehotippa on ohut täysin imeytyvä tuote, joka sisältää täsmähoitoon vaikutusaineet. Tehotippa laitetaan ensimmäisenä puhtaalle iholle ja se imeytyy syvempiin ihokerroksiin. Se ei jätä ihon pintaan mitään aineita joten sitä ei koskaan käytetä yksinään. Tehotipan päälle levitetään voide josta aina osa jää ihon pintakerrokseen suojaamaan ihoa ulkoisilta haitoilta.

Välillä kuulen, että joku käyttää tehotippaa yksinään, mutta se ei ole järkevää. Lähes kaikki ihovauriot syntyy ulkoisista tekijöistä ja iho tarvitsee ehdottomasti suojaavia hoitoaineita. Jos haluaa käyttää vain yhtä tuotetta kerrallaan niin silloin valitaan hoitovoide. Tämän hetken Tähtitarjouksena on C-12 Serum 115€ (155€) tehotippana ja Pure Night 95€ (127€) yövoiteena. C-12 Serum imeytyy syvempiin ihokerroksiin ja vaikuttaa siellä pigmenttisolujen syntymekanismiin. Se estää pigmenttisolujen kiinnittymistä epätasaisesti kasoihin vaan ne pysyvät tasaisena kerroksena. Kasautuneet pigmenttisolut näkyvät ihossa pigmenttiläiskinä ja C-12 Serumin tarkoitus on vähentää pigmenttiläiskiä ja tehdä ihosta tasaisen värinen. C-12 Serum vaikuttaa myös pigmenttosolujen väriin ja saa aikaan kauniin tasaisen ja heleän ihonvärin.

Pure Night yövoide imeytyy ihon pinnallisiin kerroksiin. Siinä on runsaasti kosteutta, joka estää ihon kuivumista, hilseilyä ja kiristymistä. Pure Night myös nopeuttaa kuolleen solujen poistumista eli uudistaa ihoa ja iho ei hilseile ja pysyy hyvän värisenä. Osa vaikutusaineista imeytyy ihan pinnalliseen jo puoliksi kuolleesen solukerrokseen ja saa aikaan suojaavan pinta kerroksen. Tämä tehokas suojautuminen on Suomen ilmastossa todella tärkeää, koska talvisin iho joutuu alttiiksi monille ulkoisille rasitteille. Tehotipan ja voiteiden päälle voidaan käyttää vielä yksi tuote eli Barrier Repair (62€), joka on ns.talvitakki iholle. Se sisältää erittäin suojaavia vaikutusaineita jotka vähentävät ihon oman kosteuden haihtumista ja parantavat ihon suojamekanismia.

Käyttämällä useampia tuotteita joilla jokaisella on oma tehtävä saadaan ihonhoidosta paljon tehokkaampaa. Näin jokaista hoitotuotetta menee huomattavasti vähemmän, kuin yksin käytettynä. Tehotippaa riittää pieni määrä, kun tarkoitus onkin imeytyä syvemmälle eikä jättää suojaa pintakerokseen. Voidetta tarvitaan myös vähemmän, koska sen ei tarvitse imeytyä, kuin ihon pintakerrokseen. Kotihoito ei tule useammalla tuotteella juurikaan kalliimmaksi useammalla tuotteella, mutta hoidon teho moninkertaistuu.

Muistakaa myös, että C-12 Serum ja Pure Night ovat tarjouksessa vaan sunnuntaihin 28.8 klo 24.00 asti. 

2 kommenttia:

  1. Voiko tuon C-12 seeruminen päällä käyttää vielä Dermalogican retinolivoidetta tai sekoittaa Map 15 jauhetta C-12 seerumiin tehostamaan ihon kirkastumista?

    VastaaPoista
  2. Tuota retinolivoidetta eli Overnight Retinol Repairia en suosittele PowerBright tuotteiden kanssa yhdessä. Niiden kirkastava ja uudistava vaikutus toimii erilailla ja kaksi näin tehokasta ainetta päällekäin saattaa aiheuttaa ärsytystä. Tuon Map-15 jauheen voi selkoittaa mieluummin Pure Night voiteeseen. Siinä Map-15 tuo lisävaikutusta, mutta C-12 Serum on jo itsessään todella tehokas ja sen vaikutuksia ei tarvitse enää tehostaa. Tärkeintä on, että iho on hyvin kuorittu jolloin tehoaineet imeytyy hyvin.

    Inkeri

    VastaaPoista