keskiviikko 5. elokuuta 2015

Meidän suosituin meikki on SkinPerfect Primer sk 30

Tänä kesänä on osoittautunut SkinPerfect Primer sk 30 (77€) meidän suosituimmaksi värilliseksi tuotteeksi. Sehän ei ole meikkituote, vaan hoitotuote, mutta meikkinäkin sitä voi käyttää. SkinPerfect Primer on meikinpohjustusaine, joka laitetaan aamuisin kosteusvoiteiden päälle ja sen päälle varsinainen meikkivoide.

Enää en itsekkään koskaan aloita päivää ilman SkinPerfect Primeriä. Se ei tunnu eikä näytä meikiltä, mutta se tasoittaa ihonväriä ja siloittaa pintaa. Minä käytän aina sen päällä YB:n mineraalimeikkiä, koska haluan hiukan peittävämmän meikin. SkinPerfect Primer sisältää myös kevyen mineraalipigmentin, joka tekee ihon väristä tasaisemman. Muut raaka-aineet ovat helmijauhe ja piimaasta saatu silikaatti. Tavallaan voide on valokynä koko kasvoille. Tuo valontaittavuus saa ihon näyttämään sileämmältä ja pikkurypyt häipyy. Silikaatti tuo joustavuutta, mutta ennen kaikkea se suojaa kaikelta ulkoiselta rasitukselta.

SkinPerfect Primer sk 30 ei ole pelkästään kaunistava tuote, vaan sen suojaavat vaikutukset sopii meidän ilmastoon täydellisesti. Aurinkosuoja riittää hyvin Suomen auringossa ellei nyt ihan aurinkoa ole ottamassa. Talvella sen suojaavuus on erinomainen, koska se vahvistaa ihon omaa suojakalvoa ja vähentää tuulen, pakkasen ja lämmönvaihteluiden rasittavaa vaikutusta. Couperosa iholle SkinPerfect Primer on erittäin hyvä, koska se estää couperosan lisääntymistä. Muutenkin punoittavalle iholle voi laittaa nämä kaksi primeriä päällekäin. Ensin ohut kosteusvoide, tai tehotippa sitten Redness Relief Primer sk 20 vahvistamaan ihon suojakalvoa ja vähentämään laajentuneita pintaverisuonia ja lopuksi väriä antamaan SkinPerfect Primer sk 30.

SkinPerfect Primerissä on vain yksi sävy joka sopii kaikille. Ohut mineraalipigmentti näyttää luonnolliselta kaikilla ihoilla, koska sen läpi kuultaa omakin ihonväri. Kosteuttavia aineita ei siinä ole, vaan tarvitaan muita hoitotuotteita varsinaiseen ihonhoitoon. Meikin pohjusteena SkinPerfect Primer pitää meikin sileänä ja mattapintaisena koko päivän.

3 kommenttia:

 1. Onkos dermalogicalle tulossa uusia meikkivoiteita sen cover tintin tilalle? Näin kesällä tuo primer riittää hyvin, mutta talvella haluaisin jotain peittävämpää. Tiedätkö jo mitä uutta maailmankongressissa hoitoaineisiin tulee?
  Krisse

  VastaaPoista
 2. Onko tästä Primeristä tulossa isompaa kokoa, niin kuin noissa muissa voiteissa on? Tuo kapea tuubi on hiukan hankala käyttää.

  VastaaPoista
 3. Tietääkseni SkinPerfect Primeristä ei ole tulossa isompaa kokoa, mutta kerron toiveesi eteenpäin.

  Vielä en tiedä mitään maailmankongressin lanseerauksista ne ovat salaisuuksia viime hetkeen saakka. Minäkin odotan innolla, että onko Cover Tintin tilalle tullut jotain uutta. Cover Tint oli hyvin suosittu meidän asiakkailla ja ellei siitä tule uutta versiota otan syksyllä myyntiin Youngbloodin voidemaisen meikin.
  Kirjoittelen heti tuolta Las Vegasista blogiin, kun saan tietää jotain uutta.

  Inkeri

  VastaaPoista