sunnuntai 23. elokuuta 2015

Overnight Retinol Repair

Uutuustuote mikä maailmankongressissa esiteltiin on Overnight Retinol Repair. Kerron nyt alustavia tietoja tuotteesta, mutta kokeilemme sitä koko syksyn ja saamme lisäkoulutusta joten neuvoni ja käsitykseni voi vielä muuttua. Emme Marin kanssa ota koskaan myyntiin tuotetta ilman, että olemme vakuuttuneet siitä miten se toimii Suomen ilmastossa. Dermalogican tuotteet ovat aina erityisen hyviä ja yleensä mullistavat kosmetiikan teknologiaa. Meidän ilmasto on sen verran rankka, että monen tuotteen kanssa pitää käyttöohjeita hiukan muutella jotta Suomessakin saadaan paras tulos.

Retinoli eli A-vitamiinhaponjohdannainen on lääkärienkin mielestä raaka-aine jolla saadaan näkyviä tuloksia ihonhoidossa. Sitä on käytetty lähes kolmekymmentävuotta voiteissa jotka uudistavat ihoa ja esimerkiksi vähentävät acnearpia, auringon aiheuttamaa rypistymistä ja ihon kirjavuutta. Suomessa ja Euroopassa nämä voiteet ovat aina olleet reseptilääkkeitä. Syynä on se, että retinolilla on paljon sivuvaikutuksia ja voimakkaina pitoisuuksina se herkistää ihon UV-säteilylle. Vapaasti myytävissä retinolivoiteissa on maailmalla koettu ongelmaksi se ettei suosituksia noudateta ja voiteen liikakäyttö aiheuttaa ongelmia.

Overnight Retinol Serumissa on ensimmäistä kertaa saatu retinoli siihen muotoon, että negatiivisia vaikutuksia ei ole. Ainoastaan tuo auringolle herkistäminen pitää muistaa ja sen kanssa pitää käyttää aina päivisin aurinkosuojaa. Voidetta aloitetaan käyttämään pikkuhiljaa, että iho tottuu siihen. Pakkauksessa onkin mukana kaksi tuotetta eli Overnight Retinol Serum ja Buffer Cream. Tuohon Buffer Creamin joukkoon tipautetaan aina pienimäärä tätä Overnight Retinol Serumia, joka myös on voidemaista ja tämä seos levitetään iholle yöksi. Päiväpäivältä lisätään tuon Overnight Retinol Serumin määrää ja näin saavutetaan maksimaalinen hoitotulos.

Meidän pitää nyt miettiä voimmeko laittaa Overnight Retinol Serumia myyntiin verkkokauppaan, koska aina on ihmisiä jotka innostuvat käyttämään tuotteita väärin. Maailmankongressissa meille painotettiin sitä, että asiakkaalle pitää näyttää ja selvittää tarkasti miten tuotetta käytetään. Se, että pakkauksessa ostetaan yhtäaikaa myös tuo Buffer Cream vähentää halua kokeilla heti alkuun pelkiltään Overnight Retinol Serumia. Saimme maaiilmankongressissa pienenkoon voiteita käyttöön ja tulos on tässä alle parissa viikossa jo ihan erityinen. Ehdottomasti parasta mitä olemme Marin kanssa käyttäneet. Toivottavasti saamme voiteen pian myyntiin.

3 kommenttia:

 1. Tämä vaikuttaa todella mielenkiintoiselta tuotteelta. Ajattelin näin heti, kun luin tästä konferenssipostauksissasi.

  Leena

  VastaaPoista
 2. Huippuhienolta kuulostaa. Koskakohan tämä tulee Suomeen ja saako sitä jo jenkeistä?

  VastaaPoista
 3. Minun käsitykseni mukaan tuote lanseerataan ihan näinä viikkoina jenkeissä ja meille odotan sitä vielä tämän vuoden puolella. Tuote on niin hyvä, että itsekin haluaisin sitä heti lisää. Saimme pienet koot kokeilua varten ja jo siitäkin huomasin siloittavan vaikutuksen.

  Inkeri

  VastaaPoista