torstai 6. elokuuta 2015

Rednes Relief Primer sk 20 tarjous loppuu pian

Muistattehan, että Rednes Relief Primer sk 20 on tarjouksessa sunnuntaihin 9.8 saakka. Sen tarjoushinta on 58€ (74€) ja saat lahjaksi meikkipussiin pakatut Ultra Calming Cleanser puhdistusmaidon, Total Eye Care sk 15 silmänympärysvoiteen ja Skin Hydrating Booster tehotipan matkakokoisina.

En kylliksi voi kehua tätä Rednes Relief Primeriä. Sitä kiittelee todella moni asiakas. Meille suomalaisille on aika tyypillinen ongelma, että iho punoittelee ja on couperoottinen. Ei tarvitse olla kovinkaan herkkä iho, kun talven pakkanen tekee kasvot punaisiksi sisälle mennessä. Tämä yhtenään tapahtuva verenkierron lehahdus veltostuttaa pintaverisuonten seinämiä ja ne jää helposti pysyvästi laajentuneiksi ja näin syntyy couperosaa. Punoitus on myös harmittava reaktio ja iho tuntuu kuumottavan tykyttävältä. Redness Relief Primer vähentää punoitusta ja estää couperosan syntyä. Se on erinomainen tuote kaikille ihotyypeille, joka on vähänkin ohentunut. Voide on samalla hoitava, mutta myös sillä hetkellä punoitusta poistava. Sen raaka-aineista tuleva vihreä värisävy neutralisoi punoitusta ja pidemmässä käytössä se vähentää couperosaa.

Talven punoitusongelmat on ajankohtaisia parin kuukauden päästä, joten nyt kannattaa hoitaa iho vahvaksi ettei talven pakkaset ärsytä sitä.

5 kommenttia:

 1. Sain tuon voiteen jo verkkokaupastanne ja olen sitä käyttänyt jo aikaisemminkin. Voide on hyvä peittämään purppuraisia poskiani. Laitan tämän ensin ja sen päälle Sheer tint värivoiteen ja ne yhdessä peittää ihan hyvin.

  Mukana oli Total Eye Care tuubi ja minulla oli yksi jo ennestään. Siinä tuubissa on ilmeisesti jotain vikaa. Tuubin kärjessä ei ole mitään reikää mistä voide pääsisi ulos. Vaihdatteko nämä vialliset voiteet, jos tuon ne takaisin? Tykkään tästä silmänymprysvoiteesta ja siitä isommasta tuubista kyllä on voide tullut helposti ulos.

  VastaaPoista
 2. Poista tulppa tuubista.

  VastaaPoista
 3. Leikkaa se ohut osa pois tuubin suulta.

  VastaaPoista
 4. Minulla meinasi tulla sama ongelma ennen, kuin keksin leikata sen kärjen pois. Yleensä Dermalogican pakkaukset ovat olleet helppoja käyttää reumaatikollekin. Mikään ei ole liian kireällä, kun sormissani ei ole juurikaan vääntövoimaa. Jos jotain muutos ehdotuksia kysyttäisiin, niin näiden silmänympärysvoiteiden korkit ovat aika pieniä ja ne tuppaa putoilemaan kömpelöistä sormista. Hoitosuihkeetkin ovat helppoja, kun spraykorkki ei vaadi painamiseen voimaa.
  Hyviä aineita muutenkin.

  R.T

  VastaaPoista
 5. Saitkin jo neuvot tuohon Total Eye Care tuubin avaamiseen eli se kärki leikataan saksilla pois. Jos olisi oikeasti kysymyksessä viallinen tuote me vaihtaisimme ne ilman muuta.
  Yleensä Dermalogican pakkaukset ovat helppoja käyttää. Niissä on huomioitu ettei kaikkien sormivoimat ja näppäryys ole kunnossa. Ainoa vaikeus mihin olen törmännyt useampaan kertaan koskee näitä hoitosuihkeita. Muutaman asiakkaan kohdalla olen huomannut, että ikääntyminen vie kyvyn käyttää spraypulloa. Asiakkaani jotka ovat jo yli kahdeksankymppisiä ovat tuonneet suihkeen takaisin, kun se ei toimi. Kyse on ollut siitä, että he eivät ole enää osanneet samaan aikaan pitää pulloa kädessä ja painaa yhdellä sormella spraykorkkia. Kuvittelisin sen olevan jotain vanhuuteen liittyvää aivotoiminnan muutosta. Aivot ei anna enää käskyä miten yhden sormen pitää liikkua. Sellaisia asioita voi tulla meille jokaiselle eteen, kun ikää tulee. Olen kysynyt heiltä miten he voivat käyttää esimerkiksi hiuslakka pulloa ja sekään ei kuulemma onnistu. Tuon hoitosuihkeen kohdalla neuvon avaamaan koko kierrekorkin ja kaatamaan nestettä varovasti vanulappuun ja pyyhkimään kasvot sillä.

  Inkeri

  VastaaPoista