maanantai 31. elokuuta 2015

Tähtitarjous on Youngbloodin aurinkopuuteri!

Seuraavat kaksi viikkoa on tähtitarjouksena YB:n aurinkopuuteri Sundance NYT 55€ (71€) ja saat sen mukana lahjaksi Dermalogican SkinPerfect Primer meikinpohjustusaineen matkakoon ja Daily Microfoliant kuorinta-aineen matkakoon, näiden yhteisarvo on 33€.

Tämä aurinkopuuteri on todella suosittu ja monikäyttöinen. Näin alkusyksystä sitä sipaisemalla saa iholle hiukan lämmintä rusketussävyä. Sävy on aika vaalea ja sopii siksi suomalaisille oikein hyvin. Yleensä aurinkopuuterit ovat liian tummanruskeita ja se tekee vaalean ihon likaisen näköiseksi. Pyöreässä paletissa on neljä värisävyä ja nehän ovat kiinteitä eikä jauhemaisia. Tuuhealla siveltimellä pyöräytetään kaikkia neljää sävyä yhtäaikaa ja näin saadaan iholle elävän ja luonnollisen näköinen rusketus. Mitä useamman kerroksen aurinkopuuteria sivelee iholle sitä tummempi ihosta tulee. Suosittelen kuitenkin, että kannattaa olla varovainen, koska harvalla tumma rusketus on kaunis.

Aurinkopuuteripaletti on tarkoitettu käytännölliseksi kesämeikiksi, koska värejä voi käyttää luomille, huulille ja poskille. Ellei halua käyttää aurinkopuuteria koko kasvoille se on oikein hyvä pelkkänä poskipunana. Poskipunaksi voi ottaa joko kaikkia neljää värinappia yhdessä, tai sitten vaihtaa väriä eri päivinä ja käyttää vain yhtä väriä kerralla. Tämä aurinkopuuteri on vesiliukoinen ja lähtee hyvin pois puhdistusmaidolla ja se ei takuulla tuki ihoa, tai imeydy huokosiin.

Mitä paremmassa kunnossa iho on sitä paremmalta aurikopuuterin antama päivetys näyttää. Siksi mukana tulee matkakoko Daily Microfoliantia. Ihoa kannattaa kuoria parin, kolmen päivän välein ettei ihon pintaa tule hilseilyä. Jos tuntuu siltä, että aurinkopuuteri levittyy huonosti yleensä kyse on ihon hilseilyläiskistä. Säännöllinen kuorinta pitää ne kurissa. Toinen lahjatuote SkinPerfect Primer sk 30 antaa iholle ihanan silkkimäisen tasaisen pinnan ja sillä voi korvata meikkivoiteen. Aurinkopuuteria voi kuitenkin käyttää joko suoraan kosteusvoiteen päälle, tai sitten primerin päälle, tai ihan minkä tahansa meikin päälle. Se on siis todella monikäyttöinen ja tuo paletti riittää todella kauan.

1 kommentti:

  1. HUOMIO!
    Tekstissäni on virhe aurinkopuuterin hinnassa. Oikea hinta on 55€, eikä 65€, niin kuin vahingossa olen laittanut. Muutan sen mahdollisimman pian kaikkiin kohtiin. Onneksi kukaan ei ehtinyt tilaamaan sitä verkkokaupasta ja hoitolassa meillä oli oikea tarjoushinta. Pyydän anteeksi huolimattomuuttani.

    Inkeri

    VastaaPoista