perjantai 14. elokuuta 2015

Terveiset Las Vegasista

Tarkoitukseni oli kirjoittaa blogia ja laittaa kuvia facebookiin koko maailmankongressin ajan.  Kävi kuitenkin niin, että aikataulu on ollut todella tiukka ettei kunnolla ole nukkumaan ehtinyt. Valokuvat on otettu juostessa ja ne ovat ihan viturallaan. Parhaimmat otokset laitan facebookiin kotoa käsin ja kirjoitan lisää tärkeistä asioista kunhan ajatukset selkeytyy.

Tiesin jo etukäteen, että kongressi ohjelma on tiukasti aikataulutettu. Näin kauas, kun lähdetään pitää koulutuksen anti olla huippuluokkaa. Kolme luentopäivää kesti aamusta kello 9.30 iltaan kello 18.00. Illat oli tarkoitettu verkostoitumista varten ja iltatilaisuudet alkoi kello 19 tai 20. Olisi ollut kiva pukeutua rauhassa, mutta sekin tehtiin lennossa. Keskiviikkona ehdimme suomalaisporukalla käymään outletissa tuliaisostoksilla. Tosin suurin osa kaupoista oli huippumerkkejä, jotka olivat ihan liian kalliita outlethinnoillakin. Mukaan tarttui käsilaukkuja ja pari puseroa, mutta koko suuri tavarapaljous alkoi jo tökkimään. Keskiviikkoiltana olimme Circus de Soleilin Michael Jackson showssa, joka oli aivan mahtava. Tämän tyyppisiä showteattereita näytti olevan kymmeniä ja kaikki veti ainakin tuhat katsojaa. Viihdettä siis riitti. Samoin kasinoita oli aivan joka paikassa. Meidän hotellin vastaanottoaulasta pääsi huoneisiin meneviin hisseihin vain kävelemällä valtavan peliluolan läpi. Torstaipäivänä suomalaiset oli omalla retkellä Grand Canjonilla ja se oli huikea elämys. Lensimme sinne pikkukoneilla joihin mahtui vaan kahdeksan henkeä. Lentokoneesta käsin sai hyvän käsityksen valtavasta autiomaasta, joka oli täynnä vuoristoa. Erikoista oli, että vuorilla ei ollut huippuja, vaan huippu oli ihan tasainen. Kanjoni oli todella ihmeellinen luonnon muokkaama nähtävyys.

Dermalogican koulutusosuutta pitää vielä pureskella pitkään, koska asiaa tuli sen verran paljon. Luentoja oli paljon muustakin, kuin kosmetiikasta. Mindfulnes oli esillä monessakin luennossa ja itsetuntemusta ja rentoutumista käsiteltiin paljon. Uutuustuotteet tulee Suomeen seuraavan vuoden aikana ja ensimmäisinä tulee uudet Sheer Tint värilliset päivävoiteet. Ne ovat ilmeisesti Suomessa jo syyskuun aikana.

Huomioikaa, että teillä on vielä pari päivää aikaa hyödyntää nuo tehotuotetarjoukset. Ne tuotteet eivät tule enää tämän vuoden puolella tähtitarjoukseen, joten etu pitää hyödyntää nyt. Overnight Repair Serum on kaikille tarpeellinen viimeistään siinä kohtaa, kun sisälämmitys laitetaan päälle. Kaikki tarjoukset näette verkkokaupasta ja viime lauantain blogijutusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti