tiistai 11. elokuuta 2015

Musta naamio voittaa acnen!

Terveiset Las Vegasista. Ensimmäinen kongressipäivä on ohitse ja pää on aika pyörällä. Lento oli uuvuttava ja vaihtoaika Chicagossa niin lyhyt, että juoksuksi piti pistää. Luentopäivän anti oli tiivistä tietoa ja sitä pitää sulatella pidempään.

Ihan ensimmäisiä tietoja oli, että saamme muutaman mielenkiintoisen tuotteen lisää. Eniten innostuin uudesta primeristä eli meikinpohjusteesta. Hydrablur Primer on hoitava ja kosteuttava enemmän, kuin nuo kaksi muuta Dermalogican primeriä. Hydrablur Primer on aivan ihanan siloittava ja selvästi tekee pehmeän ja kiristämättömän tunteen näinkin kuivalle iholle, kun itselläni on. Toinen uutuus oli tehoryppyvoide Overnight Retinol Repair. Siinä voiteessa on todella paljon uudistavaa retinolia ja sitä pitää käyttää juuri ohjeiden mukaan ettei iho ala hilseilemään eli uudistumaan liian nopeasti. Mitään näin tehokasta ei ole Suomen markkinoilla ollut aiemmin. Nämä kummatkin uutuudet tulee vielä tämän vuoden puolella ehkä marraskuussa. Hinnoista ei ole vielä tietoa, mutta veikkaan, että uusi primer on suurin piirtein sama muiden primerien kanssa eli 70-80€.

Odotettu uutuus on musta naamio. Se on nimeltään Charcoal Rescue Masque ja se sisältää lääkehiiltä. Tämän tyyppinen naamio oli jo kerran kokeiltavana ammattikäytössä, mutta se ei käytännössä toiminut, kun joka paikka oli mustassa voiteessa. Nyt tämä uutuus on tarkoitettu kotikäyttöön ja enää ei ole ongelmaa sen poistamisessa. Lääkehiili imee rasvaisuuden, desinfioi ja supistaa huokoset. Raaka-ainelista on sen verran monipuolinen, että nyt näppylät ja finnit saa kyytiä. Sitä en vielä tiedä, koska saamme sen Suomeen, mutta toivottavasti mahdollisimman pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti