perjantai 28. elokuuta 2015

Skin Resurfacing Cleanser parantaa hoitoaineiden imeytymistä

Monella asiakkaalla on ainakin matkakoko Skin Resurfacing Cleanseria (150 ml 62€) ja se pitää nostaa ansaitsemaansa arvoon. Skin Resurfacing Cleanser kuuluu Age Smart hoitolinjaan, joka on tarkoitettu hidastamaan ihon vanhenemista. Puhdistusaine on siis suunniteltu vartavasten ohentuvalle, kuivalle ja rypistyneelle yli kolmekymppiselle iholle.

Skin Resurfacing Cleanser on ollut kevään aikana mukana aika monessa pakkauksessa lisälahjana. Dermalogican haluaa, että mahdollisimman moni voi tuotetta kokeilla ja siinä huomata miten tärkeää on oikeanlainen puhdistustuote. Kaikilla yli kolmekymppisillä olisi hyvä olla kotona Skin Resurfacing Cleanser, joka on suunniteltu tukemaan vanhenevan ihon hoitoa. Skin Resurfacing Cleanser on lievästi kuoriva, koska se sisältää maitohappoa. Maitohappo on erinomainen raaka-aine irroittamaan kuollutta pintasolukkoa ja samalla se kosteuttaa ja palauttaa ihon normaalin happovaipan. Skin Resurfacing Cleanser puhdistusmaito on ihanan kermamaisen täyteläinen tuote, joka huuhtoutuu täysin vedellä pois. Se ei ole edes tarkoitettu joka päiväiseen käyttöön, vaan kesällä suosittelen sitä joka toinen päivä ja talvella, joka kolmas päivä.

Skin Resurfacing Cleanser ei missään tapauksessa korvaa mitään kuorinta-aineita ja sen käytön jälkeen voi ihan hyvin tehdä vielä varsinaisen kuorinnan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti