sunnuntai 30. elokuuta 2015

Uudet opit lisää työmotivaatiota

Menen tiistaina 1.9 pitkästä aikaa Dermalogican koulutukseen Helsinkiin. Odotan sitä innolla, vaikka päivä onkin ihan vanhan kertausta. Dermalogican maahantuojalla PR-Cosmeticilla on myynti-ja koulutustilat Mannerheimintien alussa täältä Hämeenlinnasta päin mennessä. Dermalogica vaatii, että jokaisessa maassa maahantuoja pitää yllä lukujärjestyksenmukaista koulutusta ja Dermalogicaa käyttävillä kosmetologeilla on selvät säännöt, että koulutusta varmaan hankitaan.

PR-Cosmeticilla on ihan poikkeuksellisen pätevä ja mukava kouluttaja Mari Salokannel, joka on tehnyt työtään, niin kauan, kun Dermalogica on Suomessa ollut. Tämä kouluttaja-Mari on ystävystynyt meidän Marin kanssa, koska he ovat samanikäiset ja lapsetkin ovat yhtä vanhoja. Koulutuksiin on siksikin kiva mennä, kun tietää, että Mari takuulla tietää mistä puhuu. Tuo tiistainen kurssi on kertaus kaikista myyntituotteista mitä Dermalogicalla on. Joku voi ihmetellä mitä se kannattaa kerrata, kun myyn ja puhun niistä kaiken päivää. Siinäpä se juuri onkin, kun työtä tekee jatkuvasti muistaa kertoa asiakkaalle aina samat asiat ja alkaa toistamaan itseään. Moni tieto unohtuu ja siksi Dermalogica suosittelee, että kaikki kurssit kerrataan kolmenvuoden välein.

Mari teki tuota kertausta koko viime vuoden ja nyt on minun vuoroni. Minulle kaikki oppiminen on ihan elinehto. Ollakseni motivoitunut ja tyytyväinen haluan aina oppia jotain uutta on aihe sitten mikä hyvänsä. Koko työelämäni olen opiskellut aina jotain työni ohella. Joskus olen suorittanut jotain vaativampaa tutkintoon tähtävää, tai sitten käynyt kuuntelemassa kansalaisopiston taidehistorialuentoja. Aivan kaikki uuden oppiminen virkistää minua niin paljon, että työn ilo säilyy. Suomen Sotahistoriaseura järjestää erittäin hyviä luentosarjoja sotahistoriasta, mutta ne ovat Helsingissä arki-iltoina kello 18. Ajankohta on tosi hankala, koska minun pitäisi lopettaa työt jo kolmen maissa ja se on aina varatuinta työaikaa. Onneksi heillä on myös silloin tällöin viikonloppuesitelmiä etten kokonaan jää paitsi seuran toiminnasta.

Kerron ensiviikolla mitä tiistaina opin ja katsotaampa keksisinkö jotain muuta opiskelua tälle talvelle. Ainakin kaksi muuta Dermalogican kertauskurssia on syksyn aikana tulossa.

MUISTA: Multivitamin Thermofoliant tarjous loppuu tänään. Hyvän kuorinnan avulla selviät tulevasta talvesta kaikista helpoimmin, joten älä ohita tätä tarjousta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti