tiistai 11. elokuuta 2015

Silmäpusseihin auttaa Ultra Calming Eye Serum

Aika moni nainen alkaa kärsimään silmäpusseista ikääntyessään ja silmäluomet kuivuu ja ohentuu ennen muuta ihoa. Silmänympärillä ei alunperinkään ole, kuin kolme solukerrosta ja muualla kasvoilla solukerroksia on neljä. Estrogeenin väheneminen nelikymppisten jälkeen ohentaa ihoa ja koko elimistön aineenvaihdunta heikkenee. Toisilla on periytyvätaipumus turvotukseen ja silmäpusseihin.

Kovinkaan paljoa ei silmänympärysvoiteilla pystytä poistamaan jo syntynyttä turvotusta, mutta niillä on huomattava vaikutus estämään turvotuksen syntymistä. Ehdottomasti paras kosmetologin tarjoama hoito silmäpusseihin on Nanolift kasvohoito. Yleensä silmäpussit pysyvät poissa 2-3 viikkoa hoidon jälkeen ja muualta kasvoista turvotus vähenee pidemmäksi aikaa. Plastiikkakirurgi on paras apu roikkuviin silmäluomiin, jotka saattavat hangata silmämunan pintaa, tai olla muuten näköesteenä. Suosittelen lämpimästi tätä plastiikkakirurgin operaatiota, koska se on pikkuleikkaus ja tulos on näkyvä monessakin mielessä. Asiakkaan näkökyky paranee ja ulkonäkö myös.

Satunnaiseen silmäluomiturvotukseen on hyvä apu Ultra Calming Eye Serum (85€), joka on lähes nestemäinen tuote. Se kosteuttaa ja vahvistaa ohentunutta ja ärsyyntynyttä silmänympärysihoa ja vähentää turvotusta. Yleensä aamuisin silmäpussit vaivaa eniten ja niille voi tehdä seuraavan tehohoidon. Kuori koko kasvot ja kevyesti myös silmäluomet Daily Microfoliant (71€) kuorinnalla taputtele silmäluomille runsaasti Ultra Calming Eye Serum nestettä ja levitä kasvoille ihotyypin mukainen naamio. Ota pakastimesta kylmäpakkaus, tai jääpalapussi ja kääri se froteepyyhkeeseen. Mene selällesi sängylle ja aseta kylmäpakkaus otsan ja silmien päälle ja anna vaikuttaa vartin verran. Tämä auttaa muutenkin väsyneille ja punoittaville silmille. Hoidon voi uusia, vaikka joka päivä.

Ultra Calming Eye Serumia voi käyttää aamuin ja illoin ja näin kesäaikaan se riittää yksinäänkin. Talvella suosittelen sen päälle toista Dermalogican silmänympärysvoidetta, joka suojaa tehokkaamin kuivalta ilmastolta. Atooppiseen ihottumaan ja ärsyyntyneille silmäluomille Ultra Calming Eye Serum on aivan erinomainen apu. Se toimii ihan lääkevoiteen tavoin eikä siinä ole haittapuolia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti