lauantai 8. elokuuta 2015

Supertähtitarjoukset!

Maailmankongressin kunniaksi meillä on huippuhyvät tarjoukset viikolla 8.8-16.8. Tuotteet voit tilata verkkokaupasta, tai varata ne sähköpostilla ja tulla hakemaan ne hoitolasta sen jälkeen, kun olemme taas paikalla eli maanantaina 17.8.

POWER RICH 5x10ml 180€ (228€) kaikkien aikojen parhain tehohoitovoide kaikille ihotyypeille ehkäisemään ihon ohenemista ja rypistymistä. Power Rich on ohut voide, joka sisältää vain tehoaineita. Voidetta käytetään yöllä ja päivällä ja se sopii myös silmien ympärille. Pakkaus riittää noin 5-8 viikon kuuriin ja paras teho saadaan, kun voidetta käytetään joka päivä ilman taukoja. Voidetta ei kannata säästellä ja näin pitkittää kuuria, vaan tehokkain tulos tulee, kun voidetta käytetään riittävä määrä jatkuvasti yöksi, sekä päiväksi pakkaus loppuun. Nyt kannattaa ostaa useampi pakkaus, koska suositus on käyttää Power Rich kuuri 3-4 kertaa vuodessa.

OVERNIGHT REPAIR SERUM 79€ (98€) on öljymäinen kiinteyttävä tehotippa yökäyttöön. Dermalogican kehittämä Overnight Repair Serum on ensimmäinen tuote missä on yhdistetty kevyt öljymäisyys ja tehokas kiinteytys. Tähän asti kiinteyttävät tuotteet ovat jättäneet kireän kuivan pinnan, joka ei tunnu hyvältä Suomen ilmastossa. Overnight Repair Serum sisältää vitamiinirikasta arganöljyä, joka kosteuttaa ja vahvistaa ohutta ja kuivaa ihoa. Tuote vaikuttaa suoraan kollageeni-ja elastiinisäikeisiin vahvistavasti ja parantaa ihon kimmoisuutta huomattavasti. Overnight Repair Serum on erinomainen myös atooppiselle ja kuivalle iholle.

MULTIVITAMIN POWER SERUM 88€ (110€) on ihoa siloittava tehotippa kaikille ihotyypeille. Kevyt voidemainen tehotiiviste hidastaa ihon vanhenemista ja ohenemista. Tuotteen antioksidanttiset vitamiinit korjaavat UV-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemista. UV-säteily on pahin mahdollinen syy ihon rypistymiseen ja ohenemiseen. Multivitamin Power Serumia kannattaa aina käyttää kesän jälkeen, koska antioksidanttiset raaka-aineet korjaavat UV-säteilyn vaurioita vielä kolmekin kuukautta jälkikäteen. Multivitamin Power Serumia pitää käyttää läpi vuoden, koska sen siloittava vaikutus on erinomainen ja se sopii myös silmien ympärille. Hyvä yhdistelmä on käyttää Overnight Repair Serum yöksi ja Multivitamin Power Serum päiväksi ja näiden päälle Intensive Moisture Balance hoitovoide.

DAILY RESURFACER 89€ (113€) on yli nelikymppisen salainen ase. Tehotiivisteessä on kolmoisvaikutus. Se kuorii, kosteuttaa ja kiinteyttää ja iho tuntuu välittömästi kiinteämmältä ja sileämmältä. Tuote on yksittäispakattu kuitukankaisiin hoitotassuihin joista pyyhitään vaikutusaine kasvoille. Pakkauksessa on 35 hoitotassua ja yhdessä on todella runsas määrä hoitoainetta joten sitä kannattaa levittää decolteelle, olkapäille ja kädenselkiin. Daily Resufaceria käytettäväksi joka päivä, tai parin kolmen päivän välein riippuen ihotyypistä ja vuoden ajasta. Daily Resurfacer on myös erinomainen meikin alle, koska se tekee napakan pinnan jossa meikki pysyy erittäin hyvin ja ylimääräinen hilseily pysyy poissa.

Saat vielä alennuksen lisäksi kaupanpäälisiksi rahanarvoisia hoitotuotteita. Yhden tuotteen ostaja saa Body Wash 75ml (15€) suihkuvaahdon. Kahden tuotteen ostaja saa suihkuvaahdon lisäksi Hydrating Body Cream 75ml (18€) vartalovoiteen. Kolmen tuotteen ostaja saa edellisten lisäksi Dermalogican shampoon ja hoitoaineen matkakoisina eli 30 ml (18€). Ostaessasi kaikki neljä tuotetta saat edellisten lisäksi Total Eye Care sk 15 (15€) ja Age Revesal Eye Complex (22€) silmänympärysvoiteet matkakoisina.

Voit tilata tuotteet verkkokaupasta ja lähetämme ne sinulle 17.8 alkavalla viikolla. Jos haluat hakea tuotteet hoitolasta laita meille sähköposti ja kerro mitkä tuotteet otat. Tuotteet voit noutaa 17.8 alkavalla viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti