perjantai 22. huhtikuuta 2016

Kokemuksia Charcoal Rescue Masquesta!

Uutuusnaamio Charcoal Rescue Masque (69€) on ollut myynnissä meillä Suomessa parisen viikkoa. Meille se tuli viime viikon perjantaina ja olen jo saanut vakioasiakkailtakin muutamia kommentteja naamion vaikutuksista. Muut kosmetologit kertovat pelkkää kiitosta sekä tästä naamiosta, että uudesta Hydrablur Primer (77€) meikinpohjustusaineesta. Kumpikin tuote kertoo suuresta harppauksesta eteenpäin kosmetiikan kehityksessä. Mitään näiden kaltaista ei olisi osannut edes odottaa.

Charcoal Rescue Masque on tarkoitettu kaikille ihotyypeille rauhoittamaan ja tasoittamaan stressaantunutta näppyläistä ihoa. Mitään vastaavaa ei Dermalogicallakaan ole aikaisemmin ollut, joka hoitaa sekä kuivuutta, että näppyläisyyttä. Charcoal Rescue Masque sisältää japanilaista valkohiiltä, joka toimii lääkehiilen tavoin. Se imee iholta epäpuhtaudet ja öljyisyyden ja iho kirkastuu ja puhdistuu silmin nähden. Toisaalta naamio rauhoittaa myös herkistyneen punoittavaa ja kuumottelevaa ihoa. Yleensähän nämä on stressin vaikutuksesta samalla kertaa. Iho on näppyläinen ja rasvainen, mutta toisaalta ärtyneen punoitteleva ja kuiva. Charcoal Rescue Masque tasoittaa ihon värin ja vähentää näppyjä ja finnejä. Ihohuokoset supistuu ja talineritys vähenee. Iho on sileän ja kuulaan raikkaan näköinen ja meikki pysyy siinä tasaisena koko päivän.

Charcoal Rescue Masque on väriltään tumman harmaata, mutta se on täysin vesiliukoista ja siksi helppo poistaa lämpimällä vedellä. Naamiota voi käyttää jopa joka toinen päivä silloin, kun iho on erityisen hankalassa vaiheessa. Säännöllisessä käytössä suosittelen sitä pari kertaa viikossa. Naamion vaikutusaika on 7-10 minuuttia ja siinä ajassa se kuivahtaa iholla. Parhaiten poistaminen käy, kun hieroo hetken naamiota kostutetuilla sormilla. Naamion vaikutus tehostuu, jos sitä ennen tekee kuorinnan joko Daily Microfoliantilla, tai Multivitamin Thermofoliantilla.

2 kommenttia:

  1. Ihmeen hyvin tää naamio vähentää finnejä. Mulla kukkii leuka kerran kuussa ja finnit on isoja möykkyjä jotka kestää parantua monta viikkoa. Leuka on kirjava jatkuvasti vanhojen jälkienkin takia. Muuten iho on kuiva ja aika herkkäkin. Olen kolme kertaa laittanu tätä charcoal naamiota leukaan ja se auttoi ihan oikeesti. Turvotus väheni isommista tulehduksista ja punotus vaaleni. Leuka pysy siistinä koko päivän ja peittävä meikki ei alkanu liukeneen iltapäivästä.

    Paras kokeilu finneihin tähän asti.

    VastaaPoista
  2. Omiin hormoonimöykkyihini on ollut hyvä apu Breakout control. Laitan sitä topsypuikolla heti, kun joku möykky alkaa nousta esiin. Usein ne ehtii parantua siihen, tai tulehdus jää pienemmäksi. Pitää kokeilla myös tuota uutta naamioa

    VastaaPoista