maanantai 25. huhtikuuta 2016

Tähtitarjous on Pure Night

TÄHTITARJOUS : PURE NIGHT hoitovoide NYT 99€ (127€) ja saat lahjaksi matkakoon SKIN RENEWAL BOOSTER tehotipasta ja DAILY RESURFACER hoitotassuja 5kpl. Arvo 51€.

Tämän parempaa kevättarjousta ei voi enää olla. PowerBright hoitolinjan Pure Night hoitovoide on juuri sitä mitä iho tarvitsee tähän vuoden aikaan. Pure Night hoitovoide sopii yöksi ja päiväksi, vaikka se alunperin on tehty yövoiteeksi. Suomen kuivan talven jälkeen se on hyvä elvytysvoide myös päiväksi. Pure Night on tehty tasoittamaan pigmenttiläiskiä ja hajoittamaan kasautunutta pigmenttisolukkoa. Se sopii kuitenkin aivan kaikille ihotyypeille, koska kaikille tekee hyvää käyttää tuotteita joka estää pigmenttiläiskien syntymistä ja tasoittaa ihon väriä. Samalla Pure Night on erittäin kosteuttava ja hoitava olematta paksu, tai rasvainen. Se sopii myös rasvaisellekin iholle kirkastamaan ihon väriä. Pure Night sisältää runsaasti antioxidanttisia raaka-aineita, jotka korjaavat uv-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemista. Suosittelen Pure Night voidetta läpi kesän yövoiteeksi ja sen pariksi päivävoiteena paras on Pure Light sk 50 päivävoide.

Pure Night voiteen mukaan saat Skin Renewal Booster tehotipan matkakoon ja se on rahanarvoinen etu. Skin Renewal Booster on erinomainen tässä vaiheessa palauttamaan ihoa talven rasituksista ja kirkastamaan ihon väriä. Tuo matkakoko riittää noin pari viikkoa ja sitähän käytetään pelkästään öisin. Mukana tulee myös viisi kappaletta Daily Resurfacer hoitotassuja, tai lapasia, niin kuin vakioasiakkaat niitä nimittää. Niiden avulla voi tehdä kymmenen päivän tehokuurin kirkastamaan ja kiinteyttämään ihoa. Pyyhi iholle Daily Resurfacer kuoriva, kosteuttava ja kiinteyttävä tiiviste joka toinen aamu. Iltaisin laitetaan ensin puhtaalle iholle Skin Renewal Booster ja sen päälle Pure Night yövoide. Näillä tuotteilla saat tasavärisen, kuulaan ja raikkaan ihon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti