torstai 28. huhtikuuta 2016

Kestävä vappumeikki

Kevät on jo kulunut siihen vaiheeseen, että vietämme kesän aloitusta eli vappua. Nyt alka kukkamekkojen ja kevyempien kesävaatteiden aika, tai ainakin pitäisi alkaa, jos sää sallii. Muistutan taas, että meikkiväritkin pitää päivittää kesäisempiin ja jättää tummat sävyt odottamaan syksyä. Vappuna saattaa juhlinta venyä aamuyön puolelle ja se vaatii meikiltä hyvää pysyvyyttä.

Näillä meikinpohjustusohjeilla saa kauniin ja kestävän meikin kaikkiin kesän juhliin. Jos on kyse suuremmasta juhlasta, niin ilman muuta kannattaa tehdä Nanolift kasvohoito noin 2-7 päivää ennen juhlaa. Ellei siihen ole mahdollisuutta pitää tehostaa kotihoitoa ja ainakin kuoria ja käyttää naamiota ennen juhlapäivää. Hyvä tehohoito on edellisenä iltana käyttää Multivitamin Thermofoliant (82€) kuorinta ja jättää Multivitamin Power Recovery Masque (69€) yöksi vaikuttamaan. Öljyisen rasvaiselle ja finniselle iholle uusi Charcoal Rescue Masque (69€) naamio on parempi vaihtoehto.

Meikinpohjustus aloitetaan hyvin puhdistetulle iholle ja ensin käytetään Daily Resurfacer (113€) tehotiiviste hoitotassussa. Se kuorii, kiinteyttää ja kosteuttaa aktiivisesti noin puolivuorokautta. Sen päälle laitetaan ihotyypin mukainen kosteusvoide ja sitten Dermalogican uusin meikinpohjuste Hydrablur Primer (77€) josta on tullut asiakkaiden suursuosikki. Hydrablur Primerin päälle voi vielä laittaa SkinPerfect Primerin sk 30 (77€), tai sitten suoraan Youngbloodin mineraalimeikki. Iltajuhlaan kannattaa tehdä hyvinkin peittävä pohjustus ja siihen paras on tämä YB:n jauhemainen mineraalimeikki. Meikinpohjustusaineen päällä mineraalimeikki antaa luonnollisen värin ja läpikuultavan ihon koko illaksi, vaikka meikki on hyvin peittävä. Silloin, kun pohjustus tehdään kunnolla meikkiä ei tarvitse korjata illan mittaan. Periaatteeni on, että meikki tehdään niin kunnolla ettei juhlassa korjaamiseen tarvita, kuin puuteria ja huulipunaa. Kuivaihoinen ei tarvitse edes puuteria primerin ja mineraalimeikin kanssa.

Juhlavassa meikissä on hyvä käyttää silmänrajauksia ellei niitä jo muutenkin käyttä. Erinomaisen pysyvä rajaus on YB:n tussirajaus ja se ei takuulla leviä pitkänkään illan aikana. Myös ripsiväriä kannattaa laittaa runsaammin, kuin arkena. Arkiaamuisin ripsiväri vetäistään yleensä vauhdilla ja tulos ei ole ihan niin hyvä, kun se voisi olla. Rauhallisella harjauksella saa ripsiin lisävolyymia ja niistä tulee kaarevat ja siistit. Huulipunaksikin kannattaa valita voimakkaampi väri, kuin arkena. Suomalainen yli viisikymppinen ei juurikaan satsaa meikkituotteisiin ja usein meikkien huono laatu tekee siitä sotkuisen ja vähemmän pysyvän. Vanhemmalla iholla meikkilaadun merkitys on todella suuri ja on parempi tehdä ostoksia harvemmin, mutta valita hiukan kalliimpi ja laadukkaampi tuote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti