keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Meikin pohjustusaine parantaa ulkonäköä huomattavasti

Koin taas kerran miten jonkun asian tehon, tai tarpeellisuuden huomaa vasta, kun sitä ei enää ole. Olin viikonlopun vietossa Tampereella ja kävimme katsomassa Tampereen Teatterissa Kylmä murha näytelmän mikä oli tosi hyvä.

Olin taas tavaroita pakatessani unohtanut tarvitsemaani kosmetiikkaa kotiin ja nyt oli jäänyt primerit eli meikinpohjustusaineet. Jouduin tekemään lauantaina ja sunnuntaina meikin ilman niitä ja nyt vasta ymmärsin niiden suuren vaikutuksen. Olen käyttänyt kosteusvoiteen päällä Hydrablur Primeriä (77€) ja sen päällä SkinPerfect Primeriä sk 30 (77€). Vielä näiden päälle olen laittanut Youngbloodin mineraalimeikkiä, jos olen halunnut lisäpeittävyyttä. Nyt näin heti miten paljon valjumpi iho ja meikki tulee ilman näitä primereitä.

Varsinkin tuo Hydrablur Primer siloittaa ja tasoittaa ihon näkyvästi. Kyse on hiukan samasta, kun seinän maalauksessa eli hyvä pohjatyö tuottaa parhaan tuloksen. Tämä vaikutus näkyy iholla näiden kahden primerin vaikutuksesta. Tähän Hydrablur Primerin vaikutukseen olen aivan hurmaantunut, se jättää ihon niin tasaiseksi. Se sopii myös niille jotka eivät meikkiä muuten käytä. Sanomme sitä värittömäksi meikiksi, tai meikittömäksi meikiksi, koska se siistii ihon näyttämättä meikiltä. Nyt, kun tein meikin ilman näitä pohjusteita näin ihoni olevan paljon ryppyisempi, kuin niiden kanssa. Iho vaikutti paljon kuivemmalta ja kireämmältä, kun primerien kanssa iho on pehmeämmän ja täyteläisemmän tuntuinen ja näköinen. Eroa on vaikea selittää, mutta silmin nähtävä se joka tapauksessa oli. Jokaisen yli 35-vuotiaan pitäisi kokeilla näitä primereitä, koska vaikutus oli niin suuri.

4 kommenttia:

 1. Olen koukussa minäkin tähän hydrablur primeriin. Ihan ihmeellinen vaikutus. Iho näyttää sileältä ja tasaiselta eikä väriä kuiteskaan ole.

  VastaaPoista
 2. En yleensä käy kommentoimassa aineiden tehosta, mutta nämä kumpikin primeri on kehun arvoinen. Työkaveritkin ovat sanoneet ihoni näyttävän todella hyvältä ja sitä ei todellakaan turhasta kehuta:)

  VastaaPoista
 3. Punanaamalle Rednes Relief on paras. Parin vuoden säännöllisen käytön jälkeen mieheni iho on vahvistunut ja kuumottelu kirvelyineen on kuulemma poissa. Itselleni se on pelastus "viihdevuosien" kuumissa aalloissa, kun iho heittää kirkuvan punaiseksi. Aamulla laitan Ultra Calming serumin ja sitten Rednes Relief primerin eikä punoitusaalto iske niin pahana.


  Pohdin tuota yövoiteiden käyttöä, että onko siitä mitään hyötyä. Yön aikana olen 3-4 kertaa ihan hiessä ja varsinkin kasvoista tuntuu valuvan voiteet ja kaikki muukin pois. Kannattaako edes laittaa voiteita vai meneekö kaikki hukkaan?

  Ullis

  VastaaPoista
 4. Eivät ne hukkaan mene, mutta hikoilu kuivattaa ihoa lisää. Useamman hikiaallon myötä loppuyöstä ei voidetta ole enää paljoakaan jäljellä. Sen takia iho voi olla hilseilevän kuiva, vaikka hoitoaineet olisin hyvät. Suosittelisin, että käyttäisit tehotippaa ja sen päällä Barrier Repairia (62€) joka sulaa ihon rakenteeseen eikä lähde hikoilun myötä pois. Esimerkiksi Skin Hydrating Booster on tehokas kosteuttava tehotippa ja se imeytyy niin syvään ihokerrokseen ettei hikoilu vaikuta siihen.
  Tuo Rednes Relief Primer sk 20 on ilman muuta punoittavalle ja couperosaiholle paras hoitoaine, tai meikinpohjuste.

  Inkeri

  VastaaPoista