tiistai 5. huhtikuuta 2016

Muista Tähtitarjouksena oleva Skin Hydrating Booster!

Tätä tarjousta ei kannata ohittaa, koska kaikki hyötyvät Skin Hydrating Booster kosteuttavasta tehotipasta. Skin Hydrating Booster NYT 75€ (94€) ja saat lahjaksi matkakoon Super Rich Repair hoitovoiteesta ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeesta. Näiden matkakokojen avulla voit tehdä 2-3 viikon kosteuttavan tehohoidon ja itse tehotippa riittää pari kuukautta, jos sitä käyttää aamuin illoin.

Nämä Tähtitarjouksessa olevat tuotteet eivät tule enää uudestaan tarjoukseen, kuin korkeintaan vuoden päästä. Tarjousetu on Tähtitarjouksissa aina suurempi, kuin nuo Pimeän Kaupan iltojen alennukset. Pyrin myös saamaan Tähtitarjouksen mukaan matkakokoja, jotka tukevat tarjoustuotteen vaikutuksia. Skin Hydrating Booster tehotippa on tähän vuoden aikaan tarpeellinen aivan kaikille ihotyypeille. Se sisältää puhdasta hyaluronia, joka on tehokkain kosteuttava raaka-aine kosmetiikassa. Skin Hydrating Booster on hyvän ihonhoidon perustuote, joka normalisoi kaikkia ihon toimintoja. Sen tehokas kosteuttava vaikutus estää ihon ohenemista ja rypistymistä. Ihon on paljon sileämpi ja kauniin värinen, kun sen kosteutus on kunnossa. Hyvin kosteutettu iho pystyy paremmin suojautumaan uv-säteilyä, katupölyä ja siitepölyä vastaan.

Moni joutuu käyttämään allergia lääkkeitä ja silmätippoja keväisin. Jotkut suun kautta otettavat histamiinit kuivattavat ihoa ja kaikki silmiin laitettavat tipat rasittaa ja kuivattaa silmänympärysihoa. Näissä tapauksissa Skin Hydrating Booster on välttämätön lisä ihonhoitoon, koska se sopii myös silmien ympärille. Ruusufinniin taipuvainen iho hyötyy kosteuttavasta tehotipasta, koska se parantaa ihon vahvuutta ja ehkäisee ruusufinnin puhkeamista. Usein ihon punoittelu johtuu ihan pelkästä kuivuudesta ja siihenkin ongelmaan Skin Hydrating Booster auttaa. Tähtitarjous on voimassa sunnuntaihin 10.4 saakka. 

14 kommenttia:

 1. Onko mahdollista, että ripsipidennykset jotenkin kuluttaa alaluomea? Olen pari vuotta käyttänyt pidennyksiä, mutta nyt tuo alaluomi rohtui niin että terveydenhoitaja määräsi pidennykset pannaan. Mitä silmänympäryshoitoa suosittelet käykö tuo tarjous boosteri? Terveydenhoitaja neuvoi vaan perusrasvaa, mutta se kirvelee ja turvottaa.

  VastaaPoista
 2. Olen tosi monenlaisia ongelmia nähnyt ripsipidennyksistä ja tuo alaluomen oheneminen tulee lähes kaikille, mutta kaikilla sitä ei huomaa. Nuo pidennykset on tehty synteettisestä aineesta ja se rasittaa iholle osuessaan ihoa. Ihminen räpyttää varmaan miljoonia kertoja silmiään päivässä ja jos pidennykset joka kerta osuu ihoon ne takuulla hiertää ja rasittaa ihoa. Riippuen vähän kasvojen mallista ja ripsien pituudesta miten suuri rasite on. Kyse ei siis ole allergiasta, vaan ihon normaalista reaktiosta hiertämiseen.

  Nyt, kun rasite on pois iho alkaa korjata itsekin itseään ja parantuminen käy muutamassa viikossa. Tuo Skin Hydrating Booster on erinomainen apu laittaa koko silmäluomelle. Sen päälle voisit yöksi käyttää Ultra Calming Eye Serumia (85€) ja päivällä Multivitamin Power Firmiä (72€). Tuo Ultra Calming Eye Serum vähentää ärsytystä ja herkkyyttä sekä poistaa kutinaa ja kirvelyä. Päivällä tuo Multivitamin Power Firm suojaa ohutta ihoa tuulelta, katupölyltä ja siitepölyiltä.
  Yleensäkin olen huomannut, että ripsien pidennysten kanssa silmänympärysten hoito jää heikoille. Moni ei uskalla laittaa mitään silmänympärysvoidetta, tai ei puhdista kunnolla, kun varoo ripsien rasvoittumista ja irtoamista. Toisaalta ripset on tiellä tuossa ihonhoidossa. Onneksi tämä pidennysbuumi näyttää olevan ohitse taas tältä erää. Arvoisin, että seuraava tulee noin 2030 siihen mennessä on taas unohdettu tämän hetken ongelmat. Edellinen buumihan oli 90-luvun lopulla.


  P.S Nyt taisi mennä loppuyö blogin kirjoittamiseksi. Kaikki kolme kissaa parkkeerasi syliini ja nukkuvat hyristen umpiunessa eikä niitä raaskisi herättää. Täytyy kai nukkua tv-tuolissa niiden kanssa. Ainakin lämmin ja nukkuttava porukka he ovat.


  Inkeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti kirjoittajalla ei ole kokemusta ripsien pidennyksistä?? Helppohoitoiset ovat eivätkä ihoa mitenkään rasita! Ikävää peloitella ihmisiä, ja kyllä nainen on kauniimpi kun on kunnon ripset

   Poista
  2. Kirjoittajalla on aivan poikkeuksellisen pitkä kokemus ripsienpidennysten vaikutuksista. Tämän hetkinen ripsibuumi on työurani kolmaskerta, kun näitä ripsiä yritetään "kaunistaa". Kaksi edellistä buumia päättyi, koska muoti muuttui ja ongelmia tuli niin paljon. Nythän tuo ripsipidennysmuoti on jo laantumaan päin ja tukut yrittää epätoivoisesti saada tavaransa ulos ennen, kuin kuluttajat kokonaan hylkäävät tämän muodin.
   Silmälääkärithän ovat nyt puuttuneet näihin ongelmiin mitä he vastaanotolla näkevät. Jos kosmetologi menee nuhan ja yskän kanssa työterveyslääkärille häneltä ensimmäiseksi kysytään tekeekö hän ripsiä, tai kynsiä. Kyse on huomattavasti laajemmasta ongelmasta mitä yksittäinen kuluttaja tietääkään.
   Kaikille ei ripsipidennyksistä tule mitään ongelmia. Osa vakioasiakkaistani käyttää pidennyksiä muutaman kerran vuodessa ja siitä ei vielä ole silmänympärysiholle haittaa. Tätä silmänympärysihon kulumista alaluomelta on itse vaikea huomata ellei se ole jo ihottuma asteella.
   Kyse ei ole pelottelusta, vaan ihan järjestä. Aina, kun niin herkällä alueella toimitaan, kun silmät ja silmänympärysiho on mahdollisuus ongelmiin on suuri. Nyt, kun ripsiin laitetaan liimaa, joka on vahva liuotin ja synteettisiä kuituja niin jokainen ymmärtää, että niistä voi tulla ongelmia.
   Itse myös näen naiskauneuden kokonaisuutena. Jos iho on hoitamaton ja muu meikki ei ole kohdallaan ei kaunistusta tuo pieni yksityiskohta eli ripset.   Inkeri

   Poista
  3. Olipas huvittava heitto ettei Inkerillä ole kokemusta:)

   Oon ollu asiakkaana kasariajoista lähtien eikä Inkerin työtapoihin kuulu pelottelu ja uhkailu. Mulla oli pari vuotta noi pidennykset ja sain Inkeriltä niistä enempi tietoa kun niiden laittajalta eikä se ollu mitään pelottelua. Sit alkoi ongelmat kun ilmeisesti herkistyin liimalle. Aluks tuntui että saunassa ja suihkussa silmät kirveli. Kai se liima jotenkin aktivoitui lämmössä. Sit alkoi olla kirvelyä ja valuttamista muutama päivä korjailun jälkeen ja lopuksi se ei enää menny ohi lainkaan. Luometkin alkoi jo rohtumaan ja kutisemaan. Onneks se meni ohi työterveyslääkärin mömmöillä pelkäsin jo herkistyväni kaikille silmämeikille. Tämäkin on syytä huomioida ettei allergia näy heti vaan joillakin se hiipii muutaman vuoden. Kuivat silmäluomet tuli kuntoon Dermalogican mömmöillä ja nyt mun naamaan riittää tavalliset meikit.

   Poista
  4. Olen vissiin tyhmä kun en hahmoita miten tekoripset saavat alaluomen ihon kulumaan? Eihän ne ripset edes kosketa alaluomia? Ja miten iho kuluu? En ole koskaan moista termiä kuuullutkaan. No joka päivä oppii uutta.
   Sarita

   Poista
  5. En minäkään olisi etukäteen tullut ajatelleeksi, että näin tapahtuu. Tajusin sen vasta sitten, kun aloin tätä ilmiötä näkemään. Yleensä omatkin silmäripset ovat sen verran pitkät, että ne osuu silmien sulkeuduttua alaluomeen. Ja nämä pidennykset on monin verroin pidemmät. Joka kerta, kun ihminen räpsäyttää silmiään ripset osuu silmän alla olevaan ihoon. Ihminen räpäyttää silmiään varmaan kymmeniä tuhansia kertoja päivässä. Tuo synteettinen ripsikuitu on kovempaa, kuin oma ripsi ja sen osuessa ihoon tulee hankaantumista. Ihon kuluminen on tätä hankautumiselle joutumista. En olisi tullut ajatelleeksi, että näin pieni asia voi ärsyttää ihoa, mutta näen sen lähes kaikilla asiakkaillani joilla on ripsipidennyksiä useita kuukausia peräjälkeen. Heillä on silmän ala puolella noin sentin päässä ehkä puolen sentin levyinen punoittava ja hilseilevä "viiva". Tämä on tosi asia eikä mitään "mutu" tietoa. Näin ei välttämättä käy jokaiselle ja nyt, kun ajattelen niin kaikki nuo asiakkaat ovat noin viisikymppisiä. Voi olla, että nuorempi iho kestää hankausta paremmin.
   Mikään pysyvä hankauskohta tuo ei ole, vaan se on asiakkaillani parantunut, kun pidennykset on pois ja hankaus loppuu. Kuitenkin varsinkin vanhemmalla iholla se lisää rypistymistä huomattavasti. Muutamalla tuli pigmenttiläiskä hankauskohtaan viime kesänä ja he luopuivat siksi pidennyksistä.

   Inkeri

   Poista
  6. Sanon vielä ettei minulle ole mitään hyötyä pelotella ketään ripsipidennyksillä, tai muullakaan. Jokainen ihminen tekee päätökset itse ja ne eivät kuulu minulle. Tämä asia ei olisi ollenkaan noussut esille ellei sitä olisi kommenteissa kysytty. En ota koskaan kasvohoidoissa puheeksi ripsipidennyksiä ellei asiakas itse nosta sitä esiin.

   Inkeri

   Poista
 3. Eihän tuo parempaa nukkumapaikkaa voi enää olla! Minulla on yksi kissa ja jo sekin on tosi lämmin ja unettava petikaveri. Onnellinen sinä:)

  Tiina

  VastaaPoista
 4. Mites tämä boosteri eroaa tusta Extra firming boosterista? Kumpi kannattaa ottaa äitini hilseilevän kuivaille iholle ja ikää olisi 60+

  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Skin Hydrating Booster on superkosteuttaja ja Extra Firming Booster (84€) on kiinteyttävä. Kuivalle iholle tähän vuoden aikaan Extra Firming Booster saattaa tehdä kiristävää tunnetta. Suosittelisin, että äitisi käyttää ensin tämän Skin Hydrating Boosteria aamuin illoin kuukauden verran ja sitten hankkii rinnalle Extra Firming Boosterin ja alkaa käyttämään toista aamulla ja toista illalla. Sitten, kun Skin Hydrating Booster loppuu tuota Firming Boosteria kannattaa käyttää aamuin illoin.

   Inkeri

   Poista
 5. Ja nukkumapaikastasi vielä. Olen kateudesta vihreä. Oma kissani ei sylissä olosta perusta ja vieressä se suostuu nukkumaa superpakkasilla.
  Jenni

  VastaaPoista
 6. Voiko kuusitoistavuotias atoopikko käyttää tätä ainetta? Mikä voide olisi hänen ikäiselleen paras?

  VastaaPoista
 7. Skin Hydrating Boosteria voi käyttää myös nuoret, koska se sisältää puhdasta kosteutta. Se olisi erittäin suositeltava tehoaine atoopikoille läpi talven. Nuorelle kuivalle iholle on tullut oma tuote Clean Start hoitolinjaan, joka on tarkoitettu teini-ikäisille. Se on Skin Soothing Hydrating Lotion (60ml 39€). Se tuli myyntiin joulukuussa ja siitä on tullut nuorison suosikki. Se on lähes nestemäistä maitoa joka sopii hyvin myös meikin alle.


  Inkeri

  VastaaPoista