tiistai 19. huhtikuuta 2016

Tähtitarjouksena Ultra Calming Mist

Ultra Calming Mistin tarjous on voimassa vielä tämän viikon. Ultra Calming Mist 42€ (55€) ja saat lahjaksi Ultra Calming Cleanser puhdistusmaidon ja Precleanse alkupuhdistusöljyn matkakoot. Tämä Ultra Calming Mist riittää 3-4 kuukautta riippuen miten usein sitä käyttää.

Näin kesää kohti mennessä tuo Ultra Calming Mist hoitosuihke on hyvä rauhoittaja auringon polttamalle iholle. Sitä on helppo yksinäänkin saada sumutettua selkään ja hartijoille, kun palanut iho kuumottajaa ja kirvelee. Ultra Calming Mist rauhoittaa ihon punotuksia ja on erittäin hyvä ennalta ehkäisemään ruusufinnin syntyä. Ne asiakkaat joilla joskus on ruusufinni puhjennut akuutiksi ihottumaksi hyötyvät rauhoittavasta hoitosuihkeesta ettei tuota näkyvää ihottumaa synny uudelleen. Samoin couperosa iholla laajentuneet verisuonet himmenevät, kun iho vahvistuu ja paine suoniin vähenee.

Ellei mitään muuta viitsi laittaa iholleen kesäiltana mökillä, niin ainakin tämä Ultra Calming Mist on helppo ja nopea sumuttaa iholle. Ei se tietenkään hoitovoiteita korvaa, mutta on tyhjää parempi kosteuttaja. Sitä voi sumutella päivän mittaan myös meikinkin päälle. Jotkut asiakkaat ja minäkin pidämme sitä jääkaapissa kylmänä ja siitä sumutamme sitä kasvoille päivän mittaan. Helle aikaan kesken työpäivän se tuo ihanan viileyden ja raikkauden. 

3 kommenttia:

 1. Kissa asiaa:
  Ykä vietiin tänä aamuna eläinlääkärille kastrointia varten ja ainakin lääkärille vienti sujui hyvin. Ykä meni kiltisti kantokoppaan eikä juurikaan itkenyt automatkalla. Nyt poika alkaa horjuen heräillä, mutta ei ole ainakaan vielä oksentanut. Emme kylläkään antaneet mitään ruokaa eilen illan jälkeen. Leikkaukseenhan mennään syömättä, niin kuin ihmisetkin. Nyt sitten alkaa jännin vaihe miten Ykä suostuu olemaan sisällä pari vuorokautta. Toivottavasti Ykän vaellusvietti rauhoittuu ja siitä tulee kotikissa, joka pysyy sisällä turvassa maailman pahuudelta. Ainakin Ykälle on tehty tilaa sohvalle muiden kissojen petipaikkojen viereen ja hommattu pari koppaa, jos ne kelpaisivat sisällä nukkumapaikoiksi.


  Inkeri

  VastaaPoista
 2. Kiva kun Ykällä pyyhkii hyvin. Kyllä siitä teille kiva kotikissa tulee. Hieno asia että joku viitsii tehdä aikaa vievää ja sinnikästä kesyttämistä. Joku muu on ensin aiheuttanut eläimen pelot ja kärsimykset mutta onneksi on paljon suuri sydämesiä ihmisiä jotka tekevät työtä luottamuksen saavuttamiseksi.

  VastaaPoista
 3. Tuolla eläinlääkärireissulla selvisi Ykän pelokkuuden syy. Ykän alaleuan sivulta puuttui useampi hammas ja ilmeisesti sitä oli joskus potkaistu. Olemme kyllä jo viime kesänä tarkistaneet Ykän suun ja yrittäneet katsoa joka kohdasta onko sillä arpia, tai muita jälkiä. Nuo alahampaat ovat niin pieniä ettemme ymmärtäneet osan niistä puuttuvan. Tosin sillä ei ole mitään merkitystä, koska asialle ei pidä tehdä mitään. Eikä sillä ole eläinlääkärin mukaan vaikutusta syömiseen. Ilmeisesti joku mies on kohdellut Ykää kaltoin, koska miehet epäilyttävät sitä vieläkin. Kertaakaan se ei ole tullut mieheni, tai isäni lähelle sisälläkään. Alkuunhan se lähti heti karkuun miehen askeleet, tai äänen kuullessaan.

  Onneksi Ykää ei edes ole nukutuksen jälkeen oksettanut ja vähän on jo ruokakin maistunut. Nukkumapaikakseen Ykä otti kukkapöydän ja sitä ei kukaan muu olekaan käyttänyt eli se sopii mainiosti Ykän omaksi paikaksi. Ykä ei ole yhtään pyrkinyt ovelle, tai ulospäin sen verran nukutusaineet vielä väsyttää ettei pitkiä aikoja jaksa liikkeellä olla. Ja toivottavasti ulos meno unohtuu muutamaksi päiväksi ja nyt pitää oppia sisävessan käyttökin.

  Inkeri

  VastaaPoista