maanantai 11. huhtikuuta 2016

Tähtitarjous Ultra Calming Mist

TÄHTITARJOUS ON ULTRA CALMING MIST hoitosuihkeen NYT 42€ (55€) ja saat lahjaksi Precleanse alkupuhdistusaineen ja Ultra Calming Cleanser puhdistusmaidon matkakokoisina. Arvo 21€

Ultra Calming Mist on kosteuttava ja rauhoittava hoitosuihke, joka sopii tähän vuoden aikaan ja kesällä erittäin hyvin. Se kuuluu Dermalogican Ultra Calming hoitolinjaan, joka on tarkoitettu ehkäisemään ihon herkistymistä ja vahvistamaan herkkää couperosaihoa. Ultra Calming Mist täydentää ihon puhdistusta ja edesauttaa muiden hoitotuotteiden vaikutusta. Hoitosuihkeet ovat hintaansa ja helppoutteensa nähden aivan erinomaisia aineita. Laiskinkin ihonhoitaja viitsii sumuttaa hoitosuihkeen kasvoilleen.

Ultra Calming Mist vahvistaa pintaverisuonten seinämiä ja vähentää couperosaa ja ihon punoittelua. Myös atooppisen ja kuivan ihon kutiseva ihottuma rauhoittuu hyvin Ultra Calming Mistillä ja sitä voi suihkuttaa iholle pitkin päivää meikinkin kanssa. Tietokoneella työtä tekevät ovat jatkuvasti kuivassa pölyssä, joka kuivattaa ihoa ja aiheuttaa kiristystä ja kutinaa. Siihen Ultra Calming Mist on hyvä apu käyttää pitkin päivää. Myös miehet tykkäävät Ultra Calming Mististä, koska pienellä vaivalla saa ihon punoittelua vähenemään. Hoitosuihkeen päälle esimerkiksi Redness Relief sk 20 vaikutus lisääntyy merkittävästi.

Lahjaksi tulevat matkakoot Precleansesta ja Ultra Calming Cleanserista voi säästää kesälomareissuille, tai ellei ihonpuhdistus ole kunnossa pääset niiden avulla kokeilemaan täydellistä ihonpuhdistusta. Tarjous on voimassa 24.4-16 asti.

2 kommenttia:

  1. Moi, onko Sinulla jo jotain mielipidettä/kokemusta uutuudesta; charcoal rescue masque? Minulla ollut maskina tähän mennessä medibac sarjan tuote. Timo

    VastaaPoista
  2. Hyvä kysymys ja juuri oikeaan aikaan:)
    Tein juuri huomista varten blogijutun Charcoal Rescue Masquesta (69€)ja se tulee meille myyntiin loppuviikosta. Se on tarkoitettu ärsyyntyneelle ja stressaantuneelle iholle ja se rauhoittaa hyvin öljyisyyttä, näppyjä ja punoitusta siis oikeastaan kaikkea mitä epätasapainoisella iholla voi olla. Huomenna tulee perinpohjaisemmat tiedot.


    Inkeri

    VastaaPoista