torstai 21. huhtikuuta 2016

Käsilaukkukoko Protection Sport sk 50

Saimme pienen erän Protection Sport sk 50 aurinkosuojavoidetta ns.käsilaukkukokoisena eli 22 ml ja sen hinta on 10€. Protection Sport sk 50 on normaalisti 156ml tuubi ja sen hinta on 53€.

Protection Sport sk 50 on Dermalogican monipuolisin aurinkotuote, koska se käy kasvoille ja vartalolle. Se sopii koko perheelle ja sitä voi käyttää lapsille puolestavuodesta ylöspäin. Myös miehet pitävät tästä voiteesta, koska se on niin ohut ja hyvin imeytyvä. Silloin, kun aurinkosuojavoiteen käyttäjinä on useampia perheen jäseniä joilla on erilaisia tarpeita on Protection Sport sk 50 paras valinta. Se sopii kasvojen suojavoiteeksi kaikille ihotyypeille, mutta se ei korvaa kosteuttavia hoitotuotteita. Kuivalle iholle on hyvä laittaa ensin Intensive Moisture Balance (100ml 85€, 50 ml 59€) kosteuttava hoitovoide ja vasta sen päälle tämä aurinkosuoja.

Tämä uusi pikkukoko aurinkovoidetta tuli todella tarpeeseen. UV-säteily on niin polttavaa näin keväällä, että aurinkovoide on hyvä olla koko ajan mukana. Voit huoletta istua ruokatunnilla auringossa, kun aina mukana olevasta käsilaukkukoosta saa levitettyä suojavoiteen herkkiin kohtiin. Käsivarret, olkapäät ja decoltee kannattaa suojata keväisin heti, kun hetkenkin oleilee suorassa auringossa. Aurinkovoidetta pitää myös lisätä päivän aikana ja käsilaukkukoko on helppo pitää mukana, vaikka kesäisenä kaupunkilomapäivänä ja lisätä siitä uutta suojaa viimeistään iltapäivällä. Tuo pikkukoko on myös kiva kokeilupakkaus, jos haluaa ensin kokeilla voidetta ennen, kuin hankkii varsinaisen ison koon.

Näitä pikkukokoja ei ole saatavilla jatkuvasti enkä uskalla luvata, että niitä tulisi lisää. Tämä erä mitä meiltä nyt löytyy riittää luultavasti parisen viikkoa joten kannattaa pian hakea omansa.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa näppärältä. Aurinko on tosiaan polttava. Olin viime lauantaina pyöräilemässä ja ilman aurinkorasvaa tietenkin:) Tulos oli koko alku viikon kirvelevä naama ja kosketusarkuus. Koskakohan sitä oppii...

    VastaaPoista
  2. Kuulen joka kevät näitä tarinoita, kun asiakkaat polttaa ihonsa ihan vahingossa. Uv-säteily on todella voimakasta ja yllättävän pienessä ajassa talven kalpea iho punoittaa ja palaa. Suosittelisin palaneelle iholle Multivitamin Power Recovery Masqueta (69€) ja kasvohoito olisi myös hyvä tehdä vahingoittuneelle iholle.

    Inkeri

    VastaaPoista