torstai 14. huhtikuuta 2016

Skin Resurfacing Cleanser sopii kesän puhdistusaineeksi

Dermalogican Age Smart hoitolinjan puhdistusmaito Skin Resurfacing Cleanser (150 ml 62€) on lievästi kuoriva ja ihosolukkoa uudistava. Se on paljon enemmän, kuin puhdistustuote ja siksi se onkin niin suosittu. Itse pidän siitä todella paljon. Se on niin kermamaisen täyteläistä ja kuoriva vaikutus tekee ihosta sileän ja pehmeän heti pesun jälkeen.

Suosittelisin, että ottaisitte tämän hetken puhdistusmaitonne rinnalle Skin Resurfacing Cleanserin. Se sopii kaikille ihotyypeille paitsi ei herkälle couperosaiholle. Kesällä ihon oma eritys tuottaa ihoon paljon enemmän puhdistettavaa, kuin talvella. Hiki kiihdyttää myös talineritystä ja yhdessä ne elättävät bakteereita ihohuokosessa ja hetken päästä ne putkahtelevat näppyinä näkyviin. Hikinen ja rasvaisempi iho sitoon itseensä kaiken pölyn ja lian ja siihenkin tarvitaan tehokkaampi puhdistusmaito, kuin talvella. Erinomainen yhdistelmä on Precleanse (55€) ja sen jälkeen Skin Resurfacing Cleanser ja aamuisin suosittelen pelkkää Skin Resurfacing Cleanseria. Se on nopea ja tehokas aamupesu ja edesauttaa meikin kestävyyttä päivisin. Iho hikoilee ja tuottaa talia helteisinä kesäöinä, vaikka nyt on vaikeaa muistaa miten tukalan kuumia yöt voi kesällä olla. Varsinkin vaihdevuosi-ikäisenä hikoilu on todella voimakasta ja aamupesua kannattaa tässä iässä tehostaa.

Jos haluaa kesälomalla oikein laiskaksi heittäytyä ja haluaa käyttää, vain yhtä puhdistustuotetta, niin Skin Resurfacing Cleanser on tähän erinomainen. Hiukankin rasvaiselle ja näppyläiselle iholle Skin Resurfacing Cleanser on erinomainen valinta, koska se kuorii kuollutta solukkoa ja sulattaa huokosia tukkivaa tali ja hiki kalvoa. Todella monella meidän asiakkaalla saattaa olla matkakoko Skin Resurfacing Cleanserista. Sitä oli viime vuonna useamman matkapakkauksen yhteydessä, koska Dermalogica halusi, että mahdollisimman moni pääsee itse kokeilemaan puhdistusmaidon tehon. Heti iholle levitettäessä se saattaa hiukan nipistellä, tai kihelmöidä ja se on ihan asiaan kuuluvaa. Sen sisältämä maitohappo saa aikaiseksi tuon nipistelyn, koska se on Ph:ltaan happamanpi, kuin iho.

Silmämeikin poistoon ei Skin Resurfacing Cleanser sovellu ja sitä varten paras on Dermalogican Soothing Eye Make-up Remover (42€). Kokeilkaa miten hyvä ja raikas tunne iholle tulee tästä kuorivasta puhdistusmaidosta.

4 kommenttia:

 1. Just eilen kaivoin tämmösen matkakoon käyttöön.
  .

  VastaaPoista
 2. Tällä hetkellä meillä on kahta eri kokoa Skin Resurfacing Cleanserin matkakokoa. Aikaisemmin oli vain 30ml pumppupullo, mutta nyt on myös 15ml tuubi. Kerron tämän siksi ettei pidä ihmetellä onko tuote jotenkin muuttunut, kun matkakokokin on muuttunut tuubiin.
  Syy kahteen eri kokoon on se, että tuo 30ml riittää n.2 viikkoa, jos sitä käyttää esim.joka aamu. Pienempi koko on myös tarkoitettu parin viikon käyttöön, mutta vuoropäivinä muun puhdistustuotteen kanssa. Tuo kaksi viikoa on aina hyvä kokeiluaika uusille tuotteille. Siinä ajassa ehtii jo vaikutukset huomata.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Miksi ei sovi couperosa-iholle? Olen käyttänyt parikin matkakokoa ja tykännyt. Minulla on toisessa poskessa kai lievästi couperoottisuutta, siis hiukan jotain katkenneita suonia. Tosin tuntuu kuin Dermalogica-tuotteet olisivat parantaneet poskenkin aluetta. Sain silloin ohjeeksi käyttää joka toinen tai kolmas päivä. No ehkä posken aluetta voi väistää.

  VastaaPoista
 4. Ei tarvitse poskea väistellä. Varoitan tuosta couperosasta siksi, että jos on kyse hoitamattomasta rutikuivasta ihosta, niin punottelu vaan pahenee maitohapon kuorivan vaikutuksen takia. Joku voi valita ainoaksi puhdistusmaidokseen Skin Resurfacing Cleanserin ja se ei ole paras mahdollinen, kun iho tarvitsee rauhoitusta ja kosteutta. Normaalisti hoidetulla iholla lievä couperosa ei haittaa ollenkaan, vaan sellaiselle iholle tuo lievä kuorivuus on hyvä hoito.

  Välillä on hiukan haastavaa antaa käyttöohjeita mitkä sopii kaikille lukijoille. Ihmiset myös ymmärtää asiat niin monella tavoin. Pahin väärin käsitys tuli muutama vuosi sitten, kun kirjoitin kuorinta-aineista. Kerroin, että Daily Microfoliant jauhekuorinta ja Multivitamin Thermoliant kuorinta tukee toistensa vaikutusta ja kannattaa hankkia kumpikin. Eräs lukija oli alkanut sekoittamaan näitä kahta kuorintaa keskenään ja kyseli sitten neuvoa, kun tuloksena oli paksu tahna, jota ei pystynyt iholle levittämään. Sen jälkeen olen pyrkinyt miettimään juttujani mahdollisimman monesta näkökulmasta.
  Esimerkiksi asiakas, joka ei ole koskaan vielä puhdistusmaitoa käyttänyt voi valita Skin Resurfacing Cleanserin couperosaiholleen ja se ei ole ensimmäinen tuote millä couperosaihoa hoidetaan.

  Inkeri

  VastaaPoista