tiistai 26. huhtikuuta 2016

Kuori ihosi kesäkuntoon!

Ellet vielä ole kokeillut säännöllisten kuorintojen vaikutusta ihon hyvinvointiin, niin nyt on aika se tehdä. Talven kuiva ilmasto jättää iholle kuollutta solukkoa ja ilman tehostettua hoitoa se vaikuttaa ihon kuntoon ja ulkonäköön merkittävästi. Siksi myös kasvohoito kannattaa tehdä tähän aikaan vuodesta, että kuollut solukko saadaan pois ja hoitoaineet alkaa kunnolla imeytymään.

Dermalogican suositus on, että käytetään useampia mietoja kuorinta-aineita päivittäin eikä yhtä vahvaa kerran viikossa. Dermalogicalla on useita eri vahvuisia kuorinta-aineita ja jokaisella on tarkoitus kuoria jotain ihon kerroksista. Ne vaikuttavat eri ihon osiin ja siksi niitä on hyvä käyttää yhdessä. Kaikille ihotyypeille tehokkain kuorinta on Multivitamin Thermofoliant (82€), joka hajoittaa ihon alimmaisesta solukerroksesta lähtien kuollutta solukkoa. Multivitamin Thermofoliant on nopea ja helppo käyttää ja sitä suositellaan 2-3 kertaa viikossa käytettäväksi. Tämä kuorinta-aine saa lämpöreaktion joutuessaan iholle ja se nopeuttaa vaikutusta, niin että kuorinta vaan levitetään iholle ja hierotaan heti kostein sormin ja huuhdellaan heti pois.

Daily Microfoliant (72€) on kuorintajauhe, joka pitäisi löytyä jokaisen kotihoitosysteemistä. Daily Microfoliantia voi käyttää, joka päivä niin kuin nimensäkin kertoo. Suosittelenkin sitä käytettäväksi joka aamu, koska se tekee todella hyvän pohjan meikille ja iho näyttää koko päivän puhtaalta ja sileältä. Niinä päivinä, kun ei käytä Multivitamin Thermofoliant kuorintaa käytetään iltapesuun Skin Resurfacing Cleanser (62€). Olen todella tykästynyt tähän Age Smart linjan lievästi kuorivaan puhdistusmaitoon, joka tekee jo muutaman käyttökerran jälkeen ihosta pehmeän ja sileän. Myös muita kuorintavaihtoehtoja Dermalogicalta löytyy ja riippuu ihotyypistä ja ihon tilanteesta mitkä kannataa omaan hoitoon valita.

Pitää myös huomioida, että hyvin kuoritulle iholle hoitoaineet imeytyvät paremmin ja kuorintojen rinnalla kannataa käyttää tehokasta kosteuttavaa hoitoa. Kaikille ihotyypeille sopii Skin Hydrating Booster (94€), joka on erityisen kosteuttava tehotippa. Huomioikaa myös silmänympäryksien tehohoito ja Daily Microfoliant kuorintajauhe sopii myös silmäluomille. Kuorinnan jälkeen silmänympärille paras tehohoito on juuri tämä Skin Hydrating Booster jota voi käyttää aamuin illoin silmäluomillekin. Kokeilkaapa tätä kuorintatuotteiden lisäämistä, niin näette itse miten hyvä tulos siitä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti