maanantai 4. huhtikuuta 2016

Neuvoja silmänympärysongelmiin

Meillä on nyt käynyt useampi asiakas joilla on ollut ärsytys, tai voimakasta kuivumista silmänympärysiholla. Tähän vuoden aikaan iho on kuivemmillaan ja ohut silmäluomen iho oireilee ensimmäisenä. Nyt on myös alkanut katupölykausi ja siitepölyjäkin on ilmassa. Katupöly on ollut muutamana tuulisena päivänä aivan mahdoton ja se hiertää silmäluomea. Se voi myös ärsyttää silmän limakalvoa ja kyyneleet alkaa valumaan. Kyynelneste on erittäin kuivattavaa ja kostealle silmäluomelle tuuli ja pöly vaikuttaa vielä pahemmin. Silmänkostutusaineista on useampi asiakas saanut herkkyysreaktioita. Varsinkin suihkemainen aine, jota suihkutetaan silmäluomen päälle muka silmää kosteuttamaan on ärsyttänyt monen silmänympärykset punoittamaan ja kutisemaan. Parille asiakkaalle on silmälääkäri sanonut ettei tuo kosteutussuihke edes voi vaikuttaa silmäluomen läpi ja itse olen aivan samaa mieltä.

Herkistyneelle silmänympärykselle paras apu on Dermalogican Ultra Calming Eye Serum (85€), joka on ohut rauhoittava ja kosteuttava geeli. Jos tuo silmänympärysongelma on ihan vaan kuivuutta ja atooppisuutta sitä helpottaa Nanolift kasvohoito ja sen jälkeen kotihoito Ultra Calming Eye Serumilla. Silloin, kun kyse on ihan rohtuneen kuivista luomista voi muutaman viikon käyttää Ultra Calming Eye Serumin päällä Intensive Eye Repairia (67€). Silmämeikin poistoon paras aine on Dermalogican Soothing Eye Make-up Remover (42€), joka on erittäin hoitava ja rauhoittava geeli. Suosittelen sitä aina meikin poistoon kaikille joilla on ohut ja kuivat silmäluomet. Precleansellahan lähtee myös silmämeikki hyvin pois, mutta silmäluomea hoitamaan tehokkaampi on tämä silmämeikin poistoaine.

Jos suurin ongelma tulee katupölystä ja siitepölyistä, tai kyynelnesteestä siihen hyvä suojaava silmänympärysvoide on Multivitamin Power Firm (70€). Se sulaa ihon rakenteeseen ja ei lähde pois kovin helposti kyynelnesteen myötä. Talvella kannattaa aina aktivoitua silmänympärysihon hoidossa, koska kuiva huoneilma rasittaa erityisen paljon silmäluomia. Muutenkin muistutan silmänympärysvoiteen tärkeydestä yli 25-vuotiailla. Silmänympärysiho rypistyy muuta ihoa aiemmin ja helpommin, koska siinä on yksi solukerros vähemmän, kun muualla ihossa. Hyvällä hoidolla pystyy huomattavan paljon hidastamaan ryppyjen syntymistä.

4 kommenttia:

 1. Silmänympärysiho on minulla yleensä aina rikki tähän aikaan vuodesta. Mutta nyt dermalocigan voiteet ja seerumi on pitänyt sen kunnossa. Mulla oli testerit siitä missä on suojakerroin ja yöksi se age smart sarjan voide. Nyt kasvohoidon yhteydessä sain intensive eye repairia. Se on huippua kamaa! Tämä seerumi myös kiinnostaa:)
  T.mari

  VastaaPoista
 2. Tähän vuoden aikaan silmänympärysihon ongelmat kasaantuu. Jo muutenkin kuivunut luomen iho saa vielä päälleen hiekkaa, siitepölyä ja kyynelnestettä. Silloin, kun silmäluomet ovat ihan tulehtuneen kuivat paras hoito on Ultra Calming Eye Serum. Tuo Nanolift hoito auttaa tosi paljon silmänympäryksiin ja sen jälkeen kotihoito on paljon helpompaa.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Käytin helmikuussa silmätulehdukseen lääkettä, joka ärsytti tajuttomasti luomia. Ne olivat ihan tumman punaiset ja kutisevat. Lääkäri käski käyttää perusrasvaa ja sen jälkeen ne olivat vielä turvoksissakin. Onneksi kosmetologini hiffasi mistä oli kysymys ja neuvoi Ultra calming eye seruumin. Jo ensi sipaisu helpotti kirvelyä. Lääketippa oli pakko käyttää loppuun, mutta seerumi korjasi muut ongelmat.

  Titi

  VastaaPoista
 4. Nuo eri sairauksiin käytettävät silmätipat ovat yleensä tosi kuivattavia ja muutenkin ohutta silmänympärysihoa rasittavia. Kannattaa heti, kun saa tällaisen kuurin päivittää silmänympäryshoito sen kanssa sopivaksi. Silmänpaineeseen tarkoitetut tipat aiheuttaa tummuutta ja punakkuutta silmienympärille ja yleensähän sitä lääkitystä käytetään lopun ikää. Oikealla kotihoidolla on tummuus vähentynyt monella asiakkaalla. Tuo yöksi käytettävä Age Reversal Eye Complex yö käyttöön on paras tuote silmänpainelääkkeen aiheuttamiin ongelmiin. Ei kannata tyytyä pelkkään peittämiseen, vaan hoitoaineista on paljon apua.

  Voisin erikseen tehdä jutun näille silmänpainelääkkeiden ongelmiin, mutta kiinnostaako se lukijoita? Halutaanko siihen ohjeita?


  Inkeri

  VastaaPoista