tiistai 12. huhtikuuta 2016

Uutuus Charcoal Rescue Masque!

Saamme ihan näinä päivinä myyntiin Dermalogican uuden naamion Charcoal Rescue Masquen. Naamio on stressaantuneen ja epätasapainossa olevan ihon tehoapu. Me tutustuimme jo Las Vegasin maailmankongressissa elokuussa tähän naamioon ja olemme Marin kanssa odottaneet sitä kovasti Suomen markkinoille.

Juuri tämän tyyppistä tuotetta olemmekin kaivanneet, joka saa nopeasti stressaantuneen, näppyläisen ja punakan ihon rauhoittumaan. Multivitamin Power Recovery Masque on erinomainen, mutta rasvaiselle ja näppyläiselle iholle se ei ole tarkoitettukaan. Charcoal Rescue Masque (69€) sisältää japanilaista Binchotan valkohiiltä ja se toimii lääkehiilen tavoin. Valkohiili imee itseensä ihotalin ja rasvaisuuden ja sillä tavoin rauhoittaa kiiltävää ja finnistä ihoa. Stressaantunut on yleensä hiukan herkistynytkin ja punoittaa helposti. Niasiiniamidi vähentää punoitusta ja ihoärsytystä sekä estää huokosten tukkeutumisen. Vulkaaninen tuhka ja bambu-uute kuorivat ihon pinnalta pois hilseilevän, rasvaisen ja ihohuokosia tukkivan solukerroksen.

Charcoal Rescue Masque supistaa ihohuokosia, puhdistaa niitä sekä vähentää niiden näkymistä. Chileläinen villimintun lehtiuute vaikuttaa juuri näihin huokosiin ja tekee ihonpinnasta siistin ja raikkaan. Kosteuttavan vaikutuksen tuo alfahydroksihappo ja se myös uudistaa ihoa ja nopeuttaa solukiertoa. Rikki vähentää tulehduksia ja ehkäiseen bakteeritoimintaa ja nämä vaikutukset estää näppyjen syntymistä ja poistavat jo syntyneitä näppyjä.Tämä raaka-aine luettelo on erittäin vakuuttava ja olen aivan innoissani, kun nyt voin tarjota apua stressaantuneelle iholle. Tämä naamio levitetään koko kasvoille, muttavei silmienympärille. Vaikutusaika on 7-10 minuuttia ja naamion puhdistava ja kuoriva vaikutus tehostuu, jos sitä kevyesti hirotaan kosteinsormin. Naamio on täysin vesiliukoinen ja huuhtoutuu helposti runsaalla ihonlämpöisellä vedellä. Charcoal Rescue Masqueta voi käyttää jopa joka toinen päivä, jos iho on erityisen stressaantunut.

Ilmoitan heti tässä blogissa, kun naamio on meillä myynnissä. Luulisin, että se saataisiin jo loppuviikolla. Naamio kuulostaa sen verran tehokkaalta, että se voi aluksi loppua ellei sitä ole Suomeen saatu riittävästi. Tein meille ison tilauksen heti aluksi, niin ei se meiltä ihan heti lopu. 

3 kommenttia:

 1. Tätä naamiota pitäis kaikkien saada. Ostin sen tammikuussa jenkkireissulla ja näpyt on vähentyneet alle puoleen. Dermalogica on loistokosmetiikkaa, mut mikään ei ole näin nopeasti vaikuttanut. Jos aamulla on joku tärkeä meno niin laitan sitä edellisiltana ja iho näyttää kuulaalta ja puhtaalta koko seuraavan päivän.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä. Ostin omani Berlinin KaDeWelta jo pari kuukautta sitten. Hinta oli tuo sama, mutta miksi se ei tule koko eurooppaan yhtäaikaa? Ihoni on ollut aina ongelmallinen ja just kun on tärkeä meno se räjähtää täysin. Laitan naamiota joka kolmas päivä ja enää ei pukkaa finnirykelmiä eikä poskipäät helota pinkin punaisena.

  VastaaPoista
 3. Uskon, että tästä naamiosta tulee suursuosikki, koska se toimii kaikilla ihotyypeillä. Se on nopea rauhoittamaan näppyjä ja punoitusta.
  Jokaisessa Euroopan maassa on oma maahantuoja ja he päättävät milloin tuotteet lanseerataan ja tietysti tavaroiden toimitus vaikuttaa ajankohtaan. Perinteisesti on ollut kaikilla kosmetiikkasarjoilla, että Pohjoismaat saavat tavarat viimeiseksi. Dermalogican kohdalla on monen uuden tuotteen kanssa käynnyt, niin että myynti on heti moninkertainen ja tavaraa ei olekaan seuraavan maan lanseeraukseen. Esimerkiksi Skin Perfect Primerin kohdalla kävi niin ja nyt nuorten Clear Star linjan kosteusvoide Skin Soothing Hydrating Lotion (39€) myytiin loppuun heti lanseerauksen jälkeen ja ainakaan vielä ei Suomeen ole saatu uutta erää.

  P.S Charcoal Resque Masque tulee meille perjantai aamuna. Tervetuloa ostoksille, niin ehdit saada sen jo viikonlopuksi käyttöön.

  Inkeri

  VastaaPoista