lauantai 9. huhtikuuta 2016

Värillinen päivävoide Sheer Tint sk 20 on BB-tuote

Dermalogicalla on värillinen päivävoide, joka toimii kesäaikana päivähoitotuotteena yksinäänkin. Se on Sheer Tint sk 20 (75€). Sheer Tint sk 20 on erittäin suosittu tuote ja se on ollut myynnissä jo kymmenisen vuotta. Sheer Tint sk 20 oli jo BB-tuote ennen, kuin sitä sanaa edes keksittiin. Siinä on siis useampi vaikutus yhdessä tuotteessa. Itse pidän tuota BB-tuote juttua ihan kikkailuna ja Dermalogica ei käytä sitä sanaa ollenkaan, vaikka heillä on useampia tuotteita joissa on nämä ominaisuudet. Esimerkiksi kaikki Dermalogican primerit ovat BB-tuotteita.

Sheer Tint sk 20 uudistui vuosi sitten ja siitä tuli entistä kosteuttavampi. Tarkoitus on, että tämä yksi voide on kosteusvoide, aurinkosuojavoide ja meikkivoide. Suomen talvessa sen kosteus ei yksinään riitä, mutta tähän aikaan vuodesta kyllä riittää. Tosin suurin osa asiakkaistani käyttää hoitovoidetta jatkuvasti sen alla. Mikään kovin peittävä Sheer Tint ei ole, mutta sopii niille, jotka haluavat vain kevyen värin. Se imeytyy hyvin ja ei jätä mitään rajoja. Värisävyjä siinä on kolme light, medium ja dark. Tuo medium on ilman muuta kaikista suosituin. Light sävy on hyvin vaalea ja sopii niille, jotka haluavat korostaa vaaleuttaan. Dark sävyä moni käyttää loppukesästä, kun haluaa näyttää päivettyneeltä. Lisää peittävyyttä Sheer Tintiin saa laittamalla sen päälle Youngbloodin puuterin. Youngbloodin riisipuuteria on jauhemaisena ja kiinteänä ja sillä saa aikaan luonnollisen mattapinnan. Rasvoittuvalla ja kiiltävällä iholla puuteri siitoo meikkiä ja poistaa kiiltoa.

Kaikki meikinpohjustusaineet eli primerit sopii hyvin Sheer Tintin alle. Riippuu ihon tilanteesta ja ihotyypistä minkä niistä valitsee. Sheer Tint sopii myös teini-ikäisen ensimmäiseksi meikkivoiteeksi. Sitä voi myös sekoittaa muihin Dermalogican tuotteisiin. Sekoittamalla Sheer Tintiä kosteusvoiteen joukkoon siitä saa hyvin kevyen värisävyn. Moni myös sekoittaa eri värisävyjä keskenään ja saa näin juuri vuoden aikaan ja omaan ihonväriin sopivan sävyn.

P.S Muistathan, että on vielä tämä viikonloppu aikaa hyödyntää tuo Skin Hydrating Booster tarjous NYT 75€ (94€). Tee tilaus verkkokaupassa, tai laita meille sähköposti, että haet tuotteet hoitolasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti