lauantai 30. huhtikuuta 2016

Uusia meikkituotteita Youngbloodilta!

Olen aivan innoissani, kun päätimme Marin kanssa ottaa myyntiin Youngbloodin nestemäisen meikkivoiteen. Dermalogican Cover Tint meikkivoide lopetettiin ja halusimme sen tilalle yhtä laadukkaan tuotteen. Liquid Mineral Foundation on aivan ihana ohut, mutta peittävä voidemainen meikkivoide. Hinnaltaan se tulee olemaan 75-80€.

Dermalogicalla on yksi meikkituote ja se on Sheer Tint sk 20 (75€)värillinen päivävoide, joka on huippusuosittu tuote varsinkin kesällä. Se on ohut, kosteuttava ja luonnollisen huomaamaton, mutta kovin peittävä se ei ole. Toinen meikkituote meillä on Youngbloodin Natural Mineral Foundation  (65€), joka on jauhemainen mineraalimeikki. Näiden kahden tuotteen välimaastoon sopii YB:n Liquid Mineral Foundation. Se on ohut ja hyvin levittyvä, mutta myös peittävä. Meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille ja se sitoo ihon kosteutta, joten talvellakaan se ei päästä ihon hilseilyä näkymään. Siinä on myös aurinkosuoja 20.

Toinen uutuus on Anti-Shine Mattifier kiiltoa ehkäisevä seka-ja rasvoittuvan ihon pohjustustuote. Suurin osa rasvaihoisista haluaa mahdollisimman mattapintaisen meikin  ja siihen paras tuote on Anti-Shine Mattifier. Se sitoo päivän mittaan ihon pintaan tulevaa öljyisyyttä ja supistaa huokoset näkymättömiin. Missään tapauksessa Anti-Shine Mattifier ei kuivata ja se sopii myös kuivalle iholle, jos ongelmana on meikin pysyvyys ja kiiltävyys. Rasvoittuvalla iholla meikki sulaa pois huomattavasti nopeammin, kuin kuivaihoisilla. Uusi Dermalogican Hydrablur Primer on huokosia supistava ja mattapintainen, mutta se on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. YB:n Anti-Shine Mattifier on sopiva acneihollekin ja hyvinkin voimakkaaseen rasvoittumiseen.

Olen varma, että näille kahdelle tuotteelle tarvitsijoita löytyy ja se kannattaa muistaa, että Youngblood on erittäin korkea laatuinen mineraalimeikkisarja. Youngbloodia suosittelee Suomen Astma-ja Allergialiitto. 

2 kommenttia:

 1. Jippiiii. Tuo anti-shine mattifier ja liquid mineral foundation on lemppariyhdistelmäni. Tykkään toki YB:n jauhemaisesta mineraalimeikistä kun haluan peittävyyttä. Näin kesää kohti mennessä mieluummin keventäisin meikkiä ja tää Liquid mineral foundation on siihen sopiva. Peittävyyttä löytyy, mutta itse meikki on ohutta ja imeytyy ilman rajoja.

  Hille

  VastaaPoista
 2. Kiva, että saan tulevaisuudessa suosikkifluidini sinulta. Käytän vähä vuorotellen Dermalogican Sheer Tintiä ja tätä YB:n Liquid Foundationia. Välillä tuntuu ettei tuo Sheer Tint peitä riittävästi. Leukaani räjähtää kerran kuussa varsinainen näppylätarha ja sitä peittääkseni käytin aikaisemmin Cover Tintiä, mut sehän loppui nin siirryin tähä YB:n Liquid Foundationiin.
  Tosin odotan nyt innolla jospa tuo Charcoal naamio päästäisi minut kokonaan näistä hormooninäppyriesoista. Ainakin pari kokeilu kertaa naamio tuntui toimivan tehokkaasti.

  Kiitos siitä, kun seuraat aikaasi ja parannat tuotevalikoimaa. Vappuviikonlopun iltalehdessä olikin sinusta haastattelu. Ja asiaa puhuit siinäkin.

  VastaaPoista