maanantai 18. huhtikuuta 2016

Herkän ihon aurinkosuojalliset päivävoiteet

Dermalogican Ultra Calming hoitolinja on tarkoitettu herkälle, punoittavalle ja ohuelle iholle. Sen hoitolinjan päivävoiteet sisältää kolmenkympin aurinkosuojan ja ne ovat erittäin suosittuja kesäajan tuotteita.

Ultra Sensitive Shield sk 30 (86€) on väritön päivävoide, joka on täyteläisen kosteuttava, mutta imeytyy hyvin ja sopii meikin alle. Tuo kolmenkympin suoja riittää Suomen aurinkoon ja tavallisiin olosuhteisiin. Golfkentälle ja veneilyyn se ei riitä, vaan pitää olla suojakerroin 50. Ultra Sensitive Shield sk 30 on todella hyvä päivävoide tähän vuoden aikaa, kun iho tarvitsee suojaa katupölyltä ja siitepölyltä. Voiteen raaka-ainekoostumus on tehty rauhoittamaan herkästi ärsyyntyvää ihoa ja parantamaan ihon omaa suojamekanismia.

Ultra Sensitive Tint sk 30 (69€) on kevyesti sävytetty voide mikä on erittäin suosittu käytettäväksi värillisen päivävoiteen tapaan. Tuo sävy on hyvin lievä ja huomattavasti kevyempi, kuin oikeassa Sheer Tint sk 20 värillisessä päivävoiteessa. Ultra Sensitive Tint sk 30 on ohut kosteusvoide, joka sopii hyvin nuorille ja rasvaisellekin iholle. Teini-ikäiselle se on hyvä kesäajan meikkituote.

Näissä kummassakin voiteessa on fysikaalinen aurinkosuoja eli titaanioksidi, joka sopii äärimmäisenkin herkistyneelle iholle. Ihotautilääkärit sanovat ettei titaani-tai sinkkioksidille voi allargisoitua kukaan. Fysikaalinen aurinkosuoja toimii heijastamalla uv-säteilyn pois ihosta, kun taas kemiallinen suoja sitoo säteilyn voiteeseen. Fysikaalisen suojan omaava voide sisältää hyvin vähän kemikaaleja ja on siksikin sopiva helposti ärtyvälle iholle. Ultra Sensitive Shield sk 30 ja Ultra Sensitive Tint sk 30 sopivat myös couperosaiholle ja ruusufinniin. Voimakkaasti punoitteleva ruusufinni, tai couperosa iho kaipaa kuitenkin vielä tehokkaampaa punoituksen rauhoittajaa ja se on Rednes Relief sk 20. Nämä voiteet voi käyttää myös päällekäin. Ensin tämä Rednes Relief ja sen päälle värillinen Ultra Sensitive Tint.

Suosittelen vaihteeksi kokeilemaan näitä voiteita, koska vaihtelu on itsellekin mukavaa ja nämä voiteet sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. 

9 kommenttia:

 1. Olen pari kesää käyttänyt ultra sensitive shieldiä päivävoiteena ja sen päällä yb mineraalipohjaa. Nyt haluaisin jotain kevyempää meikkiä kesäksi, kun ihoni on paljon paremmassa kunnossa. Kiitos hyvien hoitoaineiden :)

  Voisiko tuon sheer tintin laittaa vielä sensitive shieldin päälle vai tuleeko siitä jo liikaa? Ihoni on aika pintakuiva ja helposti punastuva.
  J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sheer Tint sk 20 sopii aivan mainiosti Ultra Sensitive Shieldin sk 30 päälle ja vielä kevyempi meikki tulee SkinPerfect Primer sk 30 meikinpohjustusaineella. Tuo Sheer Tint on peittävämpi ja selvästi oikea meikkivoide ja se on YB:n mineraalimeikin jälkeen seuraavaksi kevein vaihtoehto.


   Inkeri

   Poista
 2. Missä järjestyksessä kirjoitat näistä tuotteista? Onko ne tulossa seuraavaksi tarjoukseen? Entäs mitä uusia meikkejä kevääksi on tullut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä tuotteilla joista kirjoitan ei ole mitään järjestystä. Ne tulevat aivan sponttaanisti sen mukaan mikä itselleni mieleen tulee. Yleensä niistä on työpäivän mittaan tullut puhetta jonkun asiakkaan kanssa ja sitten haluan antaa kyseisestä tuotteesta neuvoja laajemminkin.
   Loppuviikolla selviää mitä uutta Youngbloodilta tulee ja mitä niistä otan myyntiin eli seuratkaa blogia kirjoitan niistä heti, kun tiedän.

   Inkeri

   Poista
 3. Suunnittelen lahjakorttia äitienpäiväksi äidilleni 62v. Hän käy ehkä kerran vuodessa kasvohoidossa eikä juuri hoida ihoaan muutenkaan. Nyt hän on kiinnostunut Dermalogicasta ja kokeillut minun tuotteita. Sopiiko hänelle Nanolift, koska hänellä on atooppista ihottumaa aina joskus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanolift kasvohoito on aivan erinomainen atooppisen kuivalle iholle. Nanolift hoidon voi aina muokata ihotyypin mukaan ja se sopii kenelle tahansa. Lahjakortti äitienpäiväksi on hyvä idea. Se on ainakin varmasti henkilökohtainen ja antaa hetken pois arjesta.

   Inkeri

   Poista
 4. Olen viikonloppureissuilla käyttänyt Ultra sensitive shieldiä yövoiteenakin, kun mukana ei ole muuta ollut ei kai siitä haittaa ole? Tunnustan myös, että aikaisempina kesinä olen ultra sensitive tintiäkin käyttänyt yövoiteena. Iho on sen verran kuiva ettei kiristelyä siedä ilman rasvoja ja muuta ei ole mukaan tullut. Olenko tehnyt suurenkin synnin. Itse en ole mitään haittaa huomannut.

  VastaaPoista
 5. Ettei tämä taas ole blogin pitäjän oma kommentti....

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoista mistä noista kysymyksistä voi päätellä, että olen sen itse kirjoittanut. Ja miksi haluaisin keskustella juuri päivävoiteiden yökäytöstä?

  Mitään kuoleman vakavaa virhettä ei ole sattunut käyttäessäsi Ultra Sensitive Shieldiä ja Ultra Sensitive Tintiä yölläkin. Tuo Ultra Sensitive Shield sopii ihan hyvin yöksi, mutta värillinen Ultra Sensitive Tint ei pitkän päälle ole hyväksi, koska mineraalipigmenttikin voi tukkia kun sitä käytetään yötä päivää. Se myös likaa sänkyvaatteet, koska väri takuulla leviää ihon lämmittyä nukkuessa.


  Inkeri

  VastaaPoista