sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Hydrablur Primer sopii myös miehille

Taas Dermalogica on tehnyt aivan uskomattoman tuotteen. Hydrablur Primerin (77€)käy ostamassa jokainen joka sitä on kokeillut. Ja itse on suorastaan hurmaantunut siihen.

Moni mies kaipaa jotain tuotetta millä voisi tasoittaa ihoa, mutta se ei saisi näyttää meikiltä. Hydrablur Primer on vastaus tähän. Iholle laitetaan ensin kosteusvoide ja sen päälle tämä primer, joka myös lievästi hoitaa ja kosteuttaa. Harva mies viitsii käyttää kahta voidetta päällekäin ja tuon primerin voi laittaa yksinäänkin ilman haittoja. Silloin, kun halutaan pitää ihosta kunnolla huolta, niin  primerin alle pitää ehdottomasti laittaa ihotyypin mukaiset hoitoaineet. Tuon tarjouksessa olevan Skin Hydrating Serumin (nyt 75€, norm.94€) päälle voi primerin laittaa suoraan ellei iho ole kovin ohut ja kuiva.

Hydrablur Primer jättää aivan ihanan pinnan ja ne asiakkaatkin jotka eivät käytä ovat siihen ihastuneet. Mitään varsinaista väriä, tai meikkiainetta ei Hydrablur Primerissä ole, mutta se sisältää mikrokapseloidun rautaoksidin joka jättää sileän ja siistin pinnan. Rasvoittuvalla iholla Hydrablur Primer supistaa huokosia ja pitää ihon mattapintaisena. Sain myös muutamalta kollegalta palautetta, että etelän kuumuudessa Hydrablur pitää meikin kuosissaan hikoilusta huolimatta. Tähän katupölyn aikaan nämä kaikki Dermalogican primerit ovat erinomaisia suojavoiteita. Ne ehkäisevät hiekkapölyn hiertävää ja kuluttavaa vaikutusta.

6 kommenttia:

 1. Mieheni on käyttänyt vuoden verran redness primeriä ja se on rauhoittanut punakkaa ja kirjavaa ihoa hyvin. Kannattaisikohan sen päälle laittaa vielä tämä uusi hydrablur? Hänellä on finniarpia ja couperosaa välillä on epäilty ruusufinniäkin. Eihän se sitten taas tuki ja rasvoita liikaa, kun on nämä kaksi ainetta yhtä aikaa? Hän on viisikymppinen ja akne oli nuorena tosi paha.

  VastaaPoista
 2. Kysyn vähän samaa asiaa, kun edellinenkin. Avomiehelläni on vielä kolmekymppisenäkin huono iho. Punotus ja märkäpäät häiritsee, mutta ihotautilääkärin mielestä se on normaalia eikä ruusufinniä. Eihän tuo Hydrablur primer lisää finnejä ja mustapäitä?

  Mia

  VastaaPoista
 3. Kummallekin voin antaa ohjeeksi, että Hydrablur Primer kannattaa ottaa käyttöön. Se ei missään tapauksessa tuki, tai rasvoita ihoa. Päin vastoin se sitoo päivän mittaan öljyisyyttä ja iho ei kiillä niin paljoa. Punakalle ruusufinni iholle kannattaa laittaa Hydrablur Primer ensin ja sen päälle Redness Relief sk 20, koska aurinkosuojallinen tuote tulee päälimmäiseksi. Hydrablur Primer kyllä yksinkin neutralisoi lievästi punoittelua, mutta ruusufinniin sillä ei ole hoitavaa vaikutusta niin kuin Rednes Reliefillä on.

  Ruusufinnistä kärsivät miehet tarvitsevat ehdottomasti suojaa iholle näin keväällä, kun katupöly ja uv-säteily rasittaa. Helpoin tuote siihen on Redness Relief sk 20 mikä onkin tosi monen asiakkaani puolisolla käytössä. Miehet pitävät siitä paljon, koska vanhan loputtua tullaan heti ostamaan uusi tuubi. Uskon, että Hydrablur Primeristä tulee samalla tavoin niiden miesten suosikki, jotka haluaa peittää acnearpia, laajentuneita huokosia ja kiiltävyyttä.  Inkeri

  VastaaPoista
 4. Jäin vielä miettimään tuota päivällä tullutta kommenttia Svetlana Stalinin juttuun. Epäiltiin, että kirjoitan kommentteja itse saadakseni juttuihin lukijoita. Minua jäi ihmetyttämään miksi, joku ajattelee minun haluavan lukijoita johonkin kirja arvosteluun Svetlana Stalinin elämäkerrasta? En aina pysy mukana näissä kaikissa ajatuksissa mitä kommenteissa tulee. Ilmeisesti pohjalla on ajatus, että minulle on joku suuri hyöty suuresta lukijamäärästä. Eihän se hyödytä minua millään tavalla, vaikka koko Suomi kävisi lukemassa Svetlanasta. Nämä harrastuksestani kirjoitetut jutut teen lähinnä omaksi ilokseni ja pieni prosentti blogin lukijoista saa niistä kirjavinkkejä, tai muuta iloa. Blogin tilastojen mukaan nämä harrastusjuttuni ovat aina huomattavasti vähemmän luettuja, kuin ihonhoitojutut. Jos siis hakisin pelkkää suurta lukijamäärää en kirjoittaisi niitä ollenkaan.

  Inkeri

  VastaaPoista
 5. Syynä yleensä on kateus. Se pistää ihmiset epäileen että yrittäjä saa hyötyä ja rahaa ihan kaikesta. Suomalaisilla on niin kova pelko että joku rikastuu. Kai luulaan että saat rahaa jokaisesta lukijasta joka tilastoihin ponkasee ja siksi kannattaa ruveta kommentteja masinoimaan itte.

  VastaaPoista
 6. Ihminen joka on valmis tekemään mitä vaan saadakseen itselleen hyötyä epäilee kaikkien muidenkin olevan samanlaisia. Perin suomalainen luonteen piirrehän kateus on ja siitä tuskin koskaan irti päästään.

  Jenni

  VastaaPoista