torstai 3. marraskuuta 2016

Dermalogican uusi shampoo ja hiustenhoitoaine nyt myynnissä

Nyt ei voi oikeastaan sanoa, että Dermalogican shampoo ja hoitoaine olisi uudistuneet, vaan ne ovat täysin eri tuotteet, kuin ennen. Age Reversal Eye Complex (86€) silmänympärysvoide uudistui, koska vain muutama raaka-ainetta muutettiin. Shampoo ja hoitoaine ovat tehty aivan eri raaka-aine pohjalle, kuin ennen. Ainoastaan se, että tuotteet sopii kaikille hiustyypeille ja päänahoille pysyy ennallaan. Edelleen niiden tarkoitus on normalisoida päänahan toimintoja ja hoitaa hiusten kuntoa. Tietenkään ne eivät sisällä hajusteita, väriaineita, tai mineraaliöljyjä niin, kuin ei muutkaan Dermalogican tuotteet.

Daily Cleansing Shampoo (250ml 39€)ja Daily Conditioning Rinse (250ml 42€) on tarkoitettu päivittäiseen hiusten pesuun ja hoitoon, jos niin haluaa tehdä. Itse pesen pitkän ja hitaasti kuivuvan tukkani kerran, tai kaksi viikossa ja siihenkin nuo tuotteet sopii erinomaisesti. Olen aina ollut ihastunut Dermalogican vartalo-ja hiustenhoitotuotteiden tuoksuun ja niin ovat yleensä kaikki asiakkaat. Tiedän kuitenkin, että muutama vakioasiakas ei tykkää tuoksuista yhtään ja se on ihan mielipidekysymys ja jokaisen yksilöllinen kokemus. Vartalo-ja hiustenhoitotuotteiden tuoksut tulee suoraan raaka-aineista, koska tuoksuaineita ei käytetä. Raaka-aineiden tuoksut ovat aika aromaattisia, mutta ne haihtuvat heti, koska eivät ole tuoksuaineita. Ymmärrän kuitenkin hyvin ettei voi tuotetta käyttää, jonka tuoksua inhoaa ja se on makuasia, josta ei voi kiistellä.

Uudet Daily Cleansing Shampoo ja Daily Conditioning Rinse ovat tuoksultaan ja koostumukseltaan hyvin mietoja ja lempeitä. Shampoo vaahtoaa, mutta hyvin pienikuplaista vaahtoa. Vaahto on täysin erilainen mitä olen koskaan kokenut. Käytän myös joskus kampaajani hiustenhoitotuotteita ja en pidä täysin vaahtoamattomasta shampoosta, mutta tämä Dermalogican shampoo on jotain siltä väliltä vaahtoavan ja ei vaahtoavan sekoitus. Se on nopea käyttää, koska huuhtominen käy nopeasti kevyemmän vaahdon ansiosta. Daily Conditioning Rinse on myös koostumukseltaan kevyttä ja huuhtoutuu helposti pois. Sen ei tarvitse antaa erityisesti vaikuttaa, mutta itse annan sen olla hiuksissa muun vartalon pesun ajan.

Dermalogican ajatus on, että kasvojen iho jatkuu päänahkaan asti ja sen toimintaa pitää tasapainottaa. Siksi tuotteet sopivat kaikille yhtä hyvin ja myös miehet voivat niitä käyttää. Pikkulapsille ja vanhuksille nämä miedot tuotteet ovat erityisen hyviä. Ne eivät kirvele vanhusten ohuessa ja kuivassa päänahassa, tai lasten herkässä ihossa. Silmissäkään niiden kirvely ei ole voimallista. Olen nyt vasta alkanut omien kokemusteni kautta ymmärtämään vanhusten ihon ja hiusten hoitoa. Laitoshoidossa oleville vanhuksille pesu on ainoita iloja ja siihen ei saisi liittyä kirvely ja pahat hajut. Perusshampoot ja voiteet eivät kyllä tuoksultaan tuota mitään iloa ja saattavat olla ihan liian voimallisia yhdeksänkymppisen ohuelle iholle. Oma mummoni kuoli 2005 yli yhdeksänkymppisenä ja oli laitoshoidossa viimeiset vuodet. Hän nautti aina kovasti pesupäivistä ja muistan miten iloinen hän oli, kun hiukset pesty ja vaihdettu puhtaat vaatteet. Hän jaksoi aina ihmetellä, että puhtaat vaatteet ja sänkyvaatteet, vaan tulivat ilman omaa vaivaa. 

1 kommentti:

  1. Ostin aineet jo alkuviikosta ja hyviltä tuntuu:)

    VastaaPoista