tiistai 29. marraskuuta 2016

Kynsinauhat kuntoon

Saimme alkuviikosta myyntiin kivan uutuustuotteen eli Lenny Deightonin kynsinauhaöljyn. Lenny Deighton on kynsienhoitosarja, joka tulee samasta talosta, kuin Youngbloodkin. Tuote on pakattu pieneen  (15 cm x10 cm) kullan ja valkoisen väriseen meikkipussukkaan ja mukana on viila jolla voi myös kiillottaa kynnen pinnan. Pussukan hinta on vain 25€ ja se sopii, vaikka joululahjaksi. Kannattaa tulla nopeasti ostoksille, koska en tiedä saako pakkauksia enää lisää.

Kynsinauhojen hoito on tärkeää, koska kuivat kynsinauhat repeilee hyvin herkästi ja tulehtuessaan ne ovat tosi kipeitä. Kynteen voi myös syntyä kynsivallintulehdus mikä on todella kivulias ja tarvitsee vahvan antibioottikuurin. Tiedän asiakkaita jotka ovat olleet parikin viikkoa sairauslomalla kynsivallin tulehduksen takia, koska käsi on niin kipeä ettei sillä voi tehdä mitään. Yleensä kynsivallintulehdus on lähtöisin viattoman oloisesta kynsinauhan repeämästä. Varsinkin näin talvella pitää käsienkin ihoa hoitaa. Nyt tämä Lenny Deightonin kynsinauhaöljy on todellinen täsmä tuote estämään kynsinauhan kuivumista.

Kynsinauhaöljy on pakattu kynän tyyppiseen pakkaukseen jossa on sivellin aivan, kuin tussikynässä ja sillä on helppo ja nopea levittää hoitoaine. Siveltimelle levitetään ohut kerros jokaiseen kynsinauhaan ja sen jälkeen kevyesti hieromalla hoitoaine imeytetään. Jos kynsinauha kasvaa kynteen kiinni pussukassa olemalla viilalla voi hiukan hellävaraisesti hioa kynsinauhaa irti ja pois kynnen pinnasta. Silloin, kun kynsinauhat ovat hyvin kuivat, tai ovat olleet pitkään hoitamatta
hoitoainetta kannattaa sipaista aamuin illoin. Sitten, kun pahat repeytymät ja kuivuus on saatu kuriin riittää iltaisin käytetty hoitoaine. Hoitoainetta kannattaa käyttää nimenomaan iltaisin, koska se saa sitten imeytyä koko yön. Käsiin voi hieroa Dermalogican Multivitamin Hand and Nail Care, joka on erittäin hoitava ja ravitseva käsivoide. Yöksi kannattaa käsiin vetäistä puuvillahanskat, että voiteet saa vaikuttaa hauteen omaisesti.

Tämä kynsinauhahoitopakkaus on myös erinomainen joululahja, koska kaikki tarvitsevat hoitoa kynsinauhoille. Sitten, kun hoitoaine on loppu siitä jää kaunis ja hyvä laatuinen meikkipussi muuhun käyttöön.

3 kommenttia:

 1. Hei. Olisiko kuitenkin Leighton Denny kyseessä? En ole koskaan kuullutkaan Lenny Deightonista :)

  VastaaPoista
 2. Tämän siitä saa, kun iltamyöhään juttuja kirjoittaa:) En eilen kirjoittaessani nähnyt mitään epäloogista ja nyt aamulla se hyppää silmille. Anteeksi ja kiitos, kun korjasit.
  Tämä Leighton Denny on aika uusi sarja Suomen markkinoilla ja erikoistunut käsien hoitoon ja kynsilakkoihin. Sarjaa tuo maahan sama Carpelan Cosmetics, kun Youngbloodiakin.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Mietin, että pitäisiköhän korjata tuo nimi oikein, mutta se on niin hauska muutos. Harvoin keksin kenellekään noin hyvää uutta nimeä. Enkä usko, että Lenny Deighton käy itse lukemassa Purkkiarmeijan komentajaa.

  Inkeri

  VastaaPoista