sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Multivitamiininaamio auttaa punoittavaan kaulaan

Näissä tämän blogin tilastoissa näen usein, että googleen oli laitettu kysymys mitä tehdä punoittavalle kaulalle ja se oli ohjautunut blogin sivuille. Ilmeisesti kaulan ja rintakehän punoittelu on yleinen ongelma ja itselläni se on ollut koko ikäni.

Olin viime viikolla Verkatehtaalla eräässä esityksessä ja minulla oli hiukan työvaatteita avarakauluksisempi pusero. Huomasin jo aamulla töihin tullessani, että talvitakin kaulus oli hiukan hangannut kaulaani. Päivän mittaan työtä tehdessäni minun tuli muutaman kerran kuuma ja tunsin kaulan oikein hehkuvan. Iltapäivällä join kaksi mukia kuumaa yrttiteetä ja joskus kolmen tienoilla huomasin, että kaulassa ja decoltee alueella oli selvä nokkosrokkoreaktio. Se ei todellakaan ole mitään uutta, vaan olen elänyt sen ominaisuuden kanssa koko aikuisen ikäni. Siinä kohtaa harmittelin moista kirjavuutta ja mitä enemmän stressantuu sitä enemmän punoittaa. Sitten ajattelin, että jollaihan se pitää rauhoittaa, koska en halua mennä esitykseen kaula läiskäisenä.

Laitoin leukaperistä ylärintaan asti Multivitamin Power Recovery Masque (69€) naamiota. Tein paperitöitä noin vartin verran ja sen jälkeen menin peiliin katsomaan tulosta. Iho oli täysin rauhallinen. Hieroin vielä voidemaisena olevan naamion lopun ihoon ja sen jälkeen poistin imeytymättömän osan kosteilla vanulapuilla. Millään karheilla kasvosienillä ei naamiota kannata poistaa, tai kuivata ihoa froteepyyhkeeseen. Niiden karkeus ärsyttää lisää herkkää ihoa. Tämän jälken iho pysyi rauhallisena aivan koko illan nukkumaan menoon saakka. Punoittelevaan kaulaan ja decolteehen ei löydy oikein mitään selitystä. Joillakin on vaan kaikki elimistön olotilat, kuumuus, stressi, ärsyyntyminen ja yms.näkyy kaulassa. Senkin vaivan kanssa oppii elämään ja tuo Multivitamin Power Recovery Masque on varma hoitokonsti.


3 kommenttia:

 1. Olen huomannut että kun naamion päällä pitää kuumaa pyyhettä niin lopputulos on vielä parempi, iho hehkuu.
  Kirjoitit viikolla pikkujoulumeikestä ja oma salainen aseeni juhlatilaisuuksiin on Thermalfoliant, vitamiininaamio ja Power Rich-tehovoide. Näiden ansiosta näytän jälleen paljon nuoremmalle.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kun kerrot vinkeistäsi. Kertokaa muutkin miten käyttätte eri tuotteita, niin muutkin lukijat voi niitä hyödyntää.
  Lämpö parantaa aina hoitoaineiden vaikutusta ja se on helppo lisä ihonhoitoon. Tuo Multivitamin Thermofoliant (82€) kuorinta ja sen jälkeen multivitamiininaamio on paras mahdollinen meikin pohja. Juhlatilaisuudessa meikki pysyy paljon paremmin, kun pohjustus on hyvä. Iho on myös hehkeä ja kuulas kuorinta+naamio käsittelyn jälkeen pari kolme päivää.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Tuo power rich meikinalusvoiteena on ainakin omalle iholleni oikein hyvä. Pyyhin ihon ensin hoitotassulla ja sen päälle power rich niin iho on sileämpi koko illan. Säästän aina yhden tuupin power rich pakkauksesta juhlia varten meikinalusvoiteeksi.

  VastaaPoista