maanantai 21. marraskuuta 2016

Meillä on Avoimet Ovet la 10.12

Perinteinen joulun Avoimet Ovet ovat nyt la 10.12 klo 10-15. Tämä on varmaankin kuudes kerta, kun järjestämme tapahtuman. Idea on osoittautunut asiakkaita kiinnostavaksi, joten sellainen kannattaa järjestää.

Avoimien Ovien päivä on aina lauantaina, niin mukaan pääsee nekin ketkä arkena ei ehdi. Järjestämme aina hyviä tarjouksia ja myyntiin tulee kivoja joululahjatuotteita. Lahjakortit ovat yksi päivän teema ja lähes puolet joulun lahjakorteista meneekin juuri silloin. Lahjakortit ovat voimassa puolivuotta ja lahjan saaja voi itse varata hoitoaikansa miten haluaa. Lahjakortin voi kirjoittaa jollekin hoidolle, tai rahasummalle kumpaakin tapaa käytetään yhtä paljon. Lahjakortin voi käyttää myös hoitotuotteisiin, jos lahjan saaja niin haluaa. Lahjakortin voi myös ostaa verkkokaupastamme ja tulostaa sieltä kortin annettavaksi lahjan saajalle.

Hankimme päivää varten erilaisia lahjapakkauksia ja Dermalogican lahjapakkaukset onkin meille jo esitelty. Yritän saada kohtuu hintaisia pikkupakkauksia, joita voi antaa ystäville, tai työkavereille lahjaksi. Itse ajattelen, että ystäville riittää noin 10-30€ hintaiset joulumuistamiset. Dermalogican valmiit joulupakkaukset ovat suurin osa yli 100€ ja sellaista ostetaan äidille, tai tyttärelle. Mielestäni ne ovat liian kalliita joululahjoiksi ja otan niitä vain muutaman myyntiin.

Avoimien Ovien päivänä esittelemme myös ensi kertaa uuden tehotipan päiväkäyttöön. Se on Phyto Replenish Oil, joka on ollut Amerikassa myynnissä jo syyskuusta lähtien. Sain sen hiukan etuajassa meille myyntiin, koska syyskuussa sitä lupailtiin Suomeen vasta helmikuussa. Etukäteen tuotteesta on kuulunut pelkkää kehua. Jos tuote on yhtä hyvä, kuin Overnight Repair Serum (98€) on yökäytössä, niin se on varmasti uusi suosikkituote. Phyto Replenish Oil on kevytöljy ja juuri sellaiset sopii Suomen ilmastoon. Muuta en tuotteesta vielä tiedäkkään. Avoimien Ovien päivänä pääsee myös tutustumaan muihin syksyn uutuuksiin eli hiusten hoitotuotteisiin ja uudistuneeseen Age Reversal Eye Complex (86€) silmänympärysvoiteeseen.

Laittakaa kalenteriin muistiin tuo lauantai 10.12 ja tulkaa silloin käymään. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti