torstai 24. marraskuuta 2016

Youngbloodin ihanat huulikiilteet hoitaa kuivat huulet

Youngbloodin Lipgloss huulikiilteet (38€) ovat meidän suosituin meikkituote mineraalimeikin rinnalla. Youngbloodin huulipunat ovat myös erittäin hyvä laatuisia ja hoitavia, mutta huulikiilteet ovat kuitenkin niitä suosituimpia.

Youngblood meikkisarja on Suomen Astma-ja Allergialiiton suosittelema ja se sopii erittäin hyvin herkkäihoisille. Huulet ovat talvella kaikille ongelmalliset, koska ne kuivuvat ja rohtuvat helposti. Auton ilmastointi on varmaan pahin mahdollinen kuivattaja näin talvella. Ellen muista aamuisin kotoa Janakkalasta lähtiessäni laittaa huulipunaa, tai huulikiiltoa, niin jo Hämeenlinnan päässä alkaa huulet kirvellä ja kipeytyä. Vartin verran auton ilmastoinnissa ja omat huuleni ovat riekaleina. Youngbloodin huulikiilteissä yhdistyy kaunis väri ja hoitava laatu. Huulikiilteet sisältävät todella runsaasti hoitavaa hyaluronihappoa, joka kosteuttavin kosmetiikan raaka-aine. Se tuo huulille pehmeyttä ja muhkeutta ja estää kuivumista.

Tämän talven tyylikkäimmät värit ovat läpikuultava mattapunainen Guava ja lämmin punainen kultapigmenttiä sisältävä Marrakech. Kumpikin ovat tyylikkäitä sävyjä, jotka sopivat kaiken ikäisille. Tuo Guava on kirkas joulun punainen, mutta läpikuultavuutensa vuoksi se on tarpeeksi hillitty arkikäyttöön. Jos haluaa väriä voimistaa kannattaa huulet rajata puhtaan punaisella Truly Red huultenrajauskynällä (23€). Marrakech on saman tyylinen kultapigmenttiä sisältävä punainen, kuin supersuosittu Rhapsody sävy. Marrakech on hiukan lämpimämpi persikkaan taittuva punainen. Sekin sopii hyvin arkimeikkiin kultapigmentistä huolimatta.

Näillä huulikiilteillä voi myös uudistaa vanhoja liian kuivia huulipunia, tai epäonnistuneita värisävyjä. Levittämällä huulikiillettä huulipunan päälle saa siihen hoitavuutta ja kosteutta lisää. Näihin huulikiilteisiin voi jäädä koukkuun. Kun niitä kerran kokeilee ei niistä enää halua luopua.


2 kommenttia:

 1. Eihän tuota rhapsody väriä ole lopetettu. Se on kaunein huulipuna mitä olen käyttänyt.
  Ullis

  VastaaPoista
 2. Se olisikin suuri menetys, jos Rhapsody jäisi pois. Sitä on myynnissä edelleenkin ja sen on monen muunkin lempiväri.
  Unohdin kertoa, että tuo huulikiillepakkaus on hiukan muuttunut. Siitä on tullut hiukan jämäkämmän oloinen ja muutenkin modernimpi. Muuten itse tuote on ennallaan.

  Inkeri

  VastaaPoista