maanantai 28. marraskuuta 2016

Tähtitarjous on Age Reversal Eye Complex

Tähtitarjous 11.12-16 saakka on AGE REVERSAL EYE COMPLEX NYT 69€ (86€)silmänympärysvoide yökäyttöön ja saat kaupan päälle matkakoiset Super Rich Repar hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen sekä näytepussit Soothing Eye Make-Up Removerista kauniiseen sifonkipussiin pakattuna. Arvo 38€

Age Reversal Eye Complex on entistä tehokkaampi, koska sen raaka-ainepohja uudistettiin alkusyksystä. Harvoin uutuustuotteet ovat tarjouksessa, mutta halusin, että asiakkaat pääsisivät käyttämään tätä tehohoitoa mahdollisimman pian. Age Reversal Eye Complexiin on lisätty uusi raaka-aine nimeltään niasiiniamidi, joka poistaa tehokkaasti tummuutta ja turvotusta silmien ympärillä. Age Reversal Eye Complex sisältää retinolia joka uudistaa ihosolukkoa. Sen vaikutuksesta vanha kuollut solukko alkaa hilseilemään pois ja uuden sileän ja joustavan solukon syntyminen nopeutuu. Aluksi suositellaan, että Age Reversal Eye Complexia käytetään vain joka toinen päivä noin 2-3 viikkoa. Näin tuo uudistumisprosessi ei lähde liian nopeasti toimimaan. Jos voidetta käytetään heti joka päivä hilseily tulee näkyviin ja se ei ole tarkoitus.

Age Reversal Eye Complex silmänympärysvoide on Dermalogican tehokkain tuote vähentämään kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja poistamaan turvotusta ja tummuutta. Age Reversal Eye Complex on tarkoitettu vain yökäyttöön, päiväksi pitää valita jokin muu silmänympärysvoide. Tähän vuodenaikaan paras valinta on Multivitamin Power Firm joka suojaa ohutta silmäluomea tuulelta ja pakkaselta. Jos silmänympärykset ovat hyvin herkät ja atooppiset voi Age Reversal Eye Complex sekoittaa Intensive Eye Repairin kanssa sekaisin yöksi ja käyttää päivätuotteena tuon Intensive voiteen. 

2 kommenttia:

  1. Loistava tarjous! Nyt kandee sijottaa huomiset veronpalautukset ihon terveyteen ja ulkonäköön ylensäkin!

    VastaaPoista
  2. Age Reversal Eye Complex on suora panostus ihon vanhenemisen hidastamiseen. Jälkikäteen on vaikea poistaa jo syntyneitä ryppyjä, mutta niiden syntymistä voi hidastaa ja lykätä myöhemmäksi. Age Reversal Eye Complex on silmänympärysvoiteista se millä on suurin vaikutus nimenomaan rypistymiseen ja turvotukseen. Se on itselle loistava joululahja.

    Inkeri

    VastaaPoista