torstai 17. marraskuuta 2016

Ota nyt käyttöön Overnight Retinol Repair

Noin vuosi sitten Dermalogicalle tuli uutena tehotuotteena retinolia sisältävä Overnight Retinol Repair (148€). Tänä aikana siitä on tullut monen suosikkituote ja olen kuullut ja nähnyt paljon sen tuloksia.

Overnight Retinol Repair on tarkoitettu yli kolmekymppisille uudistamaan tehokkaasti ihosolukon toimintaa. Retinoli on tunnetuin kosmetiikan raaka-aine, joka uudistaa näkyvästi solujen toimintaa. Suurempina pitoisuuksina retinolia käytetään lääkevoiteissa jotka ovat reseptillä. Overnight Retinol Repairin retinoli pitoisuus on juuri sopiva siihen, että ihosolukkoa uudistava vaikutus on näkyvä, mutta ilman sivuvaikutuksia. Overnight Retinol Repair on hyvin tehokas tuote ja ihoa pitää totuttaa sen vaikutuksiin. Tuossa Overnight Retinol Repair pakkauksessa on kaksi tuubia toinen on Buffer Cream ja toinen varsinainen retinolitehovoide. Aluksi retinolivoide sekoitetaan Buffer Creamiin ja joka päivä sen määrää hiukan lisätään. Näin iho tottuu retinoliin eikä lähde uudistumaan liian nopeasti. Tuo uudistava vaikutus näkyy iholla hilseilynä, kun vanha kuollut solukko irtoaa pois. Jos retinolivoiteen määrä on heti voimakas hilseily tulee niin tehokkaasti esiin, että se näkyy hilseilyläiskinä ja tämä ei ole tarkoitus.

Tuo uudistava vaikutus tekee ihosta ihanan sileän ja kiinteän tuntuisen. Jo viikon käytön jälkeen tuntee muutoksen ihon pinnalla. Parhaiten Overnight Retinol Repair sopii paksuhkolle ja rasvoittuvalle iholle. Teini-ikäisenä acnesta kärsineille nyt yli kolmekymppisille retinolivoide tekee ihmeitä. Yli viisikymppisenkin acne arvet siloittuu ja tasoittuu ja huokoset supistuu. Ihon väri kirkastuu ja pigmenttiläiskät ja ihon kirjavuus vähenee näkyvästi. Nyt on hyvä vuoden aika Overnight Retinol Repairille, koska kesällä sitä ei suositella sen auringolle herkistävän vaikutuksen vuoksi. Suomessa sisälämmitys kuivattaa ihoa niin paljon, että retinolivoiteen kanssa pitää käyttää todella runsaasti kosteuttavia tuotteita. Pitää myös muistaa, että Overnight Retinol Repair on tehotippa ja sen päälle laitetaan vielä voide. Parhaat vaihtoehdot voiteeksi on Skin Smoothing Cream (100 ml  81€, 50 ml 59€) tai Intensive Moisture Balance (100 ml 85€, 50 ml 59€). Tuon retinolivoiteen päälle kannattaa laittaa ihan tuplamäärä voidetta ja aamuisin suositeltavaa on Skin Hydrating Boosterin (94€) käyttö voiteen alla.

Kokemus on osoittanut, että meidän talvisäässä parasta on käyttää Overnight Retinol Repairia noin kolmen viikon kuureina. Kuurien välillä voi pitää parin viikon tauon. Tuo tuubi riittää noin 6-8 viikon  käyttöön ja siitä saa vähintään kaksi yleensä kolme kolmen viikon kuuria. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti