perjantai 25. marraskuuta 2016

Black Friday tarjoukset ensi kertaa meillä

En oikein tykkää näistä amerikkalaistyylisistä tapahtumista, niin kuin Halloween ja tämä Black Friday. Ne kuitenkin koskettavat meitä erityisen paljon, koska Youngblood ja Dermalogica ovat amerikkalaisia tuotteita. Dermalogicalta tuli ensimmäisen kerran myös Suomeen Black Friday tarjoustuotteet ja siirsin alennuksen heti asiakkaille.

Tarjouksessa on kolme tuotetta ja hinnat ovat voimassa su 27.11-16 klo 24.00 asti. Huomioi, että hintaetu on noin 25-30% ja verkkokaupan tilauksesta ei mene postikuluja. Tuotteet voi hakea hoitolasta, tai tilata verkkokaupasta.

DAILY MICROFOLIANT NYT 49€ (71€) jauhemainen kuorinta jota taikajauheeksikin sanotaan. Jokainen tarvitsee tätä mikrokuorintaa, joka sopii myös ohuelle ja herkälle iholle. Daily Microfoliant on Dermalogican suosituin tuote ympäri maailmaa. Tähän vuoden aikaan, kun sisälämmitys ja pakkanen kuivattaa ihoa on Daily Microfoliantin käyttö erityisen tärkeää, koska se parantaa kosteuden imeytyvyyttä. Myös miehet ja pojat pitävät tästä tuotteesta, kun se on niin helppo ja nopea käyttää.

MULTIVITAMIN THERMOFOLIANT NYT 58€ (82€) on Dermalogican tehokkain kuorinta-aine ja sekin sopii kaikille ihotyypeille. Multivitamin Thermofoliant sulattaa ja irroittaa puolikuolluttakin solukkoa, joka helposti jää tukkimaan ihohuokosia ja aiheuttaa näppyjä. Tämä kuorinta on erinomainen myös ikääntyvälle iholle, koska se vähentää kuivuudesta johtuvien ryppyjen määrää. Multivitamin Thermofoliantin vaikutusaika on vain 1-2 minuuttia ja se on nopea käyttää, vaikka suihkun yhteydessä. Tätä kuorinta-ainetta on hyvä käyttää vähintään kaksi kertaa viikossa ja muina päivinä Daily Microfoliantia. Hyvään kotihoitoon tarvitaan nämä molemmat kuorinta-aineet.

ESSENTIAL SOLUTION, DERMAL CLAY ja SPECIAL CLENSING GEL puhdistusaineet 500 ml NYT 42€(60€) eli iso koko pienen koon hinnalla. Puhdistusaineella on hyvin suuri merkitys ihon hoidossa. Oikean puhdistustuotteen käytöllä pystyy tukemaan muiden kotihoitotuotteen vaikutuksia ja säästämään niiden määrää. On edullisempaa käyttää vuoron perään kahta, tai kolmea erilailla vaikuttavaa puhdistusainetta, kuin ostaa yhtenään tehotippoja ja hoitovoidetta. Essential Solution on täyteläinen maito hyvin kuivalle ja atooppiselle iholle. Kuitenkin se on täysin vesiliukoinen ja sillä lähtee myös kevyt silmämeikkikin. Dermal Clay on savipohjainen puhdistusmaito joka imee itseensä ihotalia ja epäpuhtauksia. Se on täysin vesiliukoinen eikä kuivata ihoa. Monelle tulee rasvoittumista hiukan ennen kuukautisia, niin siinä vaiheessa puhdistustuotteen vaihto Dermal Clayhin pelastaa tilanteen. Special Cleansing Gel puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille ja se on Dermalogican suosituin puhdistusaine. Se puhdistaa erittäin hyvin myös silmämeikin eikä kuivata ihoa.

Jokaisen tuotteen mukana saa lahjaksi Skin Resurfacing Cleanser kuorivan puhdistusaineen ja Precleanse alkupuhdistusöljyn matkakokoisena. Tarjoukset ovat voimassa viikonlopun ylitse eli sunnuntaihin 27.11 klo 24.00 saakka. Tuotteet voi tilata verkkokaupasta, tai käydä ostamassa ne hoitolasta. Ellet ehdi käymään perjantaina laita sähköpostia, tai tekstiviestiä mitkä tuotteet haluat ja koska tulet ne hakemaan.


1 kommentti:

  1. Black Friday onnistui ihan yli odotusten ja sehän jatkuu vielä verkkokaupassa. Nyt kannattaa jo hankkia joululahjoja ja muistaa myös läheisiä laatukosmetiikalla. Kunnolliset ihonhoitotuotteet lisäävät hyvinvointia ja eivät ole turhia tavaroita. Kaikki haluaa päästä eroon turhasta tavarasta. Esimerkiksi Daily Microfoliant sopii aivan kaikille ja sen ihoa parantava vaikutus on näkyvä.

    Inkeri

    VastaaPoista