sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Hyödynnä Black Friday tuotteet ja Tähtitarjoukset!

Tänään kello 24 saakka ovat tämän hetken tarjoukset vielä voimassa. Uusi Tähtitarjous tulee taas maanantaina, mutta Black Friday uusitaan vasta vuoden päästä. Nyt kannattaa jo suunnitella joululahjojakin.
Muistin virkistämiseksi tarjoustuotteet ovat tässä:
DAILY MICROFOLIANT NYT 48€ (71€)
MULTIVITAMIN THERMOFOLIANT NYT 58€ (82€)
ESSENTIAL SOLUTION, SPECIAL CLEANSING GEL ja DERMAL CLAY NYT 42€ (60€)
SKIN PERFECT PRIMER sk 30 ja HYDRABLUR PRIMER NYT 58€ (77€)
YOUNGBLOOD NELJÄN LUOMIVÄRIN PALETTI NYT 48€ (71€)
YOUNGBLOOD SILMÄNRAJAUS HOPEA NYT 32€ (45€)

Verkkokaupassamme ei mene postikuluja joten maksat, vain tuotteista. Voit myös laittaa meille sähköpostia, tai tekstaria, jos haluat hakea tuotteet hoitolasta. Kerro mitä tuotteita haluat ja koska tulet ne hakemaan. 
Nyt on ohittamaton tilaisuus uusia silmämeikkiä. Youngbloodin  Starlet neljän luomivärin paletti on todella tyylikäs ja ajaton. Kolmea sävyä luunvalkoista, hopeaa ja tumman harmaata voi käyttää hyvin yksinään ja myös arkimeikissä. Tummin grafiitin musta on iltameikin suosikkiväri ja siitä saa myös kostealla siveltimellä tehtyä rajausvärin. Toivoisin, että mahdollisimman moni hankkisi tämän paletin ja lähtisivät rohkeasti uudistamaan meikkiään. Hopean värinen Sterling silmänrajaus on myös upea uusi väri ja se sopii myös päivämeikkiin. Näiden harmaan sävyjen lisäksi se sopii hyvin sinisen ja liilan luomivärin kanssa. Hopeinen rajaus on laadultaan nestemäinen ja se on todella helppo käyttää. Toivottavasti siihen tulee muitakin värejä hopean lisäksi. Hopeista rajausta voi käyttää yksinään, tai tehdä ensin kapean mustan rajauksen ja sen yläpuolelle hopeinen rajaus. Myös mustaa kajalkynää voi laittaa silmän sisäpuolelle ja ripsirajaan ylös tuo hopea. Kajalin käyttö kyllä onnistuu meiltä yli nelikymppisiltä, koska seitsemänkymmentäluvulla sitä käytti kaikki. 

Youngbloodin huulikiilteet (38€)ovat erittäin suosittuja ja Black Friday sai Marrakech sävyn loppumaan meiltä, mutta ei hätää sitä saadaan lisää loppuviikosta. Tuo Marrakech sävy on aivan ihana ja minun olisi pitänyt alunperin älytä tilata sitä enemmän. Minusta tuo Marrakech on kaunein huulikiilto mitä YB:llä tällä hetkellä on ja olen käyttänyt pelkästään sitä jo koko marraskuun. Teen huulten rajauksen ensin Truly Red huultenrajauskynällä (23€) ja sitten laitan huulikiilteen. Ilmoitan heti tässä blogissa ja facebookissa, kun saamme sitä lisää.

3 kommenttia:

 1. Talven suosikkimeikki on ns.strobing, jossa käytetään hyvin vaaleaa meikkivoidetta ja lähes mustikan tummaa huulipunaa. Tarkoitus on, että kasvojen iho on, kuin pohjustettu taulu täysin yksivärinen vaalea ja huulet ja silmät tulevat voimakkaina katseen vangitsijoina esiin. Nyt tarjouksessa oleva Starlet luomiväripaletti sopii tähän strobing meikkiin erittäin hyvin.
  Tosin en suosittelisi näin rajuja vastakohtia yli kolmekymppisten meikkiin. Täysin vaalea meikkivoide saa vanhemman ihon ryppyisyyden ja veltostumisen ikävästi esiin. Nuoret voivat kokeilla näitä hiukan yliampuvia muotimeikkejä, mutta pitäydytään me vanhemmat tyylikkään luonnollisissa meikeissä. Starlet luomiväri menee pitkään sekä juhlaan, että arkeen. Eilen tv:tä katsellessani näin parilla haastatteluohjelman esiintyjällä tämän tumman harmaan meikin ja hopean rajauksen. Toivoisin, että rohkaistukaa kokeilemaan jotain uutta.

  Inkeri

  VastaaPoista
 2. Hei! Hyviä tarjouksia jälleen. Suunnittelin tilaavani itselleni ja myös äidilleni 60v tuon skin perfect primerin. Hän on pikkuhiljaa tutustumassa myös dermalocigan tuotteisiin ja mainospuheeni ansiosta haluaa testata nyt primerin. Teen yhteisen tilauksen.. mutta saammeko molemmat lahjaksi tuon kaupanpäällisen? Muuten tiedänkin että näytteitä tulee mukana runsaasti.
  T.mari ja äityli

  VastaaPoista
 3. Ilman muuta saatte kumpikin kaupanpääliset. Tuo Skin Perfect Primer on erinomainen ihon silottaja ja tasoittaja kaiken ikäisille. Nyt kannattaa hyödyntää nämä hyvät tarjoukset.

  Inkeri

  VastaaPoista