sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Dermalogica on taloudellinen ihonhoitosarja

Näin pikkujouluaikaan moni asiakas käy laivalla ja siellä iskee taxfreessä shoppailu vimma. Jälkikäteen asiakkaat kertovat sortuneensa ostamaan jotain hoitotuotetta mistä huomaa jo ensimmäisellä käyttökerralla ettei se korvaa mitenkään Dermalogican tuotteita. Sitten ne purkit seisoo hetken kaapissa ja heitetään pois, tai lahjoitetaan ystäville. Niihin käytetyt rahat meni ihan hukkaan ja se harmittaa monia.

Me haluamme tarjota asiakkaillemme selkeän ja tehokkaan ihonhoitomenetelmän ja asiakkaan ei itse enää tarvitse etsiä oikeita hoitotuotteita. Järkevä kuluttaja pitäytyy yhdessä hoitosarjassa ja tuotteissa jotka varmasti sopii omalle iholle. Teemme kaikki kasvohoidot Dermalogican hoitosarjalla ja kasvohoidon vaikutusta pystyy pidentämään käyttämällä kotonakin Dermalogican tuotteita. Kun kaikki tuotteet ovat samasta hoitosarjasta ne toimivat yhteen ja näin saadaan niistä suurin teho irti. Jos iholle käyttää sekaisin erisarjojen tuotteita jää niiden vaikutus noin 30% siitä mitä se on, kun tuotteiden yhteisvaikutus saadaan iholle. Tavoitteesta katoaa yli puolet ja kuluttaja tekee paljon turhaa työtä. Samalla vaivalla voisi saada huomattavasti paremman tuloksen käyttämällä aina saman hoitosarjan tuotteita.

Asiakkaan ei tarvitse kärsiä virheostoista seuratessaan meidän suosituksia ja ostamalla Dermalogican tuotteita. Niistä ei mene mikään hukkaan sen takia ettei ne iholle sopisi. Asiakas joka on pitempään käyttänyt Dermalogicaa hylkää parin käyttökerran jälkeen muun sarjan tuotteen ja syy on yleensä hajusteet. Kun tottuu Dermalogican hajusteettomuuteen, jotkut parfymoidut tuotteet tuntuvat vastenmielisiltä. Dermalogican tuotteet ovat hyvin riittoisia ja yleensä pienempi määrä voidetta riittää. Syy tähän löytyy runsaassa vaikutusaine määrässä. Dermalogica ei sisällä mineraalirasvoja eli vaseliinia, tai parafiinia, vaan kaikki raaka-aineet ovat vaikutusaineita. Pakkaukset ovat myös isompia, kuin eurooppalaisilla hoitosarjoilla se johtuu myös erilaisista mittayksiköistä. Yleensä ranskalaisen kosmetiikkasarjan tuubi on 40-50 ml, mutta Dermalogicalla koko on 75 ml. Dermalogicalla on myös perustuotteista puhdistusmaidoista ja voiteista edullisempia tuplakokoja.

Meillä on myös tarjouksia Dermalogicasta mitkä kannattaa aina hyödyntää. Tuotteita mitä käyttää läpi vuoden kannattaa ostaa useampikin, kun meillä on tapahtumapäivinä -20% alennus. Tähtitarjoukset vaihtuvat kahden viikon välein ja niissä tuotteissa on reippaasti yli 20% alennusta. Yritän saada tarjoukseen aina vuoden aikaan sopivan tuotteen, että mahdollisimman moni hyötyisi niistä.


7 kommenttia:

 1. Ihsn vinkkinä ettei tälläiset kirjoitukset lisää verkkokauppasi menekkiä, päin vastoin tulee sellainen olo etten teiltä halua ostaa mitään.
  Kirjoitat paljon huuhaata ja kyllä me lukijat se ymmärretään.

  VastaaPoista
 2. En ole pitkään aikaan enää julkaisut näitä vakio nettikiusaajan kommentteja, koska ne erottaa hyvin muista kommenteista. Nyt julkaisin tämän, että muutkin lukijat näkevät tällaista jatkuvaa millaista on jatkuva ilkeämielinen kommentointi. En olisi ikinä uskonut, että joku minulle täysin tuntematon ihminen viitsii jatkaa tällaista useamman vuoden. Tiedän, että se on monelle lukijalle ihan yhtä outo ajatus, kuin minullekin. Mutta tämä on tätä päivää, että joku voi anonyyminä netissä takertua toiseen motiivinaan pelkkä ilkeys.
  Minun verkkokauppani ja kirjoitukset syö tätä ihmistä sisältä päin. Nämä kommentithan eivät kerro mitään minusta, vaan tästä kommentoijasta itsestään. Aihe on kuukaudesta toiseen sama eli meidän verkkokauppa ja tämä blogi. On aivan sairasta kiusata itseään jatkuvasti lukemalla tätä blogia, jos se herättää vaan tarvetta ilkeyteen. Tämä on yksi oudoinpia asioita mihin olen koskaan törmännyt.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Nuo kommentit ei ole terveen ihmisen tekosia. Toivottavasti et pahoita niillä mieltäsi.

  VastaaPoista
 4. Eivät ne pahoita enää mieltäni, koska niistä huomaa, että kyse on jo sairaasta ihmisestä. Tiedän itse ettei noissa kommenteissa ole mitään perää eikä kenelläkään ole mitään todellista syytä mollata ammattitaitoani. Ehkä koen eniten ihmettelyä ja sääliä siitä miten joku ihminen jää jumiin toisen ihmisen tekemisiin.

  Inkeri

  VastaaPoista
 5. Noista loukkauksista ei todellakaan pidä välittää. Olen itse oppinut jutuistasi tosi monta asia omasta ihostani ja arvostan sitä, kun jaat ammattitaitoasi näin ja ilmaiseksi. Sekin on hyvä, että kohdistat suurimman osan neuvoistasi keski-ikäisille ja sitä vanhemmille. Tämän ikäisille ei oikeastaan muualta edes löydy asiallista tietoa. Moni muukin lukija varmaan yhtyy kiitoksiini ja tuollaiset rupujutut saat jättää omaan arvoonsa.
  Ullis

  VastaaPoista
 6. Koskakohan Dermalogican maahantuoja puttuu puheisiisi. Keksit tuotteille ihme vaikutuksia ja tuotekokoja, kuten tuo 75 ml??? Mikä tuote on mukamas sen kokoinen? Lisäksi mainostat sarjaa parabeenittomana sekä hajuttomana, kumpikaan ei pidä paikkaansa. Menetät tuloja näillä kirjoituksilla.

  Ystävällisesti Sini

  VastaaPoista
 7. Julkaisen nyt vielä tämän kirjoituksen, jonka vakituinen nettivainooja on allekirjoittanut Sini nimellä. Hän näkyy suosiva s-kirjaimella alkavia etunimiä. Ehkei tämä oikaiseminen vaikuta mitään, koska hän voi itsekin tarkistaa tietojeni totuudellisuuden Dermalogican nettisivuilla. En ymmärrä mitä järkeä on väittää vastaan aivan selvää faktaa.
  Maahantuoja kuuluu tämän blogin lukijoihin ja saan heiltä usein kiitosta hyvistä ja tietorikkaista jutuistani. Muistaakseni en ole näistä parabeeneista eli eräästä säilöntäaineryhmästä kirjoittanut mitään. Nyt, kun asia nousi esiin, niin kerron ettei Dermalogica sisällä parabeeneja joka on ollut yleinen allergeeni säilöntäaineista. Dermalogica ei myöskään sisällä hajusteita, tai väriaineita.

  Amerikkalaisissa tuotteissa ihan yleinen tuubikoko on 75ml ja se kannattaa huomioida hintavertailuja tehdessään. Eurooppalaisten voiteiden koko on yleensä 50 ml ja tuo 75 ml on jo 50% isompi ja paljon riittoisampi. Esimerkiksi Multivitamin Power Recovery Masque ja Multivitamin Thermofoliant ovat 75 ml tuubeissa. Ei ole kovinkaan älykästä lähteä väittämään minua vastaan Dermalogican tuotteista joita olen käyttänyt päivittäin lähes 20-vuotta. Olisi aika outoa ellen jo tässä vaiheessa tietäisi kaikkea mahdollista Dermalogicasta.

  Inkeri

  VastaaPoista